Inlägg

Inlägg som max_b har skrivit i forumet
Av max_b

Annonsen är avslutad

Av max_b

SÅLD!

Av max_b

MSI GeForce GTX 1080 ARMOR 8GB OC

MSI GeForce GTX 1080 ARMOR 8GB OC

Knappt använt senaste två åren. Fungerar givetvist felfritt.

Finns att hämta i Stockholm, Solna.

Läs hela annonsen här

Av max_b

Något sonic studio 3 startar när jag sätter på datorn, detta ljudprogram va boven i dramat. Stängde ner det och då funkade det.

Av max_b

Tack för tipset! dock ändras dessa inställningar inte alls och står på samma precis som innan. Känns som detta är ett riktigt udda problem då jag inte hittar några trådar angående ämnet någon annanstans

Av max_b

Tyvärr gör den detta utan att jag ens startat OBS, den uteslutsmetoden har jag testat. Tack för svar ändå

Av max_b

-allow_third_party_software sänker volymen ingame avsevärt. HJÄLP!

Som rubriken lyder, kommandot -allow_third_party_software sänker volymen för mig ingame på en nivå där inte ens 100% windows volume löser problemet. Jag använder mig utav moderkortsljudet, från moderkortet: ASUS ROG STRIX B450-F. Någon snäll själ som har någon som helst aning om vad detta kan bero på? Hittar ingenting på internet om detta. Jag behöver använda kommandot för att kunna streama spelet i OBS.

Tacksam för hjälp!

Av max_b
Skrivet av MacAllan:

@max_b: Bios då, som jag nämnde?

Senaste till Bios också, så detta löste inte problemt. Ska testa med att köpa ett nätagg. Löser inte detta problemet uppgraderar jag hela systemet.

Av max_b

Tack för svar. Har de senaste drivrutinerna till modekortet (och allt annat i burken också) så detta är inte lösningen tyvärr.

Av max_b

Beror mina problem med glapp på nätaggregatet?

Hallå Sweclockers!

Sen en tid tillbaka har alla mina kontakter börjat "glappa" på min dator. Startar jag upp datorn så börjar en av fläktarna snurra väldigt lustigt. se video: https://youtu.be/Qyzeo_nLOjA

Även alla kontakter bak till moderkortet strular, tex slocknar både mus samt tangentbord oregelbundet och ibland startar datorn upp utan att internet finns. Då måste jag koppla in och ur internetkabeln för att få nät igen.

Datorn är köpt 2013-02-23 och enbart ett nytt 1080 sitter i. Annars är allt som i mitt namn nedan.

Vad kan detta bero på? Min plan är att först köpa ett nytt nätaggregat för att byta ut de och se om det löser problemet, om inte byta ut i princip allt förutom grafikkort och chassit. Ni som är kunniga vad tror ni är felet?

Tacksam för all hjälp!

Av max_b

Acer Predator X34A 34 för 8 888kr, värt att slå till?

Av max_b

min kö till elgiganten har tickat över en timme nu när jag skulle till kassan, någon med samma problem?

Av max_b

Yes min signatur är burken jag har atm. Har dedikerad SSD till OS/program och lagringsdiskar så är all-set där. Siktar in mig på att så småningom uppgradera skärmen också till 1440p så vill helst ha lite framtidssäkert grafikkort.

Tusen tack för alla vettiga svar! Ni är guld.

Av max_b
Skrivet av SpeedRebirth:

Du kan absolut köra med ett gtx1080 med resten av datorn. Vet dock inte så mycket om 3930k (läs INGET ).
Men i de spel som inte är superkrävande på cpun så bör det funka bra. BF1 kan nog bli begränsat av din cpu. Men de beror på vad du spelar.

Gtx1080 är väldigt prisvärt nu. Finns kort som bara kostar 5800

Tack för hjälpen! Av alla kort som finns, vilket är bäst att slå till på?

https://www.webhallen.com/se-sv/datorkomponenter/kampanjer/pr...

Tänkte åka förbi och hämta ett från webhallen nu inom någon timma. Msi armor varianten något att ha? Eller ska man slå på strix kortet? Är som ni märker inte superinsatt, allt hjälp uppskattas i val av kort

Skickades från m.sweclockers.com

Av max_b

Ni som är kunniga, något mer i övrigt med min burk jag bör byta ut? Eller kommer det lira finfint att sätta in ett 1080 (som de nu lutar mot) utan problem?

Skickades från m.sweclockers.com

Av max_b

Det som är lite trist. Sitter utan dator nu pga crashat kort..

Skickades från m.sweclockers.com

Av max_b
Skrivet av Paddglutt:

Skulle vänta o se vad det svenska priset blir för 1080 när 1080ti kommer ut. I USA så sjunker 1080 200 dollar till 499 dollar från 699 har jag läst.

Mch PG

Webhallen har redan börjat dumpa priserna på 1080.

Skickades från m.sweclockers.com

Av max_b

Tanken är såklart inte att köpa ett 1080ti utan är mer nyfiken på hur priserna kommer bli nu när det släpps och eventuella bästa köp ni rekomnederar just idag!

Skickades från m.sweclockers.com

Av max_b

Nytt grafikkort - bör jag vänta pga 1080ti

Hej folket! Mitt grafikkort gick i graven igår och jag är ute efter ett nytt nu. Jag spelar i 1080p och nöjer mig om jag kommer upp över 60 fps i feta AAA titlar.

1060
1070
1080

Vilket kort ska jag köra på? Och hur tror ni priserna kommer se ut för 1070, 1060 inom väldigt nära framtid med tanke på att det idag inte är värt att köpa ett 1070 då priserna på 1080 dumpats inför releasen av 1080ti.

Tacksam för svar. Är som nöjdast om jag slipper lägga över 4000:-

Av max_b

Lånar tråden lite snabbt. Har en chromecast 1 i sovrummet. Routern står i hallen och är ca 10-11 meter borta. Lite vägg i vägen mellan CC och router. Mitt problem är att de ibland funkar felfritt i en vecka (eller en månad). För att sen inte hitta signal, tappa signal osv. Vad är bästa lösningen på detta problem? en chromecast 2 eller annat förslag?