Inlägg

Inlägg som liquisole har skrivit i forumet
Av liquisole

Yey.. då kanske man äntligen kan smidigt fixa så vissa applikationer/spel har annan inställning för t.ex. saturation än vad som används för dektopen -,-

Av liquisole

Haha, tank/infantry med thermal optics är verkligen OP i den nya mappen... Så fort man hoppar ur den så blir man dock skjuten från temtioelva olika håll

Av liquisole

Kan tänka mig att supportärenden ökade stooort när skins kom till cs.. antalet folk som blir scammade osvosv består garanterat av en väldigt stor del (om inte största) av de ärenden de får in.. Före skinsen kom till cs fick jag mitt enda ärende jag haft utrett inom 24h

Av liquisole

@Specias:

hah , du kan ju inte haft den länge om du gillar den mer än 360-kontrollen ...Skämtosido smaksak men den nya känns billigare (knakar och har konstiga ljud) samt har mycket halare joysticks till skillnad från 360. Det tycker även de flesta jag lirar med. Men som sagt, smaksak

Av liquisole

One kontrollen är riktigt värdelös enligt mig jämfört med 360-kontrollen. One kontrollen känns plastig och är riktigt dålig kvalitet jämfört med med 360 + att joysticksen eller vad de heter är betyyydligt mycket bättre på 360.

Av liquisole

Bytte själv från 460 till 380 4GB, bästa köpet pålänge

Av liquisole

@thecokeman:

Har själv tänkt köpa samma skärm, väntar bara på någon recension då jag tror den lanserades typ idag? Sweclockers har ju visserligen gjort recension om motsvarande AOC Gsync-skärm men vore fint att läsa en om just denna före köp

Av liquisole

Har blivit någon processor-relaterad prestandabugg efter senaste major updaten i CSGO. Är samma för mig och många andra (finns stor tråd om det på Reddit) att processorn ligger på 20-30% och fpsen har sjunkit med ca. 50-100.

Av liquisole

Har du alltid haft dålig fps i csgo? eller kom det efter den senaste major updaten? Många som har problem fortfarande inkl. mig själv. Vilken frekvens kör du din processor i? Är det matchmaking fps du snackar eller är det 30 personers DM-server? Är det matchmaking du snackar om så har du ca.50% av de fps du bör ha.

Av liquisole

Kanske de har som krav att reparationen måste innehålla en ersättande produkt/komponent från komplett (eventuell minimi-summa), dock om man ska tolka det som att man ÄR kund hos komplett eller BLIR kund hos komplett så är en annan fråga..

Av liquisole

Brutalcs ger även utan gratisrum med pw. Själv hostar jag på min laptop en ts-server för polarna då det känns bekvämast. Drar inte så mycket ström heller då den ligger där med skärmen stängd 24/7.

Av liquisole
Skrivet av Rundfunken:

typ i "BIOS" då, eller...?

Nej , på skärmen finns menyknappar, där måste du ändra displayport till hdmi

Av liquisole

Är ju individuellt vad som är bättre. Enligt mig är PC överlägset överlag då jag spelar fps-spel till 99% och inte kan tänka mig att lira t.ex. bf4 under 60fps i 1080p. Har dock även xbox one som jag endast i dagsläget använder för NHL.

Av liquisole

Nej tack, blir att vänta en vecka på G2460PF som har 144hz + freesync (30 - 160Hz) för under 3k

Av liquisole

Har samma problem efter updaten. Gick från 200-250fps @ 30 player server till 80-160. Är inte spelbart längre på servrar med över 10 spelare typ. Är bara att hoppas på att de släpper en ny uppdatering som fixar eländet.

Av liquisole

Tror du måste använda javascript om du vill att underlinen hålls kvar under den sida man är inne på.

Av liquisole
Skrivet av Defeat^:

fx-63xx är en fx-83xx med en avstängd modul så vitt jag vet (fx-83xx består av 4 moduler med 2 kärnor styck, inte riktigt en "äkta" 8-kärnig processor alltså). Fx-63xx har alltså 6 kärnor och lite mindre cache än 83xx, detta spelar nog mindre roll för CS:GO eftersom det inte utnyttjar mer än 2-3 kärnor. Vad jag sett så presterar amds fx-processorer sämre än amds 5 år gamla phenom II i CS:GO.

Tror intel I3 är bättre val isf. Alternativt Pentium G3258, superlätt att klocka, känns som den ultimata CS:GO-cpun.

Btw så hittade jag ett moderkort bland netonnets fyndvaror så köpte det, klockade upp min phenom II i 4.2ghz så nu ligger jag närmare 200fps, aldrig under 120fps, känns väl godkänt

Nu vet jag inte vilken phenom II du syftar på men hade själv en 955 @ 3,8Ghz tidigare, som byttes ut mot en 8320 och 8320 presterar betydligt bättre än den gamla phenom II-processorn i samtliga spel jag provat iaf. Kan dock vara att de äldre bulldozer-modellerna presterar sämre (ex.8150)

Av liquisole

Om du har en 8320 så ska du inte ha under 200fps @ MM iaf. Ifall du har en bulldozer så vet jag ej hur de presterar i csgo. Men efter gårdagens uppdatering har (nästan) alla en fps-loss på 50-100 så är bara att vänta på att det fixas. Verify game cache ifall du inte gjort det redan. Hjälper för vissa.

Av liquisole

@LuddeH98:

Är nog inte hårdvaran det är fel på då jag med sämre hårdvara aldrig droppar under 200fps @ MM. Kör 1280x960 och allt på low. Kolla så du har multicore rendering enabled.

Kan tro dina resultat om du testade efter updaten som kom inatt. Då den gjort att de flesta har 50-100fps mindre än vanligtsvis.

Av liquisole

Ingen överraskning att 380 sopar banan med 960 Hade dock varit intressant att se resultatet i battlefield när det körs i Mantle istället för dx11 då det i de flesta fall ger en bra prestandaboost.