Inlägg

Inlägg som eloj har skrivit i forumet
Av eloj
Skrivet av renholder:

Funktionerna som kommer till xbone kommer 1mån senare till PS typ likaväl inget ea-access utan att ens ta hänsyn till vad ps-ägarna tycker i den frågan.

Otroligt dåligt exempel givet att Sony introducerade Playstation+ under PS3-tiden, något MS sedan kopierade inför XBone.

Vill man ha den bästa hårdvaran för 3:rd party ELLER gillar Sony's 1:st party mest, köp en PS4:a.
Gillar man MS 1:st party mest, köp en XBone.

Är inte svårare än så.

Av eloj

Vuxengamer som främst tänker spela igenom Destinys story-missions/strikes på PS4 under kvällar och helger söker likasinnade som är öppna för helt villkorslöst drop'in-drop'out-spelande.

Finns med samma namn på PSN. Skriv 'swec' eller något om du skickar en friend req. så jag vet att du inte är någon random.

OBS. Inte intresserad av att samtala, så om du tillhör headset-generationen så gör dig ej besvär. Samma sak gäller om du är "bäst" på alla spel och värderar "skillz" högt.

Av eloj
Skrivet av Yoshman:

AVX kommer kanske få en kick-start nu när både PS4 och X1 har stöd för AVX (dock inte för AVX2...).

Jag utgår ifrån att AMDs kärnor i både XBone och PS4 har FMA3 trots att den introducerats av 'kompatibilitetsskäl', så den skulle isåfall finnas på både konsoller och desktops från båda tilllverkarna iom Haswell.

Men men, spelutvecklarna har ju inte ens lyckats ge oss 64-bit binärer ännu, man ska nog inte hoppas på för mycket.

Av eloj

Kolla vilken channel du kör på, kanske har en granne skaffat wifi och ni kör i samma frekvensområde? Det finns mjukvara till t.ex iphone/android som kan ge en bild av hur "trångt" det är.

Du får gärna redogöra för hur grannen kunnat kopiera din nyckel, har denne tillgång till din lägenhet? Sannolikheten att en random granne har kompetens att bryta sig in i din router och samtidigt inte redan har en egen internetuppkoppling känns hyffsat låg.

Av eloj

Två ethernet-portar för om man vill bygga en liten router vore inte fel, eller varför inte 4x minnesplatser (måste gå att få plats med på något sätt -- skicka över lite skit på en raiser om det behövs). Det skulle åtm ge ett kort som är lite annorlunda än mängden. Visst, detta har kanske två SATA mer än ett Z77E eller något annat vanligt kort, men annars var det väl inget?

Av eloj

Har ett 6950 och spelar i 2560x1440, klart man vill ha nya kort. Hade nog räknat med att kunna uppgradera till årsskiftet.

Åh, well. Så länge nuvarande kort inte bangar ihop innan nästa generation är här bara, för då blir det jobbigt.

Av eloj
Skrivet av Ozeroun:

Det jag tycker är konstigt. Om jag inte kan formatera. Varför kan jag då ens skapa partiionen?

Partitionstabellen upptar en sektor på disken. Att skapa en partition innebär bara att du ändrar på värden i den sektorn, det har inget med resten av diskens yta att göra.

Av eloj
Skrivet av BiffenL:

Min Crossover 27Q LED-P skalar om bilden till olika upplösningar.

Mer troligt att ditt GRAFIKKORT skalar om bilden till olika upplösningar. HTH. HAND.

Av eloj

FYI: Såg på HardOCP att en person med Crossover 27Q LED-P råkat ut för att LED-driverns MOSFET brunnit. Han hade köpt sin i maj. De har tydligen bytt driver någon gång (eller flera) senare men jag vet inte när, så det är möjligt att det finns personer här i tråden med den äldre drivern. Symptomen är att man får "flimmer", och en dag blir skrämen bara mörk. Se tråd på 120hz. Om inte den man köpt monitorn av går med på att skicka en ersättningsmodul så får man isåfall köpa en själv och montera.

Av eloj
Skrivet av BasseBaba:

Och vad är detta MANN UP Mo000de? Menar dom på fulla allvar att man ska wejsta en ticket för typ 0,74 eller 1,5 euro PER spel?
Detta som är så tröttsamt med F2P, dränerar ju bara ens kreditkort.
Tror dom folk har svårt med matematiken?
Varför kan man inte bara få valet att betala en engångskostnad om man så vill?

Du har valet att betala ingenting istället, det är väl billigt och bra?

http://www.teamfortress.com/mvm/faq/

Av eloj

Base-clocks verkar all over the place för de här korten. 915 på ref (tror jag), 980, 1006, 1032 på OC-varianter. Olika "tillverkare" som försöker vinna med 0.1 FPS i benchmarks. <sigh>

Av eloj

NDAn har gått ut. HardOCP (edit: använder ett icke-ref med mer minne (3GB vs 2GB) och överklockning, så inte den bästa recensionen IMO)

Av eloj

Var precis inne och spelade (det mesta) av en runda jag med, såg dig där QQmore. Väl värt pengarna (dvs $0)

Av eloj

Klicka "Servers" i huvudmenyn, klicka "Add server"-knappen. Skriv in IP/hostname:port, klicka "Add this address to favourites". Klart.

Av eloj

Jag har nu börjat köra följande profil:

Citat NCX: "The Spyder 4 Elite & i1 display pro are the only good colorimeters right now. The i1d2 and spyder 3 are inaccurate (500k colour deviance) & are not meant to be used with LED back-lit displays.

I use an i1 display pro, the spyder 4 elite will also work but make sure you get the elite version.

My CrossOver 27Q LED-P was very blue out of the box (8,500k Colour Temperature), my ICC profile is avaliable in TFT Central's Data Base

http://www.tftcentral.co.uk/icc_profiles/crossover_27q_led-p....
"

Jag tyckte också min var lite kall. Profilen gjorde ingen super-dramatisk skillnad (tar det som ett bra tecken), men blev lite varmare.

Av eloj

Normalt ringer de innan och kollar att du är hemma. Är du inte hemma får du hämta på närmaste DHL-ställe.

Kanske kan du lämna ett meddelande till dem om att de inte ens ska försöka leverans.

Av eloj

Har nu fått räkningen ifrån FedEx, så vi kan återiterera vad totalkostnaden blir för en sådan här import. För mig bröt det ned så här:

Moms på försändelsens värde ($200) = 350:-
FedEx avgift för att ha betalat momsen åt mig = 100:-
Moms på allt ovanstående = 25:-

Totalt 475:- i avgifter.

Slutnota för min Crossover 27Q = 3207:-

Av eloj
Skrivet av Eowii:

Har du någon aning om varför det blir så? För mig känns det helt ologiskt, jag förstår verkligen inte hur det kan hända.

Det är för att monitorn inte har någon scaler, den förlitar sig på att grafikkortet sköter den biten.

Av eloj

FedEx var här för ett par timmar sedan med min Crossover 27Q beställd för nio dagar sedan från accessorieswhole, och så långt är allt bra. Ser inga defekter på den, men jag har inte letat. Det enda jag har att invända på är att brightness inte går riktigt så långt ner som man skulle vilja, går inte att få skärmen mörk.

Har inte labbat med färgprofiler. Kanske ser skärmen lite kall ut? Jag har inte min gamla igång för jämförelse.

Av eloj

Pixeljunk Shooter för 70:- på PSN.

PS.
RF:G är knappt värt 100:- om du frågar mig. Sanslöst dålig speldesign gör det ospelbart i SP IMO.