Inlägg

Inlägg som Wh1spY har skrivit i forumet
Av Wh1spY

Tror ni att dom klarar World Of Warcraft???

Av Wh1spY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonas/Viper
Testa att partionera och formatera om disken och se om det löser sig.

Installerade du med en "riktig" skiva och ingen skiva som följde med någon dator med extrafunktioner? Skulle kunna tänka mig en skiva som lägger en dold backup på en del av disken, fast då borde det ligga på en egen partition...

Jo det tror jag, jag installera med Windows XP skivan.
Kan du förklara lite mer detaljerat vad du menar med partionera och formatera, jag menar om jag formaterar måste jag väl installera om igen??

Av Wh1spY

Hejsan vad menar du med partitioner? Här är en skärmdump

http://files.upl.silentwhisper.net/upload4/Partitioner.JPG

Av Wh1spY

Ny hårddisk ser alla 250gb men 120gb är använt!

Hejsan, har en ny hårddisk nu men när jag installerat windows och allt så får jag se att hela 124Gb av hårddisken är använt, måste ju bara vara något som är fel.

Snälla hjälp mig så att det blir rätt.

Av Wh1spY

Hm,, nu ser jag att min sign inte syns... WHY!!

Edit* Nu funkar den hehe, aja jag ligger på 7891 poäng

Av Wh1spY

Just nu ligger jag på 7891 poäng, men den ska såklar högre när jag klockat den, den är alltså oklockad nu.

Av Wh1spY

Hehe ok, fan vad gott. Du svarade väldigt bra så jag fick alla mina frågor besvarade så nu tänkte jag börja lite smått. Vi kan avsluta den här tråden med att helt enkelt låsa den. Ha det gött.

Av Wh1spY

Överklockning AMD 64 4000+ (San Diego)

Någon som har lite tester eller resultat på detta?

Övriga frågor, hur långt kan man komma med orginal fläkten, är det bra för processorn eller sliter det extra mycket, t.ex halverad livstid :P. Vilka program kan man anväda sig av, och en sak till... Går garantin ut.

Av Wh1spY

HEY!

Nu är det så att mitt windows bara hittar 128Gb av min 250Gb hårddisk. Jag kan inte tanka servicepack 1 för det finns ej längre. Jag har aktiverat EnableBig..saken.. Men det funkar fortfarande inte. Så nu tänkte jag prova att köra programmet partition magic och partionera om hårddisken. Men om jag gör detta så verkar det som om hårddisken delas upp på två :S

Hjälp Mig!!!!!!!!111EttHundraElva

Av Wh1spY

Japp dom är bra, och du det är precis som du sa... Bara att sätta ihop skiten i, i med windows skivan installera... FÄRDIGT!. lätt va.!

Av Wh1spY

Ser väldigt bra ut tycker jag.

Av Wh1spY

japp det är en, ska köpa den jag med.

Av Wh1spY

Slitage vid klockning!

...

Av Wh1spY

Okej, köper nog en 3700+ då och klockar den :P. Men hur är det med slitage och så då?

Av Wh1spY

Riktigt coolt.

Av Wh1spY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sobe
Jag sätter som mål att nå 2.8Ghz, vilket borde gå relativt lätt med stockkylning.

Hallå där i stugan, vilken processor är det vi talar om, ska själv köpa antingen 3700+ eller 4000+ San Diego kärnan. Kan man alltså klocka upp en AMD Athlon64 3700+ (2.2Ghz) upp till 2.8Ghz med stock kylning, alltså orginalkylning.??

Av Wh1spY

Snälla, kan ni inte bara svara på hans fråga, om ni kan vill säga :P.

Frågan var: Sen får ni sätta dit processor med, men jag kan fan inte bestämma mig, jag vill ha Athlon64 "San Diego" 4000+, vissa säger att man ska skaffa X2, men jag har inte råd, X2 4400+ är den Dual-Core som jag ska ha isåfall, men man kan ju köpa en sådan processor till Socket939 senare om det nu skulle vara så, nu är det ju så att San Diegon har 1Mb cache vilket gör den väldigt intressant, sen att den ligger på 2.4Ghz är inte heller fy skam.

P.S vill med ha savr på detta

Av Wh1spY

Tjenare, du är varmt välkommen hit!.
Jag har satt ihop en burk åt dig. Mobot är SLI så du kan ha 2st graffekort i framtiden. Tog inte med DVD, HDD och RAM eftersom att du hadde det.

P.s du kommer få en riktigt fin dator.

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?cartId=159145

Av Wh1spY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av roVVel
nej du tjänar inte riktigt på sli i dagens läge, däremot kan det vara smart att köpa så du kan köpa ett likadant grafikkort senare, och köra sli. men sli är nvidia och atis version heter crossfire. jag skulle förresten också satsa på 7800gt och helst försöka få med 2gb minne. men visst, du kan ju alltid köpa en 1gb sticka till senare.

Sådär nu har jag gjort det slutgiltiga paketet, jag är GRYMMT nära att trycka på "KÖP" knappen nu!. Snälla säg vad ni tycker. Tog ett 7800GT som jag kommer köpa ett till utav i framtiden. Sen så undrar jag om RAM Minnena är bra.

Tack på förhand.

http://img103.imageshack.us/img103/5971/datorslutgilltig3ip.j...

Mvh: Wh1spY

Av Wh1spY
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Exner
Ta Whispys dator, men byt ut grafikkortet mot ett 7800 GT och ta istället ett billigare nätagg, ex. Hipers 480W-version.

Ok, men asså är inte det grafikkortet jag valde bra, kollade lite på RAM DAC frekvens o sånt där och det jag valde verkar nästan bättre?. Kan man inte ta 2st och köra i SLI-läge då?