Inlägg

Inlägg som SectionX2 har skrivit i forumet
Av SectionX2

Men nvidia använder ju redan samsung och tillgången lika skral där.

Av SectionX2
Skrivet av lindahlj:

Obs! Är ju endast ett rykte än. AMD har ju en viss historia av fejk-hype så dra inte för stora slutsatser av detta.

Det är inte AMD som skapar dom här rykterna. Det är youtubers som vill ha views.

Av SectionX2

Dom pengarna kunde lagts på ett bra vaccin istället

Av SectionX2

Intel tog över CPU marknaden redan på 80 talet.

Av SectionX2
Skrivet av anon201296:

Fanboyism gynnar ingen

Handlar om prestanda. Inte fanboyism.

Av SectionX2

Nej fy för intel. RDNA3 blir mitt nästa kort

Av SectionX2

Rätta mig om jag har fel. Nvidia brukar inte ha presskonferans på CES?

Av SectionX2

RDNA3 helt klart

Av SectionX2

It takes two

Av SectionX2
Av SectionX2

Elbilar passar inte vårt vinterlandskap. Prestandan sänks direkt.

Av SectionX2
Skrivet av Jacob:

Nära! Det blev radhus i Gävle.

Bomhus? 😁

Av SectionX2
Skrivet av Jacob:

Kära SweClockers. Från och med den 1 februari 2022 rör jag mig vidare från SweClockers. Mitt baby face till trots, idag är jag 32 år ung. Jag var endast 23 år när jag den 1 januari 2013 började här. Jag har alltså varit här under mer än hälften av mitt vuxna yrkesliv. Inte kunde jag med min bakgrund och som levde dag för dag med extraknäck inom restaurang tro att jag skulle hamna här! Fy fan vad coolt, om jag får säga det själv.

Det omedelbara beslutet att lämna handlar som så många andra i coronapandemins tidevarv om hemmajobbets vara eller inte vara när restriktionerna lättat. Men för mig kom detta till mig redan kort innan pandemin slog till. Jag hade ledsnat på att varje dag pendla till och från jobbet, fyra timmar av min vakna tid, och insett att det påverkade min hälsa negativt. Innan jag började pendla februari 2016 hade jag jobbat hemifrån nästa fem år, till största del på SweClockers.

Sen bestämde sig någon för att käka fladdermus. I samma veva hamnade jag i min värsta livskris hittills, men tog mig igenom det och kom ut på andra sidan. Starkare och mer välmående än jag varit i hela mitt liv! Lång historia kort, jag fick respit på 1,5 år innan restriktionerna lättade och det blev aktuellt att prata om hemmajobb i stor utsträckning. Det landade i att ambitionsnivån om fysisk närvaro på Geeks som företag låg långt över vad jag kunde ställa upp på. Att mitt önskemål inte gick tillmötes respekterar jag, ett undantag blir flera längre fram. Det finns ingen bitterhet mellan några av parterna och vi skiljs åt som goda vänner.

I ärlighetens namn är det här dock något jag funderat på i snart fyra år. Men kärleken till forumet och den gemenskap som är SweClockers har hållit mig kvar. Sedan ung ålder har jag velat påverka och bidra till ett bättre samhälle. Efter några år såg jag här min plattform. Tänk om jag genom ett av Sveriges största forum kunde föra människor samman? Att bryta isoleringen och den ensamhet många upplever. Om jag kunde göra det för en (1!) människa av kött och blad, någon av samma värde som mig själv, vore jag i mål. Jag tog på mig an att axla ett helhetsansvar för forumet. Fröet såddes för Meet & Geek.

Jag vet inte hur väl jag lyckats. Jag har i alla fall fått kvitton från ett par medlemmar på forumet som genom Meet & Geek fått sina första vänner där de bor. Genom förtroliga samtal på forumet och Discord har jag pratat med människor som annars skulle stängts av och för vilka jag vet att SweClockers är en viktig plats i deras liv. I varje beslut, oavsett om vi talar redaktionellt eller i forumet, har sammanhållningen i vår gemenskap vara det centrala. Jag hoppas det är ett arv som förs vidare när jag nu går vidare ut i det okända.

För vart jag tar vägen återstår att se. En sak vet jag, och det är att min resa i den bransch jag levt och andats de senaste 13 åren fortsätter. Min far brukar säga att mitt jobb är en livsstil och han har helt rätt i det. Hur nära eller långt ut på SweClockers periferi det blir vet jag inte, men jag har i alla fall för avsikt att fortsätta som aktiv medlem på forumet. När jag fått tid att smälta allt kanske jag rentutav anordnar en till Meet & Geek i Gävle.

Jag vill med detta rikta ett stort tack till alla er. Våra hundratusentals medlemmar. Moderatorkåren jag haft nöjet att arbeta och bråka med när vi tyckt olika i svåra beslut. Mina kollegor, som länge var den familj jag saknade. Oavsett nämnd kategori har jag som så många andra genom SweClockers fått vänner för livet. Som vanligt när jag blir känslosam blev det en lång utläggning. Men är det några som förtjänar det så är det SweClockers.

Det har varit mig en sann ära att få tjäna er.

Gävlebo här. Dock inte samma åldersgrupp.

Av SectionX2

Det mest utskällda spelet någonsin. Ja skäms över att vara svensk spelfantast.

Av SectionX2

Använder dina enheter wifi6?

Av SectionX2

Skumt surfproblem på telefon

När jag surfar mot amerikanska sidor tex reddit så går det segt att connecta med wifi6 på 1000mbit fiber. När jag slår över på 4G så går det snabbare.

Det är endast på telefonen, det går fort på datorn. Vet ej va det beror på. Telefonen uppmäter 600mbit på mitt wifi.

Av SectionX2

Designa en ps5 slim istället.

Av SectionX2

Är ju bara bajsprodukter som är tillgängliga

Av SectionX2

450kr är inget att bråka om

Av SectionX2