Inlägg

Inlägg som callawayno1 har skrivit i forumet
Av callawayno1

note 8 fråga ??

jag är iphone användare å undrar om note 8 som har 64 gb standard lagring och sen kan man ha sd kort i men undrar hur det fungerar kan man lägga in fler appar å spel som fungerar som vanligt även på sd kortet eller är det begränsat till mobilens standard 64gb då jag oftast använder mer än det å kikar på android men många har så lite minne som standard ?

Av callawayno1

acer iconica tab 10 a3 a40

är denna något att ha alltså finns det senaste android till den å är den duglig i övrigt eller finns det bättre i samma prisklass https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/ipad-surf...
vet att det inte är någon värsting men är mest nyfiken på om senaste android finns till den ?

Av callawayno1

hur kan dem sälja gaming laptops om d är så att dem blir varma å kylningen går sönder för 10000 å uppåt funderar på en nämligen men surt om problem uppenbarar sig då direkt eller redan efter 6 månader då jag kommer sitta ofta från morgon till natt 6 dagar i veckan typ någon annan med nyare modeller som inte haft problem som kan säga annat ?

Av callawayno1

MSI GS73vr ???

Hej kan någon hjälpa reda ut om denna dator har den 120hz skärm eller inte det framkommer olika på olika sidor mm är ju avgörande för köpet , sen undrar jag om man har 120hz skärm å inte g sync blir det dåligt med tearing mm då eller hur fungerar det ?

Av callawayno1

FPS multiplayer spel på ios / android mobil eller platta?

Någon som kör FPS som modern combat 5 eller critical ops eller annat fps multiplayer på mobilen eller surfplatta ? kör ni med gamepad sådana fall eller inte ? är det något som folk gör seriöst eller är det mer på skoj dvs finns det seriösa tävlingar mm ??

Av callawayno1

det som kan anses vara roligt med fusk i schack kan vara för att öka sin rating å få mer respekt inom schack världen då högre är bättre , sen kan det vara för att man gillar att förstöra för andra å får en kick av att göra det genom att vinna , sen kan det givetvis vara enbart för att man är dålig förlorare mm mm .

Av callawayno1

låter som utbrett fusk finns där i dem flesta online spel tyvärr , går ju inte att stoppa allt , stämmer att jag skrev fusk med tiden men det är på schack inte på cs , å på schack är tiden i stort sett allt när man spelar , jag kommer nog eventuellt att köpa gaming laptop å prova lira lite annat spel ändå tack för svaren men nu är jag i alla fall lite mer medveten om att jag får räkna med ganska mycket fusk vad man än tänkt spela för spel .

Av callawayno1

Varför ?? fuskas det i online spel å hur mycket ?

Har spelat schack online mot andra spelare i något år nu men det jag tröttnat på är det utbredda fusket , det fuskas med tiden fråga mig inte hur dem går tillväga , det är stora sajter jag spelat på å lika dant överallt , det jag undrar nu är att jag funderat på att köpa mig en gaming laptop å börja köra lite andra typer av online spel men är det lika mycket fusk i tex cs go , black ops 3 mm eller är sådant kontrollerat nu för tiden , frågan är ju varför det sitter folk å fuskar man har ju liksom tappat själva grejen med att spela mot andra på lika villkor annars å vinst är inte vinst om man inte vinner fair i mitt tycke , är det någon ide att köpa en gaming dator eller blir jag lika less på utbrett fusk där ?

Av callawayno1

ok tack för svaret , undrar även om det är säkert för uppgradering till windows 10 sen när det kommer tror ni ?

Av callawayno1

hur viktigt är ram minnet ? asus zenbook ux305fa

hur viktigt är ram minnet i en dator med windows 8.1 blir dem sega med bara 4 gig ram minne eller flyter det på bra ändå , det enda jag tänkt göra är att spela schack online via webbrowser och lite poker å annat casino spel samt kolla lite film ej högupplöst samt surfa lite å spotify ej något tyngre som video eller bild redigering eller annat bara det jag nämnde har heller inte mer än ca 3-4 flikar av webbrowser uppe samtidigt sen lyssnar jag eventuellt på spotify samtidigt man spelar eller surfar , det jag undrar är om det räcker med denna dator med 4 gig ram http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1... eller är det värt att lägga en tusen lapp till för 8 gig ram till denna som är samma i övrigt http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1...

Av callawayno1

Samsung game pad vs Moga pro power ??

Vilken av dessa game pads finns det mest spel till å funkar bäst är det moga pro power som är den bättre med fler android spel till mobil eller är det lika många spel som funkar med samsung paden , vet att moga pro har två knapp controller mer och att samsung game pad är billigare än moga nån som har erfarenhet av dessa som kan uttala sig ?

Av callawayno1

MSI GT80 (980M SLI) värt jämfört med en g751 (ensamt 980M)?

Är det värt att lägga det dubbla i pengar gentemot om man jämför med en g751 single 980m om man tänkte lira i full hd kvalitet på kommande spel , räcker det till med ett 980m för kommande spel eller är gt80 värt dvs räcker den avsevärt längre för kommande spel med tanke på att man kan köpa en till g751 dator med nyare singel grafikkort sen som är snabbare än ett 980m , är lite klyven som sagt om det verkligen är värt det dubbla priset?
hur är gt80 i övrigt några fel eller annat som är vanliga på dem ?

Av callawayno1

G751 asus 980m eller kommer det nya snart igen ?

Är det något nytt på gång inom bärbara gaming relativt snart eller är det 980m grafikkortet som är värst ett tag till fram över , kan vänta ett halvår om så behövs om det kommer något nytt värre ?

Av callawayno1

Resetade macbook, behöver snabb hjälp

Vet någon om det behövs samma apple id som var innan på datorn när jag resetade allt å till fabriksinställningar å ska ladda in yosemite på nytt igen eller kan vem som helst använda sitt apple id för att installera os igen då jag ska sälja datorn vill jag inte använda mitt å lämna över den med mitt eller måste man ha det TACKSAM för snabbt svar !!!

Av callawayno1

Om du kan tänka dig en större mobil kan jag rekommendera Note 4 , köpte en sådan igår å skärmen är grymt bra , i alla fall enligt min mening!!

Av callawayno1

Läste att det skulle vara 1 gb ram i iphone 6 och 2 gb i pluss modellen men stämmer det verkligen är en teknikjätte som skrivit detta på teknisk spec sidan så kan vara fel eller ? någon som vet exakt hur det ligger till , är avgörande om man ska beställa nån av modellerna ?

Av callawayno1

ja det var ett bra tips , tackar så mycket för det !!

Av callawayno1

medicinskt / läkar forum??

Finns det något bra medicinskt / läkar forum på svenska eller engelska som ni kan tipsa om där man kan läsa å ställa frågor om sjukdomar å allt mellan himmel å jord inom kroppen ?

Av callawayno1

Batteri fråga på macbook pro late 2013 modell?

Belastar man batteriet om man kör med strömkabeln i efter att det är full laddat? Går det att byta batteri i min late 2013 macbook pro ?

Av callawayno1

macbook pro retina 2014 ?

Har någon hört något rykte om när den nyare varianten av macbook pro retina kommer i år om det ens kommer någon ?