Inlägg

Inlägg som Vernox har skrivit i forumet
Av Vernox

G15 knapparna fungerar inte...

Behöver hjälp med mitt g15....När jag startar om datorn så funkar det inte! Det lyser och så, men jag kan inte ändra volymen med volymratten på tangentbordet och så kan jag inte skriva, men det lyser som det skulle fungera...trycker in capslock, men den lyser inte! För att få det fungera så måste jag byta usbportar som en jävel säkert 10 gg, och restarta typ 5 gg...sen fungerar det tills jag startar om datorn igen...vad kan felet vara? Eller har jag bara fått ett typiskt Måndagsexemplar?

Av Vernox

Jag har testat med en annan cd läsare, men det fungerar fortfarande inte...men jag lyckades få tag på en annan skiva och installerade! men då när jag var klar så kom det upp en blå ruta som var felmeddelande...stod att jag skulle starta om datorn, och om rutan fortsatte vara kvar så skulle jag kontakta administratören...skumt

Av Vernox

Kan inte Installera Windows Xp...

Nu behöver jag hjälp igen...Windows xpskivan som alltid har fungerat, har slutat fungera till min dator! har testat till andra, och då harden fungerat! Samma sak med mina andra xpskivor...dom fungerar inte heller på min dator. Det enda som fungerar är windows 2000 och windows vista, men jag vill ha windows xp professional...vet något varför det kommer upp en massa felmeddelanden när man ska kopiera över filerna från windows installationsprogram till hårddisken så berätta snälla....är i behov av hjälp nu!