Inlägg

Inlägg som maxis har skrivit i forumet
Av maxis
Av maxis
Skrivet av slusk:

Jag såg att Jayz2cents hade lagt upp en sån youtube shorts om att dom hade tagit ner sin recension av 4060ti..

Någon som såg den och kan berätta vad det hela handlar om?

Jayz2cents review

https://files.catbox.moe/sj5upu.mp4

Av maxis
Av maxis
Av maxis

Hi

Har ett gigabyte x570 aorus pro som gjorde Exakt samma sak.
Kommer inte riktigt ihåg vad jag ändrade, med det har något att med att cpu får för låg spänning vid uppstart från sov läge.

Hittade det på något engelsk forum.

Av maxis

https://www.reddit.com/r/gigabyte/comments/l5ka9a/x570_aorus_...

Detta hade jag på min dator. Likadant som du säger... Kanske samma problem på MSI Kort??

Av maxis
Skrivet av Dakkie:

Men vad är det första man lär sig i förskolan typ? 1: Stirra inte in i solen. 2: Gyllene regeln, behandla andra som du vill bli behandlad. Man kan tycka olika om något och diskutera en meningskiljaktighet utan att bli otrevlig.

De som går i den förskola bör nog byta. För så funkar inte Världen kanske om 1000 år när folk har ett chip som kan stänga av känslor.

Sen blev han inte behandla samma. För de ljög för honom att det funkade bra med pris garanti. Sen kvittar det om personen på företaget inte visste. Vet man inte så säger JAG VET INTE VAD SOM GÄLLER SKA TITTA I AVTALET TILL DIG istället för att hitta på massa saker.

Netonet i sig brukar funka bra att handla från. Handlar det mesta där.
Men det finns några rötägg som inte skulle varit där och klyddat till det. Oftas är det på support som problemet är.

Av maxis

Jobbar själv som teknisk support. Folk ringer och skäller och upprörda, det är inget som jag ska ta illa av, så är det bara folk blir irriterade om de har fått en vis info och det inte gäller.
Vi som jobbar med kan tycka det är jobbigt men det är inget man tar personlig, klara man inte det så kanske personen ska söka ett annat jobb.(Jobba ute i skogen med mulle) Visst det är piss när folk skäller men sånt är livet.

Hade det varit jag så hade jag också blivit förbannad eftersom man blivit lovad en sak sen ändrar de sig (kvittar vad det står i ett avtal som ingen läser). Pengar är pengar och det är inget man vill ge bort gratis.. Det gäller alla..

De är i tråden som spyr ut galla på att han blir förbanna kan switch honom mellan skillnaden om priset går ner. För de personer verkar vilja dela ut skattade pengar.. Suck att vissa personer tar åt sig så.

Av maxis

I need YOUR Help! RYZEN 3000 Boost Analysis

https://www.youtube.com/watch?v=l-G1Ukrg-Wk

Av maxis

Eller tills de hittar någon annan eller stämmer Tsmc för de tillverkar till andra företag..!!

Av maxis
Av maxis

Hmm.. tur att folk orkar gnälla på varandra om en teflon.
Alla kopiera varandra och det är väl tur det annars har fan-boysen inget att böla om. Att man orkar lägga ner en så massa tid på något som man inte äger.
Det som är det sjuka att vissa personer lever i sina sekt:er och försöker att övertala alla andra om att det, de har är det bästa som finns. Skillnaden mellan dom och islamistisk extremism är NOLL.

Apple: Allt som har fyra hörn har vi kommit på eller har ett äpple på en skylt. (SUCK kan man bli trött)

https://www.telegraph.co.uk/technology/apple/8858333/Apple-ta...
https://www.theguardian.com/world/2013/oct/07/apfelkind-cafe-...

Ps. orkar inte läsa hela tråden.. Samma gnäll.

Av maxis

Liknade produkt Dropcam pro.

https://nest.com/camera/meet-nest-cam/

Av maxis

Film: The Hateful Eight
Det var en av de sämre filmer man har sätt på länge. Sitter i ett rum hela filmen.

http://www.imdb.com/title/tt3460252/?ref_=nv_sr_1

Av maxis

Någon som vet om man kan privatkopiera en film på tv och sedan hämta en bättre kopia på nätet?? Det borde vara lagligt eftersom jag redan har en kopia på filmen/serien från tv:en.

Av maxis
Av maxis

Det finns olika led-lcd tv.
Hur styrningen av ljuset är uppbyggt.
Det är en väldig skillnad på det svarta samt färger.

1. Led ljuset sitter på sidan på skärmen. (Får ljusare fält på sidorna och sämre svärta)

2. Led ljuset täcker hela baksidan. (Får jämnare ljus men på hela bilden men sämre svärta)

3. Led ljuset täcker hela baksidan men kan tända och släcka enskilda dioder. (Bättre återgivning av svärta och färg.)

Av maxis

Byggde datorn själv kanske??

Av maxis
Skrivet av Söderbäck:

Förhastade slutsatser. Vi vet ju inte om det är ett oljeläckage. Kan ju lika gärna ha varit en för riklig dosering vid montering. Jag hade inte krävt en ny bil om det var 2 några droppar olja olja på huven eller runt kylarfläkten. Det är ju det enda vi vet so far om grafikkortet. Vid konfirmerat läckage hade jag däremot tänkt annorlunda.

För övrigt är det en bedrövlig jämförelse med bilar i det här fallet. Olika produktkategorier bedöms olika utifrån en uppsjö kriterier. Ett problem på en pryl behöver inte vara något bekymmer på en annan pryl. Jag kan acceptera fotavtryck på en gummimatta till bilen, men jag vill inte ha fotavtryck på lövbiffen från konsum.

Viktiga här är att jag inte säger åt vad någon annan ska tycka eller ställa hypotetiska frågor till någon om hur de skulle agera i andra situationer. Det blir bara pajkastning av sådana resonemang.

Som sagt hade jag själv inte gjort mer än att torka av oljan från kylarkåpan och varit nöjd med det. Du får tycka annorlunda om du vill det.

Det är lätt att säga när man inte är personen med problemet. Tror du skulle gnälla på verkstaden om den droppade lite olja och för eller senare hade du fått en 2:a på bilprovningen för olje läcka.

Ont:
Så klart att det inte ska läcka någon form av vätska/olja. Då får de nog skriva lite info om det och skicka med en trasa att man ska rengöra kortet efter ett antal timmar. Och vem fan hade köpt ett sådant kort. Det har såklart blivit något fel på fabrik och då borde de antingen byta ut kortet eller ta in det för rengöring och testing på MSI.

Av maxis

"Unlike the PS4, the Xbox One does not support HDMI-CEC, relying instead exclusively on IR blasting to turn on your TV and cable box..." - anandtech.com

http://www.gameskinny.com/4awx1/xbox-one-bundles-kinect-becau...