Inlägg

Inlägg som knaz har skrivit i forumet
Av knaz

Ut 2004

*morrar*

UT 2004 hackar för mig.. oavsett om ja kör allt på lägsta kvallen o i lägsta upplösningen. Nån som vet vad detta kan bero på ?? Har du senaste drivrutinerna till allt i burken.

Har försökt o hitta patchar eller liknande men kan inte hitta några,.

Tacksam för allt tips.

Av knaz

TV Kort

Nu är det så att ja ska köpa TV kort till datorn och vill ha ett billigt men ändå bra kort. O som alltid innan ja ska göra ett inköp så frågar jag här. Har hört många rykten m.m. om att man kan avkoda dom flesta kanalerna med ett TV kort, om detta stämmer vill ja ju givetvis ha ett kort som klarar av det. Så ni som har erfarenhet av tvkort kan ju gärna tipsa mig om bra kort o programvara.

Av knaz

Hmm, dyrast datorn. Ja det måste vara det jag väntar på nu.

http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=35267&t=1822&l=...

och dom delar jag har sen innan. Ska lägga mer pengar dom kommande 2 månaderna. Men denna o förra månaden 6.000:- o lika mycket återstår. Och som sagt det jag redan har har ja väll lagt ca 6.000:- innan,. så sammanlagt kommer mitt nya system ha kostat mig 18.000 ungefär.

Men den billigaste datorn ja köpt (eller snarare bytt till mig) Fick jag för 1Cd skiva, den skivan byttes mot ett par högtalare som sedan byttes mot 16cd skivor, 4 av dom skivorna byttes mot en 386a, 386an o resterande skivor byttes då mot en 486 DX 33 me 8 Mb ram 40Mb Hd om ja inte minns fel. O den datorn kosta ca 12.000:- på den tiden

Av knaz

Ja det ska nog fungera, men som du säger, kommer nog det övriga systemet att bromsa ner så du inte får ut full effect på kortet. Men det skadar ju aldrig o förbättra sig.

Av knaz

Cpu Burn In

Har beställt ett paket

http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=35267&t=1822&l=...

från datorbutiken o väntar leverans i mogon eller på fredag. Nu är det så att det var länge sen ja köpte nytt, så jag skulle vilja veta om någon känner till nåt bra o program o bränna in CPU´n med.

Sen undrar jag med om minnena i detta paketet e trimvänliga. För även om ja inte igentligen kommer behöva klocka datorn så måste man ju iaf testa för o se vad man kan få upp den i. Sen är ja lite nyfiken på om någon vet ifall moderkortet är något att ha.

En liten fråga till, Jag har 3.000:- o lägga på ett grafik kort o vill veta vad det bästa man kan få i denna prisklassen är. Sitter ju på ett sletet Geforce 4 MX420

Tack på förhand

Av knaz

Nja, orkar ju inte vänta ända t Maj, hehe, ja får krupp på burken ja sitter med nu, men fan, i maj har ja nog råd o investera igen, o det skadar ju inte o sitta med 2 bra datorer ist för 1 bra o en kass,.
tack för alla tips.

Fast ja måste erkänna att ja e nyfiken på Socket 939, någon som vet vilka dom stora skillnaderna kommer att vara ?

Av knaz

ja det kanske man skulle göra, det e ju trotts allt bara ca 400:- i pris skillnaden.

Av knaz

Tackar så mycket för alla åsikter.

http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=46674&t=1822&l=...

där e paketet jag funderat på o köpa, då även med ett nytt chassi med ett 360W nätagg, o nästa månad kommer vi till ett radeonkort för ca 3-4.000kr, har tänkt mig att för en gångs skull slänga ihop ett riktigt dunder system.

Av knaz

lite 64 Bit frågor

Jag har funderat på o köpa mig AMD´s nya 64Bitare, 3000+ Nu har jag lite jag undrar över.

Är det någon som vet om dessa processorer är trimvänliga ?

Är det värt att investera i 64Bit redan nu eller borde man vänta med det ?

Någon som vet om/när MS nya 64 bit system släpps ? (Eller har det redan släppts?)

Känner någon till en bra sida där man kan lära sig mer om 64bit´s system?

ja detta är lite ja vill veta, kommer nog mer frågor efterhand.
Som ni kanske ser på min dator spec så e ja i stort behov av o skaffa nytt. Har flertalet olika alternativ o välja på, just nu sitter ja mest o jämför priser från olika ställen, så vet ni bra sidor på nätet med låga priser har ja inget emot att ni postar dom.

Tack på förhand.

Av knaz

Gladiator Sword Of Vengance

Tjoho, det är så att ja har lite problem med detta spelet, det startar o ja får se intro o så, men efter det så får ja bara en svart bild me musik till, misstänker att det är här som menyn igentligen ska dyka upp. Har kontaktat acclaim, men som alla andra tillverkare så tycks dom ha bättre saker för sig än o hjälpa kunderna.

Så om någon har haft samma problem o lyckats lösa detta vore ja tacksam för svar.

Jag har senaste driversarna till min maskinvara så det bör ju inte bero på det, ok för att min dator e stenålder nu, men jag tycker iaf att ja borde kunna spela det eftersom det går igång.

Av knaz

kan påpeka att driverserna som fäljer med kortet inte ens funkar i burken, i vanliga fall löser ja sånna här saker utan problem, men denna gången har vart helt kört,.

Av knaz

Geforce 4 MX 440 problem

Har lite problem me ett gfx kort,. när ja lägger in andra drivers förutom windows egna ballar hela datorn ur,. nån som har nån aning om vad detta kan bero på ?

Av knaz

http://www.komplett.se/k/k.asp?ck=1&r=1&action=info&s=pl&p=39...

har suttit o letat i forumet,. men inte hittat nåra åsikter om samsungs diskar,. så nu undrar ja om detta är ett prisvärt köp eller om kvaliten på deras diskar kan liknas vid en fallande tallrik,.

Av knaz

ska kolla upp detta,... tackar så mycket,... ;o)

Av knaz

Ingen Bild

Har min faders dator här,. han har fått problem o får ingen bild,. så ja tänkte antingen e det GFX kortet eller monitorn det är fel på,.. så ja testa den här hemma, fick ingen bild me hans kort i, o inte heller med mitt kort,. så jag kan fastställa att det e varken kort eller skärm det e fel på,..

någon som har nån ide om vad det kan vara,.. och hur man isf ska gå t väga för o lösa det ???

Av knaz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zEvo
Nån som kan hjäälpa med ett ysko problem...NFS3 funkar inte under XP för mig!
Nån som har en lösning?!

XP har ju en annan fin lösning som funkat på mängder av spel för mig. Kompabilitets inställningen,. högerklicka på .exe filen ta egenskaper o välj kompabilitet fliken,. där ställer du in att det tex funka i win 98 för dig så brukar dom flesta spelen gå igång,..

Av knaz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Paa
Vart hittar ni alla plugins?? Skulle vara trevligt med det där pilbåge-affären ni pratar om. Skulle vilja bygga mitt egna hus också.

Är det någon officiell hemsida eller? Hittade en svenska morrowind sida förut men det fanns inga plugins på den.

Dom offeciella pluginsen och patcharna kan hittas på den officiella hemsidan,.

Morrowinds hemsida

Av knaz

Re: Gta 3 - Fly från polisen?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av dazelou
Hur gör man för att komma ifrån polisen? Det enda sättet jag kommit på är att måla om bilen men det är som omständigt, finns det något bättre sätt?

Det finns ett sätt ;o) att fuska,.
Skriv NOPOLICEPLEASE så försvinner dom