Inlägg

Inlägg som U-S-S-R har skrivit i forumet
Av U-S-S-R
Skrivet av Ophe:

Mina tankar innan jag såg filmen:
Klart som fan att han säger så, han jobbar ju på Nvidia, men att säga att det skulle se ut som Dx8/9 är ju bara löjligt.

Efter filmen:
Wtf? Han har ju rätt!

Haha! Tänkte precis samma sak.

Av U-S-S-R

5p. Den lär ju vara hyfsat enkel att hålla ren också. Skitar ner mina musmattor så in i helvete. Kanske blir till att lägga en beställning.

Av U-S-S-R

Äntligen flyter Starcraft 2 på som det ska.
600p mer i vantage också.

Av U-S-S-R

Ska jag vara ärlig så nej, gör inte det. Crossfire är fortfarande ett jävla internt amd skämt som har gått lite för långt nu. Du kommer få fina siffror i vantage, men det tar stopp där. eller visst fan, Dirt flyter på ok iaf! >.>

Av U-S-S-R

5970 850/1200

10.8
Unigine: 1692
Vantage: 30103

10.9
Unigine: 1688 (-4)
Vantage: 30130 (+27)

Någon som har märkt nån skillnad i SC2? Hade hoppas på en liten prestanda boost med tanke på detta:
ATI CrossFireX™ now functions properly , and in-game Anti-Aliasing can now be enabled in “StarCraft II” men jag märker ingen skillnad.

Av U-S-S-R

http://img207.imageshack.us/img207/7758/p1000017xu.jpg

Skulle behöva dra om ett par sladdar och eventuellt sleeva några. Men får se om det blir av.

Av U-S-S-R
Skrivet av Piece of Cake:

Ok, fast egentligen är det lite konstigt för jag hämtar drivrutinerna från sapphires hemsida och där finns det två olika, en för 5970 och en för crossfire users only. Det tolkade jag som att man endast behöver den enkla för ett kort och den andra för två kort och därför blev jag förvirrad.
I spel jobbar dock båda GPUerna ungefär lika mycket utan att jag gjort nåt annat.

SAPPHIRE- HOME
Det gick inte att länka direkt, men välj 5900series och win 7 64-bit så ser ni vad jag menar.

Med crossfire så menar man 2 eller flera gpu:er. Det behöver inte vara 2 enskilda kort. Ditt 5970 har 2 gpu:er och räknas därför till crossfire, så du ska installera 10.8 driver och 10.8/10.8a application profiles. Och det är självklart samma drivers på Sapphires sida som nån annan stans. Sapphire hostar ju bara driverserna så deras kunder inte ska behöva springa runt och leta efter dom. Dom är precis identiska med dom från amd/random sites.

Av U-S-S-R
Skrivet av Rickard11:

Börjar tröttna på ATI's drivrutiner. Aldrig några direkta prestandaskjutsar i spel, förutom några procent i ett antal B-spel. Varför optimera för Far Cry 2 som knappast någon människa spelar? Bad Company 2 skulle exempelvis må väldigt bra av lite prestandaskjuts, men det har inte hänt sen det släpptes.

Tänker det samma. Mer meningsfullt att boosta msröj än det där spelet.

Av U-S-S-R

Mycket snyggt. Du får alltså såna där bra temps genom att bara köra en 3.120 rad? Har beställt nästan samma setup själv för att kyla i7+5970 men vad jag har läst så är det fan gränsfall, funderar därför att slänga in en 2.120 i loopen innan jag ens har testat.

Av U-S-S-R

Har beställt vattenkylning och ska åka och köpte ett 800D chassi snart men jävlar vad dyrt det blev, visst man var beredd att vattenkylning inte var billigt men landar nog på en 9k med frakt(usa/tyskland) och chassi inräknat. Så där rök skatteåterbäringen ^^

Edit: Såg att det var FAQ tråd och inte en generell tråd om vattenkylning, ber om ursäkt!

Av U-S-S-R

[WoW] Dog i en fissure på våran första Algalon 25man kill. Inte roligt när man som GM har suttit och skällt ut såna som gjorde det på tidigare tries.

Av U-S-S-R

Funderar nog på att installera denna goding igen och ha den på SSD:n, eller vad tror ni? Borde inte detta spel tjäna på att ligga på den med tanke på alla loadingscreen när man springer runt i stora byggnader ect. Blir så jävla tjatigt med så många ladningar även om dom redan är relativt korta på en vanlig drive.

Av U-S-S-R

Jag fick en fungerande nyckel utav cdon nu. På tiden.

Av U-S-S-R

Trevligt att höra. Då avbokar jag mitt från cdon och tar webhallen istället. Blizzard lär ju nämligen inte svara förrens starcraft 3 är ute.

Av U-S-S-R

Samma för mig. Koden använd. Blir till att dra iväg ett mail.

EDIT: fick detta svar:

Hej,

Vi beklagar detta.

Då vi har fått nya koder av Blizzard Entertainment som ska fungera får jag be dig att kontakta dem för att få en ny kod.
Säg att du har beställt spelet från CDON.COM så ska de kunna hjälpa dig.

Du når dem via webbformuläret på https://us.blizzard.com/support/webform.xml?Locale=sv eller via email på
beta.accountsupportus@us.battle.net

Tror inte blizzard lär göra nåt men men, får testa.

Av U-S-S-R

Hade precis samma problem. Fy in i helvete så arg jag var så jag förstår dig. Tror det löste sig för mig efter jag binda om knappen, kommer tyvärr icke ihåg. Detta var ju dock i v1.0, har dom inte har fixat det än? dåligt dåligt...

Av U-S-S-R

Jag tankade ner demot och testade men grafiken var inte i närheten av dom screenshots som jag har sett (där det ser jävligt bra ut). Såg rent ut sagt förjävligt ut med allt på max, vetefan vad som försigår. Slängde skiten i alla fall.

Av U-S-S-R

Ja det är det felet jag har. Installerade tex 10.3 idag. Och då försvann ju profil fixen så direkt efter boot så började det där jävla loopandet igen tills datorn låser sig. Men skapar man en profil och klockar upp den lite så är det klart. Sen blir dock frågan, är du lycklig lottad och kan spela spel utan problem, eller kommer det jävlas där med. för åt det så finns ingen enkel lösning.

Av U-S-S-R

http://www.sweclockers.com/nyhet/10487-amd_bekraftar_problem_...
http://www.tomshardware.com/news/ATI-Radeon-Gray-Screen-Crash...
Det är det här skiten som fortfarande håller på. Har samma problem med mitt 5970 och haft det sedan december. Det finns ingen universiel lösning, det som funkar för några funkar inte för andra ect. Du verkar dock bara ha problem med desktop crashes något som kan lindras rejält genom att clocka upp kortet som i denna thread http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid... Funkar bra för mig. Kan gå åt helvete direkt efter uppstart men klarar sig datorn dom första minuterna så går den för alltid tills man stänger av den.

Edit: Det du vill ändra på är alltså want_0 värdet. 400/900 vet jag funkar bra för ett 5970, men du kan nog ta du vill. Testa dig fram.

Av U-S-S-R

Jag fick 2300 poäng mer i Vantage med 10.3a men tappade ca 25% i Unigine Heaven jämnfört med 10.2.. lite svårt att bedöma vad man ska köra med

Edit: Har lyckats "listat ut" att jag nog antagligen körde med tesselation off på 10.2 testet, hence the difference.