Inlägg

Inlägg som wiizard har skrivit i forumet
Av wiizard

Löste det. Tog bort jumpern helt.
Tack för hjälpen ändå

Av wiizard

Aha det finns såna adaprar. Kanske ska skaffa en sån.

Men får se här först. Nu när jag startade så kom jag in i Windows och jag hittade hårddisken men jag kan inte komma in på den. Datorn vill formatera den innan. Några förslag?

Av wiizard

Rädda data ifrån gammal hårddisk med operativsystem?

Hej.
Jag fick en burk nu av svärfar som var skrot men han undrar om jag kan rädda det som är i hårddisken. Går det att sätta in en hårddisk med ett gammalt operativsystem i en ny dator som redan har ett os? Hur blir det om jag ändrar jumpern till slave på hårddisken? Statar mitt os då? Jag vågar inte riktigt prova ifall min dator skulle balla ut.

Av wiizard

Okej, kollade lite på den också faktiskt. Men hur är avståndet där du kör detta då?

tack så jättemycket. ska läsa lite om den.

Ha det

Av wiizard

Accesspunkt, val och lite info av någon som kan

Hej.

Det är så att jag ska flytta till hus nu och jag hade tänkt att ta bredbadet ifrån min Mamma som bor ungefär 100m bort. Det är fri sikt dit så jag tänkte köra trådlöst dit bort om det går. Men jag har förstått att man nästan behöver två Accesspunkter för att det ska bli stabilt? Är det någon som har erfarenhet av sånt här och vet vad jag ska skaffa för att det ska bli bra.

Vet att man inte ska köpa skit egenlitgen men vill inte lägga några större pengar på detta så tänkte att det kanske räckte med detta:
D-Link DWL-G700AP AirPlus G 54 Mbps 480:- st

Min mamma har bara 8mbit så det spelar ju ingen roll om det bara är 54mbps.

Om det inte funkar med trådlöst så ska jag testa en nätverkskabel men det är ju en del meck med det, så tänkte testa detta först.

Av wiizard

Eftersom jag inte kommer köpa ny dator på längre tid så kommer XP vara det som gäller.. Har testat vista men det är verkligen skit när inga drivrutiner funkar som dom ska. Vista ökar ju eftersom att folk köper nya datorer.

Av wiizard

I framtiden får man väl bära med sig ett stort traktorbatteri för att kunna driva datorn

Av wiizard

haha trodde också det var ramminnen först

Av wiizard

kunde ju en apa lista ut att det är så. Dock inte på alla tror jag.. Men är man en hyffsat seriös spelare så är det ganska självklart att han tänker på cs och alla tabbar tex när han går och lägger sig.

Fast att man lär sig sämre är nog också från person till person. Allt detta stämde in på mig för några år sen iaf

Av wiizard
Citat:

Ursprungligen inskrivet av coffy89
western gör trevliga hårddiskar. många klipper ju till med samsung nu för tiden. antagligen för att dom gör snygga tv-apparater eller nått sånt dravel.

neee...... hårddisk = western

Samsung gör väl rätt bra hårdiskar enligt mig. Har för mig att att dom låg rätt bra till i tester också.. Vet inte hur priserna ligger till nu men dom var bra mycket billigare än westen förut. Är skitnöjd med min 500gb vilket fall som helst.

Av wiizard

hm, skulle tro att x1950PRO är ett bättre grafikkort. Spelar ingen roll om det kortet har stöd för dx10 när det inte kommer kunna hantera något nytt spel.

googla på lite tester. Sen hade jag nog köpt typ Antec sonata2 hellre.

Tror det går att ta ett x1950PRO och sen lägga till några 100 på så du får en IntelCPU istället. Hoppas du får hjälp.. börjar bli lite sent nu så jag orkar inte leta efter tester osv. Men jag tycker inte du ska köpa den du har plockat ihop nu.

Av wiizard

GO 8600 64bit drivers, var?

Har en kompis som har köpt en dator från zeptos precis. Men man hittar ju inga drivrutiner på nvidias hemsida till vista 64bit.

Det går att lösa med 32bit drivers men det funkar inte. då skriver man in detta.
bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS

Någon som har en lösning eller?

Av wiizard

Beror ju helt på om du ska clocka eller inte. e6850 Ser jag som minst prisvärd iaf om man inte kör en helt clockfri dator då.

Av wiizard

Riktigt fräsh var den iaf

Av wiizard

När ska bärbara datorer bli billiga då?

Av wiizard

Då köper jag hellre en 2ms skärm och en grym webcam. Fan va dyrt..

Av wiizard

Bra kontorsdator men det måste vara omöjligt att få in riktigt bra hårdvara eller? CPU är ju inga problem. Tänkte mera på grafikkort och kanske en hyffsat snabb hårdisk.

Av wiizard

Alltså Ni är ledsna över ett företag som gjorde bra socket 754moderkort.

Hade själv ett och det var kanon men nu har jag inte sätt ett bra moderkort från epox på år och dar så det är väl ingen större förlust att dom byter ägare. :>

Av wiizard
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dance
Ah, nu fattar jag. Nvidia behöver en anledning till att man ska köpa ett Ultra

Skämt åsido så var det väl hyfsat imponerande demo och om inte annat så ger det ett smakprov på vart vi är på väg om den fortsätter i nuvarande takt.

hehe troligtvis har du rätt

Av wiizard

Fint.. Smart där med kabeldragningen av hårdiskarna.. Inte lätt för mig när jag har 4st hårdiskar och en är IDE.. BLir inte alls lika snyggt