Inlägg

Inlägg som simlazer har skrivit i forumet
Av simlazer

Bidrag 3 var den som vann i mitt tycke ☺️

Av simlazer
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Rörmokaren Bengt som endast har utfört ett enda installationsarbete åt sin dotter har 0st anmälningar och är ett föredöme.

Eller bör man väga in att ju fler kunder och affärer företagen gör, ju fler anmälningar till konsumentverket är det rimligt att företaget har? Vissa typer av företag gör saker som lättare blir konflikter inom? Jag tänker kreditbolag är i riskzonen.

Med det sagt så är vissa av dessa företag ovanför dåliga på hantera problem, men det är svårt att dra slutsatser på endast antal anmälningar.

Instämmer helt!

Av simlazer

512 MB minne 🤣

Av simlazer

Annonsen är avslutad

Av simlazer

Avslutar denna, tackar för alla erbjudanden

Av simlazer
Skrivet av Nightknight_me:

Hej! Har en i Stockholm jag tror skulle passa. Skickar med blocket paket om du kan tänka dig frakt.
Mvh Hugo

Skickar PM, även om jag helst hade föredragit att hämta för att kunna testa på plats innan 😅

Av simlazer

Första speldator till son och dotter

Hej!

Ute efter en lite billigare (äldre) speldator som ska bli första datorn till barnen som är 7 och 4 år så de har inga krav på grafik

Skärm har jag.
Bor i Göteborg.

Läs hela annonsen här

Av simlazer

Är det inte lättare att bara lägga en switch mellan router och dator med en strömkontakt med timer så den stänger av elen till till switchen mellan x timmar på dygnet? 😅

Av simlazer

En fråga, frugan gick en kurs som Ekonomiassistent med löneadministration 2014 och har arbetat som detta sen dess (minus 2 barn som fötts) och nu senast så flyttade vi från Sthlm till Gbg och då tog hon ett jobb som Ekonomiassistent på ett nystartat bolag (redovisningsbyrå) där hon utför konsultarbete åt andra företag. Lönen hon fick då när hon tog detta jobb (1 år sedan) var 25000 före skatt, vilket vi kände egentligen var ganska lågt men hon hade även vart hemma med senaste barnet innan och sen pga flytten så behövde hon ett jobb också. Nu idag så hade hon löneförhandling där hon blev erbjuden 26200, visst är det över 4% ökning men känns som att hon är underbetald? Vi är medvetna om att som konsult så är lönen kanske lägre men detta är väl lite för lågt ändå eller är det vi som har fel? Min fru sa vid mötet att allt under 27k känns för lågt så de skulle räkna om och återkomma.

Av simlazer

Prova denna guide: https://youtu.be/xuAMNWlmoh0

Prova andra alternativet med regedit, funkade för mig

Av simlazer

Innebandy och vanlig träning

Av simlazer

Inte mycket att gå på här 😂

Av simlazer

Ska fixa klart ambilight med rpi bakom tvn.

Av simlazer
Skrivet av Yoshman:

Givet att det är "Elbilar vs Bränslebilar".
Har redan skrivit att jag är helt övertygad om att elbilar är framtiden och det är på det stora hela en bra sak (well, förutsätt att jakten på de resurser som behövs för batterierna inte resulterar i en större miljökatastrof än den vi försöker undvika genom att överge ICE...).

Bilsport kan de däremot helt lägga ned framöver, motorljudet är en väldigt stor del av upplevelsen. Tar man bort motorljudet från riktigt snabba bilar, som t.ex. F1, försvinner en viktig del av informationen som man behöver för att få en bättre uppfattning om hur racet går. Det är möjligt att höra skillnaden i motorvarvtal, när bilarna rusar förbi i långt över 200 km/h är det svårt att uppfatta om någon är lite snabbare. Men man kan höra om någon är snabbare givet att de kör på samma växel.

Likaså dragracing... Enda som är häftigt där är ljudet vid grönt ljus (framförallt med 10000 hp TopFuel). Att Tesla:n spöar GT500 i fallet nedan är irrelevant, skulle välja GT500 över Tesla Plaid 100 gånger av 100 när det kommer till biltypen: idiotisk mängd motorkraft (båda är ju USA-tillverkade bilar, man köper inte dessa för deras kvalité...)!
https://youtu.be/5xlxZQIv7T0

Formel E!!! Brukar jag kika på iallafall, saknar inga ljud där

Av simlazer

Vad var det för dator (specs) på den som hävdes samt vad kostade den när du köpte/fick du tillbaka samma summa?

Av simlazer

Riktigt bra!

Av simlazer

Tråkigt! Jag kör bara Stadia 😅

Edit: Körde blir det väl 😂

Av simlazer

Hehe här är svaret som jag löste problemet med:

Kanske finns sätt att samla ihop det snyggare på men fungerade bra för mig

Av simlazer

Hjälp med en formel för att lägga till GMT+3 till en tid

Hej!

Har en cell som anger datum + tid + gmt felaktigt från en export som jag behöver få till i ett annat blad så det visar korrekt:

Exempel:
Worksheet "TR" Har kolumn i "K2" som anger i "plain text format": 2022-08-30T06:00:00+00:00

i ett annat worksheet vill jag på en annan kolumn tex "J2" som ska visa detta, då anger jag: =TR!K2
Men är fast i vad jag ska ange efter för att få till detta resultat: 2022-08-30T09:00:00

Edit: Ni kan ta bort denna tråd, löste det

Av simlazer

Hemförsäkring/annan försäkring? När jag tappade min senast så använde jag min hemförsäkring och fick den lagad för 900:-