Inlägg

Inlägg som wiizard har skrivit i forumet
Av wiizard

Tror inte folk skaffar detta kortet för att få fyra gigabit. Då kan man lika gärna köra med firewire? Såg riktigt nice ut annrs. riktigt fint servermoderkort om inte annat. 10sataplatser och 4 nätverksanslutningar är ju inte helt fel

Av wiizard

Fattar inte varför dom inte har 16mb cache på den hårdisken. :>

Av wiizard

Tror vi har samma.

Det är så att min 120gb är typ sönder så den måste ha en fläkt på sig annars stiger den till 50 grader ungefär och då hänger dom andra hårdiskarna med.. Annars skulle jag utan problem kunna ha 3st där nere. Så jag får försöka flytta upp bara 120gb. För som du säger så kyler mittenfläkten grymt bra fast den blåser ut.

Av wiizard

Antec p180 *BLACK*

Jag gjorde en tråd för ett bra tag sedan men då var det inte så många som svarade.

Antingen är jag dum eller så är mitt chassi felgjort. Jag kan alltså inte få in någon 120mm fläkt längst ner i burken. Alltså fläkten som ska sitta längst fram.

Jag har skärt bort massa plast på fläkten för att få din den men då går fläkten i hårdiskarna istället.

Jag kör med 4 hårdiskar där nere så jag måste nästan ha en fläkt där..

Jag skulle vara väldigt tacksam om någon kunde ta kort på sitt chassi där nere hur du har satt fläkten. Jag har sökt på google och allt men det är ingen som använder fläktplatsen där nere.

Är det en speciell 120mm fläkt kanske? :>

Av wiizard

Trodde inte såna pengar fanns fy fan va mycket!

Av wiizard

Tycker dom borde klara av att få dom till 4ghz. Annars är dom ju inte duktiga där borta alltså. Eftersom det går att clocka dom till 4ghz så tycker jag inte det borde vara jättestora problem att få dom lite kallare när dom ligger på 4ghz. Fast vad vet jag? :>

Av wiizard

lul att ljudkortet sitter i 1x PCI-E plats

Hehe håller med där tal666

Av wiizard
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dinoman
Vad säger ni?

Sitter på en gammal trött P4 2.8Ghz Northwood med 1024MB RAM och ett 9800Pro. Är det någon idé att satsa på ett sådant kort? Är student så det finns inget uttrymme att uppgradera allt, men drygt 2000:- kan man väl lägga om det gör att man får lite mer fart i spelen.

Segare CPU så ska man ju inte ha. Men du kommer ju märka stor skillnad helt klart. Specielt om du clockar din CPU lite och köper till 1gb sticka.

Av wiizard

Kommer plasma bli lika billigt eller? annars kan man lika gärna köpa en bra LCD nästan.

Av wiizard

Grymt. Om det hamnar runt 1700-1900kr så är det ju lätt prisvärt för dom som kör med AGP och inte vill uppgradera.

Av wiizard

Kvaliten på dom lurarna är ren skit.

Av wiizard

Är det nån som har fått dit fläkten längst ner i burken. Jag har tryckt och bänt men fläkten passar ju inte. Det måste väl ändå vara 120mm som ska sitta där? Fattar inte hur jag ska få dit den. Kanske är fel på fläkten jag har? Tog den från mitt thermithakechassi.

Av wiizard

Om du kan lägga 1700kr på moderkort så kan du lika gärna byta över till Socket 939 och köpa typ 3200+,3700+ elleropteron 144,146.
Så köper du ett x1900XT,7900GTO,x1950PRO. Nåt sånt typ.

Av wiizard

"Läser av underlaget när man lyfter den"

haha då var den musen totalt usel. Hur ska man kunna spela med en sån mus. Trodde nästan dom hade fått en klockren mus.

Av wiizard
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Qramohn
Annars är ju Noctua NH-U12F fin.
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=326999

Recension
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=973&pageID=2622

Hade nog köpt den om man inte var tvungen att ta bort moderkortet för att få dit underplattan. Så nu blir det väl en Scythe Infinity.
Så jävla jobbigt med mitt Antec P180. Skulle ta flera timmar att få dit den.

Av wiizard

Kodor Hur va det med den 24 pinnarskabeln som du satte i moderkortet från nätagget? Själv fick jag sträcka den över grafikkortet. Den räckte på millimetern.

Jag ska testa det du sa. Fattar inte varför dom gör samma sak där som över. :>

Av wiizard

Antec P180 fkäkt

Hej, nu är det så att jag kör med extrafläktarna men jag fattar inte hur man ska fästa den längst ner i burken. Den får ju inte ens plats där. Och jag kan inte köra fläkten över där för där går min PCI-E strömkabel in. Jävla otur jag har alltså.

Av wiizard

Den va inga problem för mitt nforce4 Ultra men jag fick alltså på millimitern i min 4 pinnars i moderkortet. Den kabeln ligger sträckt över grafikkortet.

Det bästa är att mäta din sladd och säga hur lång den är så kan jag säga hur lång min är.

Av wiizard

Jag har bestält ett sånt här men jag är rädd att sladdarna från nätagget inte ska räcka till tex DVD-brännaren och DVD-Romen.

Jag har ett TAGAN 480w. Kanske nån som har svaret? Skulle vara konstigt om ANTEC gör ett chassi som bara några nätagg klarar av.

Fick chassit igår. Hade en jävla tur. Den 4 pinnars strömkabeln som går från agget till moderkortet fick jag sträcka över grafikkortet. Det va alltså precis att den nådde.

Så var säkra innan ni köper nytt.
Annars är jag faktiskt helnöjd. blev helt chockad va tyst man kan få den.

Dock kan jag inte använda fläkttunneln för PCI-E strömsladden är i vägen. Och en fläkt längst ner fattar jag inte heller hur man sätter dit.

Av wiizard

Synd fast deras tid va på socket 939.

Intel har redan bra clockmoderkort.