Inlägg

Inlägg som Jarl har skrivit i forumet
Av Jarl

Sony UBP-X800M2 borde bli bra, jag har den föregående som bara heter Sony UBP-X800 som jag är nöjd med. OPPO 2K och Toshiba HD DVD står också i stapeln för olika behov.

Av Jarl

För mig och min mediadator (hur det är med mina andra vet jag inte då de inte är i drift) som M$ envist hävdar inte är kapabel att köra W11 "uppfyller inte minimikravet" så blir det väl någon variant av Linux som behövs när W10 avslutas.

Av Jarl

Då min skiv femma är konstant utlånad till sonen och jag bara spelar Destiny 1&2 på min fyra så väntar även jag nog ett tag till. Men nya fem digital är ju rätt snygg ändå så kanske när nypriset eventuellt börjar krympa?

Av Jarl

M$ hävdar att min mediadator saknar "säker start och TMP" så jag blir kvar på windows 10, så ur deras synvinkel är det väl dåligt.

Av Jarl

När jag bytte ut min panasonic plasma (bortskänkt) mot LCD TV (philips 21:9, lever ännu) för drygt tio år sedan halverades min totala el konsumtion, de var rätt strömslukande plasmorna.

Av Jarl

Gav upp när de slaktade Westworld men då jag var helårs prenumerant så blev avskedet utdraget, men nu får det vara slut. Fick info: godkänn nytt avtal eller avsluta. Har varit kund hos dem med få undantag sedan HBO Nordic lanserades.

Av Jarl

Släpper aldrig in nVidia i mitt hem.

Av Jarl

Sony 65"4K och Philips 58" 21:9 vid sängen båda 3D kompatibla.

Av Jarl

Svenska kronan sjunker som en bananrepubliks valuta, klart att de inte vill ha lägre inkomster härifrån.

Av Jarl

Ja Linda var ju redan förbrukat.

Av Jarl

Då jag sedan ett par år bara har en dator igång och den är kopplad mot min TV så undviker jag att titta på Tuben genom Android TV appen. Datorn har ju Adblock av ett par varianter så numera retar jag mig mest på att allt fler operatörer har sponsor avtal de gärna pratar om, men dessa inlägg går ju att hoppa över rätt enkelt. Men YouTube jobbar väl sannolikt på sätt som motverkar detta kryphål.

Av Jarl

Jag har köpt en del film 2K och 4K från https://www.bluelord.se/
De har en till för DVD om nu någon köper sådana https://www.disclord.se/

Av Jarl

Missa inte Nerdforges cyberpunk PC

Hon är händig norskan
https://www.youtube.com/watch?v=42MO6Sj210g&ab_channel=Nerdfo...
om jag mot förmodan inte får starta en sådan tråd får naturligtvis någon moderator ta bort den

Av Jarl

Så här två år senare får jag fortfarande inget svar om någon svensk version ur min Alexa, inte så där attans snabba.

Av Jarl

Karma, månne skulle de inte ha stulit AMD exklusiva Sapphires namn.

Av Jarl

När jag väcktes sent på natten för att se Neil Armstrong hoppa ner på månytan, därefter gick vi ut och tittade på månen i den stjärnklara sommarnatten. Jag hade nyss fyllt tolv.

Av Jarl

Äntligen, har längtat sedan jag läste om sådana i sciencefiction romaner på 70-80talen, kan ha varit i något av William Gibson, ja ni vet han som myntade uttrycket "cyberspace".

Av Jarl

Mitt gamla trogna RX460 har tröttnat så jag försöker med ett sånt här för 1890:- från NoN.
https://hwbench.com/vgas/radeon-rx-6500-xt-vs-radeon-rx-460
det är ju till TV datorn, där det inte spelas med. Har väntat länge på ett nytt fläktlöst men förgäves. Priserna har ju också varit hutlösa länge men tillslut är det ju bara att ge upp.

Av Jarl

Die nVidia Die

Av Jarl

Lysande beslut av frankerna, islänningarna har kört detta för att skydda sitt språk i många år, hög tid att vi rensar svenskan från alla tyska, franska och engelska låneord. Nu när MENA ord också börjat smyga sig in behövs en reform även här.