Inlägg

Inlägg som celerity har skrivit i forumet
Av celerity

Om du tänker klocka är 2500K bättre eftersom den har upplåst multiplier (som K betyder)

Av celerity

Haha "din närmaste OnOff-butik"

God Jul!

Av celerity
Skrivet av nino:

Har exakt samma problem med mitt ax 850. Fick det utbytt till ett helt nytt från komplett, och har exakt samma problem som tidigare. Någon som vet varför det bli såhär? vad beror det på?

Om en annan komponent, t.ex. moderkortet, har en kondensator som vibrerar med samma frekvens kan det orsaka coil whine. Att byta nätagg hjälper inte alltid.

Av celerity

Bluesrock

Av celerity

Fler fläktar ger inte alltid bättre kylning, det viktiga är själva luftflödet. Tre fläktar brukar räcka, de viktigaste är front, top och rear. Alla på utblås förutom fronten.

Av celerity

SweClockers räddar alltid fredagen

Av celerity

loggade in på Origin och det stod att någon redan var inloggad på kontot - bugg?

Av celerity

Origin är nere

Av celerity

JA! Äntligen ett spel som inte förstörs av all konsoloptimering.

Av celerity
Skrivet av fermia:

finns väl kvar i lager men tillverkas ej längre

Nope, det intressanta är att tillverkningen av E6600/S775 upphör först Q2 2012 enligt Intels Ivy Bridge roadmap!

Av celerity

#1, den är mest stilren

Av celerity

hm patchen nerfar stealth

förresten, nån som vet om två stealth stackar i attackhelikoptern? räcker det med att en har det?

Av celerity

Okej, det var trist :/

Av celerity

Skapa egen server för att träna flyg?

Finns det nåt sätt att lära sig flyga utan att störa andra? För varje gång man går in på en tom server står det att man måste vara fem spelare. I BF2 kunde man lägga upp egen local server, hur gör man i BF3?

Av celerity

Har en likadan mätare och datorn i sign drar:

Idle (desktop): 95 W
Max load: 280 W

Av celerity
Skrivet av Palme_570:

Är du glad över detta ? Det verkar så...
Right Snarare halva 2000 talet. AMD 64 krossade allt innan mitten av 2006 sen kom core2 men kan ju säga att det inte såg ljust ut för intel direkt innan dess men pga. 64an. Dock med Intels fulspel och och oem kontrakt sålde de mycket bättre än AMD trots amd hade mycket bättre produkter och det blev deras fall. IDAG hänger inte AMD med längre men att säga att de aldrig haft en chans är fel då de var de bästa under en stordel av denna tid där man faktiskt har kunnat åstakomma lite mer med en dator.

Är varken glad eller ledsen för AMD. Visst, lämnar AMD processormarknaden kan Intel göra vad de vill, men mycket är också deras eget fel. Företaget har dålig intern struktur (Hector Ruiz någon?), de ljuger - t.ex. förfalskar prestandatester för Bulldozer och är generellt ohederliga när de aggressivt marknadsför en processor som är skit (vilket knappast ger dem gott rykte). Det faktum att många i AMDs styrelse ansåg att Intels processorer är bättre, vilket framkom i dokument i olika rättsprocesser, visar bara att företaget behöver en komplett omstrukturrering. Jag hade hellre sett ARM, IBM, Motorola än AMD som motvikt på x86-marknaden.

AMD har inte släppt något bra sedan Opteron och Athlon 64, eller för att uttrycka det mer cyniskt, det är AMDs enda vettiga processorer under sina 40 år. AMDs "storhet" rådde i högst 3-4 år. Jag kommer fortfarande ihåg den tid när megahertzmyten rådde och AMD var tvungna att ta kål på den för att de helt enkelt inte kunde hänga med. Det spekuleras om att AMD kommer satsa mer på mobila marknaden, men jag har inga stora förhoppningar med tanke på att de har noll erfarenhet i det. Om AMD istället satsat på fortsatt utveckling av K8/K9 istället för att kasta bort stora summor pengar på Bulldozer hade de åtminstone någorlunda kunnat konkurrera.

Av celerity
Skrivet av Swedish Berserk:

Trodde inte jag skulle säga detta. Men fortsätter det såhär och AMD inte kan komma i kapp så får man kanske köpa Intel. Deras lösningar börjar bli riktigt intressanta nu.

Jag märkte en sak. Jag citerar:

"I runda slängar sägs Ivy Bridge vara 10–15 procent snabbare än dagens Sandy Bridge, beroende på användningsområde"

Och från en annan artikel om nästa generations Bulldozer kallad Piledriver som kommer användas i Trinity.

"Enligt senaste uppgifterna ska Piledriver bjuda på 10% högre x86-prestanda än Bulldozer"

Så förutsatt att det gäller IPC prestanda så kommer AMD inte knappa in ett dugg i prestanda mot Ivy Bridge.

Welcome to the dark side!

AMD har aldrig haft en chans mot Intel. De hade prestandatronen senast i början av 2000-talet med Athlon, men det var bara p.g.a Intels totala breakdown med P4. AMD har varit ur spelet helt sedan Conroe -06.

Av celerity

Ivy Bridge ser bra ut, men 10-15% är ingen lönsam uppgradering för dem med Sandy Bridge. Om Ivy klarar 5 GHz på luft blir det ett köp.

Av celerity

Ska de sluta tillverka E6600 i Q2 2012? Hade ingen aning att Conroe tillverkades överhuvudtaget idag

Av celerity

Nästan helt säker på att du felmonterade kylaren. Och lyssna inte på alla "köp ny kylare"-folk, det borde vara ganska självklart att CPUn inte ska ligga på 95 C med Intels.