Inlägg

Inlägg som turboToni har skrivit i forumet
Av turboToni

Är något av korten sålda? tänkte annars buda på bägge, ska skickas i så fall
Edit: ifall det är bara en kvar, budar 3800+ frakt
Mvh

Av turboToni

Bump!, Kvar? Vad ligger aktuellt bud på?

Av turboToni

3500 kr Hämtar på plats

Av turboToni

3300 Kr, hämtar upp den på plats

Av turboToni

Får tyvärr dra in annonsen ett par dagar pga av jag eventuellt kan få kortet till användning i väntan på besked på andra komponenter jag har budat på. Sorry gott folk. Skriver här igen om det blir några förändringar.

Mvh

Av turboToni

@moosehair: Vi kan ta det på onsdag i så fall så slipper vi båda två stressa med att hinna.

Av turboToni

@moosehair: Sure, det funkar. Dock så jobbar jag eftermiddag/kväll Måndag och Tisdag.

Av turboToni

@donfalcon: I så fall hade jag velat ha bägge chassina för 300 kr som du skrev i annonsen. Har du möjlighet att jag hämtar upp dem idag?

Av turboToni

Är något av mining chassiena kvar? Upphämtning som gäller för min del.
Mvh

Av turboToni

Har fått ok bud på kortet, väntar på svar från budgivaren om upphämning.

Edit: Budgivare drog sig ur

Av turboToni

@moosehair: Är inte långt ifrån det jag kan tänka mig för kortet

Av turboToni

Sapphire Pulse Radeon RX 580 8gb

Datorn såldes i delar, nu är det bara grafikkortet kvar.
Som det står i rubriken så handlar det om en Sapphire Pulse Radeon RX 580 8GD5.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4290352

https://www.amazon.co.uk/Sapphire-Pulse-Radeon-GDDR5-Graphics...

Kortet fungerar som det ska.
Skickar ej kortet, vet vad kortet är värt så jag tar ej emot skambud. Först till kvarn

Mvh

Läs hela annonsen här

Av turboToni

Gött, gör det så börjar jag röra mig mot Helsingborg om ca 10 min.

Av turboToni

Jag såg det precis, 1500 går jag med på. Har du möjlighet att träffas idag?

Av turboToni

Är intresserad av grafikkortet, vad hade du kunnat tänka dig släppa kortet för? Bor i Malmö, hade kunnat tänka mig hämta kortet redan idag om vi kommer överens om priset.

Av turboToni

[GTX 660] Extremt dålig prestanda i spel.

Tjenare gott folk.
Det är så att jag bestämde mig för att fräscha upp datorn något. Har tittat på lite grafikkort på nätet och bestämde mig för ett Asus Gtx 660.
http://www.inet.se/produkt/5409851/asus-geforce-gtx-660-2048m...

Nu till mitt problem som jag inte blir klok på trots massa felsökning. Jag lirar BF3 enbart och till min stora förvåning så fick jag katastrofala fps (melllan 16-23 fps i 1080p och ALLTING på LOW)) med det nya kortet i. Samt att hela windows och videoklipp "små" laggar konstant, Precis sånt som brukar vara typiskt när man inte har installerat drivrutiner eller man har felaktiga sådana. Har installerat om windows 7 [64bit] 3 gånger om samt provat med flera olika releases av drivrutinerna tom dem senaste beta ger mig samma problem. Har ockå ändrat i nvidia kontrollpanel till performance mode. och kollat klockfrekvenserna med bla Asus Gpu Tweak, Msi Afterburner och Evga's motsvarighet. Alla visar korrekta frekvenser som grafikkortet skall ha. Temperaturen ligger runt 33-38 grader.

Det gamla grafikkortet som jag hade till att börja med var ett gtx280 som gav mig runt 25-35 fps i 1080p med allting inställt på medel och avstängd kantutjämning. Efter ett jag så fick jag tag på ett gtx 285 och därav kunde jag köra SLi med hjälp av HyperSLi programmet --> fps låg då på stabila 35-50 bilder i sekunden oavsett bana eller situation. Ville dock förbättra spelupplevelsen en sista gång innan datorn pensioneras till våren så satsade på detta kortet nu, men det visade sig att datorn upplevs lika snabb som pentium 3 som spelar upp 4k film hahaha. Är det någon som har någon ide på vad som kan vara orsaken till detta eller en eventuell lösning. Som sagt, allting fungerade perfekt innan bytet av grafikkortet.

Specifikationer på datorn innefattar bla:
Intel Q6600 @ 3.6 ghz @ ~45c
4 gb Ram pc6400
2 tb hårddisk
750w Corsair GX Series Nätagg

Av turboToni

Det finns en patch som man kan ladda ner för att fixa det. Försök att googla på Half Life 2 AI Disabled eller liknande. Jag hade samma problem, kommer inte ihåg var jag laddade ner den, men nu funkar allt som det ska.

Av turboToni

Behöver hitta ett billigt s939 AGP moderkort

Jag sitter här med ett gammalt socket A system. Man har tröttnat ordentligt på det nu. Har skickat iväg ett par mejl angående beg Amd 3500+, 3200+. Så nu letar jag efter ett någorlunda bra s939 agp moderkort som man åtminståne kan klocka lite med. Förr ca 3 månader var det fullt med agp kort till s939 men nu har dem försvunnit känns det som.
Ni för gärna posta länkar mm.

Om du har något s939 agp moderkort och minst en Amd 3000+ eller högre så hör av dig på min mail (läser mailen oftare).

Av turboToni

jag har också samma problem.

Av turboToni

min pappa har en 1800+ palomino. Jag har bara höjt fsb:n litegrann. men den kan ändå köras på 1,64 ghz stabilt på orig core. tempen är lite kassa. dålig kylare :(. Vill inte höja mera eftersom moderkortet kan inte låsa agp porten. Själv har jag en 1600+ som jag har klockat till en 2000+. Ska bara köpa en till Athlon Xp processor så att jag har en reserv sedan ska jag låsa upp min nuvarande processor. Man vågar inte höja fört mycket när man inte har AGP lås