Inlägg

Inlägg som iRonNuke har skrivit i forumet
Av iRonNuke

Min äldsta mjukvara är nog defenitivt Amiga OS 3.9 med alla dess program. Såsom AmIRC, IBrowse, EaglePlayer etc. Ja jag har en Amiga 1200 och 4000 som jag använder ibland. Riktig nostalgi där!

Av iRonNuke

Great content! xD

Av iRonNuke

Har själv ett Lian Li O11 Dynamic som jag är nöjd med.

Av iRonNuke

Eftersom jag har en AMD Ryzen 5950X så har jag 16 kärnor och 32 trådar. Väldigt nöjd med köpet, fortfarande. Stackars satar som sitter på t.ex. bara 8 kärnor

Av iRonNuke

Galen prestanda, saying no more.

Av iRonNuke

Mycket intressant läsning!

Själv hade jag år 1999 ett 3DFX Voodoo 1 kort parat med ett Nvidia Riva 128. I vissa spel var Riva 128 rätt bra, men annars så dominerade Voodoo-kortet. I CPU-väg var det en Pentium MMX 166 överklockad till 250 MHz. Har för mig att jag satt rätt länge på denna konfiguration, för att sedan uppgradera till ett GeForce 3. Och efter det så började räjset. Geforce 4 Ti 200, Geforce 5600 etc. Och har fortsatt än i dag. Senaste kortet är ett RTX 3080.

Av iRonNuke

Så när de ska föra över ett dokument, eller en bild, måste de köra med ett packningsprogram för att kunna dela upp det på typ 3-4 disketter. Verkar lite bökigt faktiskt

Av iRonNuke

Har ingen Steam Deck så kan inte säga hur den luktar. Men väl nya datorkomponenter luktar gott. Packade nyligen upp ett ASUS RTX 3080 TUF som legat nytt i kartong, och blev påmind om hur gott ny elektronik kan lukta. Nästan så det är värt att köpa ny hårdvara lite oftare!

Av iRonNuke
Skrivet av DwarF:

Stockholmsmässan är nästan dubbelt så stor som Elmia och det är mycket lättare för resten av Sverige och ta sig till.. Jönköping är ett logistiskt helvete att ta sig till

Älvsjö station ligger 5min promenad från mässan och många tåg söder ifrån stannar i älvsjö.

Om man skulle flyttat mässan är det de mest logiska valet

Ehh va? Ta E4:an och du är i Jönköping, typ oavsett var du bor. Elmia ligger precis utmed E4:an. Så skulle inte säga att det är logistiskt helvete, långt därifrån. Snarare bättre än Stockholm för de flesta utanför Stockholm.

Av iRonNuke

Just nu är det väl Civ 6 samt Cities: Skyline. Väntar ivrigt på STALKER 2. Samt att Life of P ska bli lite billigare.

Av iRonNuke

Det är inte okej att arbetsplatser blockerar ChatGPT och liknande. Om dom ska börja blockera det, då kan de väl blockera hela internet

Av iRonNuke
Skrivet av KorvMos:

Riktigt sköj, hoppas det släpper på grafikkortssidan snart också!

Lär inte hända. AMD må ha väldigt bra processorer och grafikkorten är inte dåliga de heller. Men Nvidia har sådant otroligt överläge, både när det gäller funktioner och prestanda.

Av iRonNuke

Nog för att jag kan köpa att typ systemet kanske kräver mindre resurser i form av minne på Mac än Windows. Men om jag nu väljer att redigera material som är på 8 GB och behöver få plats i RAM-minnet, ja då blir det problem, oavsett hur effektivt OS och program än är.

Av iRonNuke

Jag har ett EVGA XC RTX 2080 Ti som kanske skulle passa?

Av iRonNuke
Skrivet av planet4:

Är på jakt efter 2 grafikkort. Gärna i närheten av Göteborg/Mölnlycke

1. Budget max 1000:- . För Minecraft, Fortnite osv.
2. Budget 3000:- Skall ersätta ett 1070 ROG Strix som är lite för segt enligt sonen.

Har någon även en mus i hyfsat skick är det intressant med.

Läs hela annonsen här

1. Har RX 470/480 4 GB samt 580 8 GB som skulle passa fint här.
2. Kanske ett Gigabyte RTX 3060 TI passar bra, har även ett RX 6600 XT.

Låter det intressant?

Av iRonNuke

Tjena! Jag har ett EVGA RTX 3070 eller Gigabyte RTX 3060 TI. Kan det vara av intresse?

Av iRonNuke

Hej! Du behöver inte något grafikkort? Nätaggregat har jag också.

Av iRonNuke

Troligtvis ingenting. Känns som jag har allt jag behöver. Och behöver verkligen inte "hitta" något nytt att köpa. Var tidigare rätt hype på Black Friday, nuförtiden Känns det bättre att inte köpa någonting, oavsett om det gäller Black Friday eller övrig tid.

Av iRonNuke

Förutom när jag jobbar, sover och äter så är skärmen där. Antingen i form av mobilen, datorn eller TV:n. En jobbdag innehåller nog 8-9 timmar om dagen. På helgerna är det nog 15-16 timmar

Av iRonNuke

Haha skulle ALDRIG betala så mycket för att slippa reklamen. Skulle hellre sluta använda tjänsten än att betala något öht.