Inlägg

Inlägg som Skarpsvaerd har skrivit i forumet
Av Skarpsvaerd

Som många tidigare svarat, så är Xbox-kontroll ett hett tips. Själv använder jag Xbox One Elite-kontrollen, och känslan är fenomenal. Innan den införskaffades körde jag med PS4-kontrollen, men tyckte den var lite "plastig" efter ett tag. Att det dessutom följer med utbytbara thumbsticks är väldigt trevligt, samt de extra triggers man kan utnyttja på undersidan.

Av Skarpsvaerd

Jag har köpt den på datavaruhuset här i boden, eller morsan köpte den och jag fick den, men det är ett hopplock från olika märken... kan inte allt dock.. ingen hp eller dell eller så..

Av Skarpsvaerd

Mitt grafikkort är helt knäppt!

När jag spelar Trackmania Nations på min dator så kan det hända ibland efter ca 25-30 min att datorn hänger sig, ljudet laggar, skärmen blir svart, händer ingenting oavsett vad man gör. varför händer detta? har senaste drivarna till kortet, Radeon 9550 128mb..

Av Skarpsvaerd

Internminne

Tjenis

Hos min mamma har jag en egen dator, den har 512 mb minne, tror att det är RAM, men kan jag köpa vilket minne som helst eller måste det vara nåt specifikt som passar moderkortet? har AMD Sempron som processor. vet ej mer detaljer om cpu:n. snälla hjälp mig

tack på förhand

Av Skarpsvaerd

tackar!

Av Skarpsvaerd

Grafikkortsdrivar till RADEON 9550

Hej, jag undrar var jag kan hitta riktiga drivrutiner till mitt grafikkort, det är av sorten ASUS RADEON 9550, vet ej om det är några extra bokstäver eller siffror..

tack på förhand!