Inlägg

Inlägg som hadiraja har skrivit i forumet
Av hadiraja
Skrivet av JBerger:

Reklam i utforskaren, kom ju för några versioner sedan.

Reklam. Det har jag varken sett på jobb eller mina två privata datorer.

Av hadiraja
Skrivet av mfm:

Skrattretande att när Microsoft köper en stor spelstudio och som kommer kommer göra att en massa spel kommer vara XBox-exklusiva så hurrar folk men grinar och gnäller över Epic Games som inte ens gör spel exklusiva till någon plattform. Tummen ner för alla dubbelmoralister här.

LOL, ingen nyhet om exklusivitet er ännu? Exklusivitet är Sonys grej och PS fanboys älskar det som argument för vilken konsol som är bäst.
Låt säga att de blir exklusiva så blir de det till xbox, PC och mobil. Du behöver inte ens köpa en xbox 🤷‍♂️, ifall du redan har en PC.

Av hadiraja
Skrivet av saturn5:

För kunderna finns ingen vinning i detta i sig, risken att behöva köpa båda konsolerna om man inte satsar PC+PS5 blir stor.
För Microsoft och Xbox fanboys är det ju mumma.

En jättevinst för konsumenterna. Du behöver inte ens köpa xbox konsol, spelen finns till din PC.

Av hadiraja

Age of empires 2

AGE OF EMPIRES 2
herregud vad bra det är.
4k, remastrad grafik, hotkeys och balans mellan de olika civilisationerna. Ett helt perfekt spel med så mkt strategier.

Kanske för litet för att kallas e-sport men så mycket tävlingar det har varit under våren!

Av hadiraja
Skrivet av Nyhet:

Fulkultur förflyttar sig till de japanska rollspelens förlovade land och pratar om vad det är som gör genren så speciell, samt sina bästa minnen från Final Fantasy.

Läs hela artikeln här

BTW finfal fantasy 9 finns på windows, xbox och android.

Av hadiraja

Fantastiskt spel, dock har jag lite problem med uppstart av spelet. Jag skulle vilja ha det full-screen windowed för att kunna växla mellan program och appar. Jag kan just nu inte använda extended skärm (två skärmar) och ha mixer igång på ena skärmen och spelet på den andra. När jag växlar i mellan kommer jag inte in i spelet igen.

Exempelvis blir det så när jag kopplar in hörlurar i datorn, då öppnas ett program för det och då kan jag inte kommer in i metro exodus igen. Det känns inte som att det ska vara så.

Någon som har tips?

Av hadiraja
Skrivet av Nyhet:

Fulkultur förflyttar sig till de japanska rollspelens förlovade land och pratar om vad det är som gör genren så speciell, samt sina bästa minnen från Final Fantasy.

Läs hela artikeln här

Usch, alla dessa ängelkörer över Black Mirror. Att Electric dreams ska liknas med black mirror är verkligen att smutsa ner skräp. Electric dreams är fruktansvärt bra producerat där det tekniska och arbetet med kamera och settings är outstandig. Skådespeleriet är väldigt realistiskt, oavsett om de är i rymden, på jorden, i framtiden eller annanstans. Black mirror är "meh" i jämförelse. Serien finns också på viaplay.

Av hadiraja
Skrivet av Krigarvarg:

En snabb fråga till er som har Game Pass: Är det värt den månatliga kostnaden?

definitivt värt det. det öppnar upp för spelande av fler spel som jag annars aldrig hade spelat. Det kommer framöver flertalet exklusiva spel tillgängliga i game pass, vid lansering av spelet.

Av hadiraja
Av hadiraja

Nazi zombies, ni vet spelläget man låser upp när man klarat CoD - world at war.
Teama ihop sig för att överleva zombievåg efter zombievåg.

Av hadiraja
Skrivet av imagine9:

Hej .
du är varmt välkommen
Det är i discorden vi träffas och där vi hittar varandra för att spela diverse aktiviteter. (raids, comp osv. på både casual och hardcore nivå)
https://discord.gg/KugEfwf

När du registrerat dig så vill jag att du går in i textkanalen #samarbetskanalen.
Där hittar du andra svenska klaner som söker medlemmar.
Du kan också skriva till @karies som sköter rekryteringen för vår egen clan "ATS" så ställer han dig i kölistan.

Varmt välkommen

Hej,

Åkte på semester, nu är jag tillbaka. Länken verkar ha expired.

Skickades från m.sweclockers.com

Av hadiraja

@imagine9:

supergärna!! loggar in efter jobbet idag.

Av hadiraja
Skrivet av dlq84:

En serie med 6.5/10 är ju inte ens värd popcorn, eller ens att nämnas över huvud taget. minst 8.5 för att vara värd besväret imo.

Majoriteten av 8.5+ på IMDB är värdelös smörja

Skickades från m.sweclockers.com

Av hadiraja
Skrivet av Tony Clifton:

Jag har en liknande fråga.

Jag köpte Forsaken men jag är inte helt säker på att det är installerat. I mailet med kvittot på köpet står: "You can start your download next time you log in to the Blizzard Battle.net App"

Så jag loggade in men hittade inte hur man startar nedladdningen. Har expansionen laddats ner och installerats automatiskt eller måste man göra något särskilt som jag missat?

Jag kommer inte ihåg hur det såg ut i spelet och i Battlenet-appen innan jag köpte Forsaken, men i Battlenet står det Destiny 2 och under Forsaken och i spelet finns en lila-färgad planet. Men som sagt, jag minns inte om detta fanns innan.

När du startar spelat är det lila bakgrund (?) Och det står Forsaken. Det gjorde det inte innan det släpptes.

Skickades från m.sweclockers.com

Av hadiraja
Skrivet av Lembritt:

@hadiraja: Vad är det för nätverkskort? Vad finns det i enhetshanteraren under nätverk?
När du sätter i sladden, är det i nätverksporten på moderkortet?

Nätverkskortet är detta https://www.webhallen.com/se/product/116813-Intel-Gigabit-CT-... och jag hittar nätverkskortet i enhetshanteraren.

Nätverkskabeln är kopplad i nätverkskortet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av hadiraja

Set Up trådlös anslutning PCI

Har ett pci-kort tlink. Det är anslutet i datorn och ger uppkoppling när nätverkssladden är inkopplad. Försöker att ansluta det trådlös

I device manager finns det ingen drivrutin(?) som heter wireless och alla andra sätt jag testat (set Up new connection) så är inte trådlös uppkoppling ens ett alternativ. Vad gör jag då?

Av hadiraja
Av hadiraja
Skrivet av Maxizor:

Vad har du för Router? Samt är det helt omöjligt att dra kabel? Kabel är alltid bäst..

Annars något bra AC Kort gärna PCI-E!

Vet inte vad det är för router faktiskt, kan inte kolla det nu. Hur installerar man ett ac-kort, är rädd för att förstöra något😣. Hur väl står sig d-link/Asus usb-kort?

Skickades från m.sweclockers.com

Av hadiraja
Skrivet av Elghinnarisa:

Använder en bild bara för att göra det snabbt och enkelt

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-58e2bd8b6b7ac957820d9a47f02ba4bf-c

Utöver det så finns det inget, varken VR, AR eller MR till xbox. Utan det är bara playstation som har deras playstation VR för konsolerna då.

Till PC finns det diverse olika val, Oculus, Vive, samt diverse olika tillverkare av mixed reality (Asus, HP, Acer, Dell, Samsung).

Vad det kommer till spel så är det ganska blandat och beror mycket på vad du gillar och vad du är ute efter. Det finns en hel del bra spel där ute, men det finns också stora mängder "demon", som säljs som spel men är ganska korta. Många av dom bra, men inte lika långa som man vanligtvis kan tänka sig vid PC spel, vilket kan göra det lite tråkigt.

Tack du!!
Bilden illustrerade väl.
Har du något utav dem?

Skickades från m.sweclockers.com

Av hadiraja

Nätverkskort till gamingdator

Hej,

Okej ja köpte en gaming dator för ett år sedan, satte ihop den själv hos Inet. Tidigare har internetsladdsen varit inkopplad direkt i datorn men efter ny placering i vardagsrummet behöver anslutningen nu vara trådlös.

Datorn är ca 3-4 meter från routern,smart tv och Xbox är anslutna till trådlöst. Ja spelar destiny 2 online men förväntar mig att spela fler titlar online på dator framöver då jag investerat ca 20k+ inkl 4k-skärm.

Eftersom internetsladden varit inkopplad tidigare borde det väl finnas ett nätverkskort i datorn? Vad behöver jag i så fall göra för att ansluta och vad behöver jag för att ha en god och stabil uppkoppling? Ja har 10/100mbit.

//Hadiraja