Inlägg

Inlägg som ettis har skrivit i forumet
Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oggan
"Vi använder EVEs medium som ett verktyg för att göra något unikt, okonventionellt och i retur skapar historia och kännedom som bevaras."

Jag har i princip tappat förmågan att skriva vidare i denna fråga efter jag läste det där. Men, jag kan dock dra några corps ur min employment historia (för att påvisa att man minsann har slagits några gånger), The Priory, Spartan Industries, Nibbletek. Resten får herrn titta upp själv. Mina ingamekaraktärer är Demoria och Amarro Detah.

Ah, väldigt kul för dig, en del bra PVP corps där som oturligt nog har failcascadat. Men du ser inte dom ofta på ISD eller att deras handlingar vävs in som en del av EVEs officiella historia. Sen har jag inte heller hävdat vårt sätt är det enda sättet att skapa kännedom. För uppenberligen verkar det så att endast vara bra på PVP har en tendes att locka uppmärksamhet nuförtiden, som t.ex. Genos Occidere. Men det är inte denna målgrupp vi siktar oss in på och är faktiskt något vi försöker undvika för de lockar väldigt många "wannabe l33t kiddies".

Citat:

Att Jade är en asshat och ren tönt är allmänt otvistat.

Kanske enligt folk som bosätter sig i CAOD eller folk som vi tidigare har gjort förbannad. Men av de som jag har pratat med så har de flesta stor respekt för Jade. Vilket inte är så förvånande med tanke på att den första CSM representant-posten föll till just honom.

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Solaris
Jaså? Jag brukar lusläsa eve-o forumet men jag har inte läst mycket om eller från er på sistonde eller menade du RP delen av forumet?

Jag tror inte att ni kommer lyckas med att bli det nya Goonswarm för även om folk la tid och energi på att skriva om hur mycket de hatade Goons så bedrev de stora som små kampanjer som de även vann, till skillnad från JF.

Jag brukade stöta på JF i faction warfare och det borde väl säga allt om er kompetens i 0.0 om något?

Eftersom vi är en RP-organisation så är självklart där mycket av våra handlingar får uppmärksamhet. Det lustiga är hur det sprider sig till även de som inte har någon som helst intresse av RP eller för den delen mött oss, visar att långt ifrån alla "inte bryr sig" om oss.

Och vem har sagt att vi vill bli som Goonswarm? Goonswarm spela(de) EVE för skadeglädjens skull, för att förstöra för andra. Vi använder EVEs medium som ett verktyg för att göra något unikt, okonventionellt och i retur skapar historia och kännedom som bevaras. Sen att många uppenbarligen inte greppar detta och därför försöker förstöra det av alla möjliga anledningar är väl inte något som vi kan påverka och knappast något som vi uppmuntrar.
Sen att du försöker jämföra JF och SF på 230 medlemmar med Goonswarm som i sin höjd hade mer än 5000 inom ramarna av vem som hade mest påverkan är bara löjligt. Vi gör vårt bästa med de resurser vi har och med tanke på hur mycket vi har gjort relativt vår storlek så är det knappast något att förlöjliga över.

Sist så visar du återigen din okunskap genom att jämföra oss med alla random 0.0 corp och allians. Vi har ingen anledning hålla rymd i 0.0 eller bedriva krig mot random 0.0-allians bara för att. Hela förra året spenderade vi i FW mot Amarr som en del av vår kampanj, detta inte för att vi är odugliga i 0.0 utan för det är något som vi tyckte gav mest inom ramarna av vår RP.
Men om du kanske missat länken ovan, så har vi spenderat i år i 0.0 och Providence i en kampanj mot Sev3rance, inte för att få "bäst killboard stats" utan genom okonventionella metoder med Black Ops och Stealth bombers störa och till slut totalt avstanna den industriella verksamheten för en allians 4-5 gånger större än oss själva med hela CVA och andra Holders som backup.

Citat:

Sorry, men ni är inte direkt kända för att vinna fights med brutalt dåliga odds på er sida. Ni är däremot kända för att skriva en massa konstiga posts och sådant crap på grund av er RP.

Men å andra sidan så går de flesta av våra kampanjer inte ut på att bara vinna "fights", vi har mer långsiktiga mål än det. Sen med tanke på att många av dessa kampanjer är riktade till organisationer flera gånger vår storlek rent numeriskt så kan du inte påstå att bara för att vi inte helt förstör dom efter en strid så är vi "brutalt dåliga". Annars får du gärna visa att du är bättre i liknande scenarion

Sist om du tycker att det vi skriver är "crap" är väl något du får tycka, men jag vet många som tycker om det och har stor respekt för Jade. Så skriv gärna "i mitt tycke" efter ett sånt påstående och inte så att det påstås vara fakta.

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oggan
Ni kramar historia som ingen bryr sig om och är allmänt sämre än de så kallade "random pvp corpsen"? Bara det faktum att ni är NRDS säger ju allt.

Jag ser faktiskt ingen fördel med JF, dessutom måste man vara i närheten av Jade Constantine. Ugh...

Right och ändå får vi mer uppmärksamhet i nyheterna och fler diskussioner på diverse forum än de flesta organisationer i EVE. Bara tanken på hur många personer som uppenbarligen ogillar oss och som går så långt att de aktivt spenderar tid på att skriva om det i alla möjliga forum visar att vi är mer aktuella nu än någonsin.

Och du säger att vi är sämst. Har du någonsin mött oss i rymden, eller är det bara något du har hört från de allmänna smutskastning som försigår lite här och där?

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oggan
Jericho Fraction är riktigt gay. Lyssna inte på människan som promoteade dem, utan satsa istället på ett vanligt corp som ser mer till PvPn i sig inte RP. Finns ju en del att välja på! Har ni en del erfarenhet och SP så rekommenderar jag corpet jag är en del av, nämligen Nibbletek. Vi är en spinoff på Atomic Battle Penguins, kort och gott ett gäng som har flugit tillsammans under en väldigt lång tid.

Annars lär Genos Occidere vara väldigt bra också, men några i det corpet är lite väl smacktastic för min smak. Kan ge fler exempel om någon önskar.

Så vadå, bara för vi uppskattar EVEs bakgrundhistoria och använder det som en del av vår motivation så är vi alla gay? Väldig bra argument där!
Visst, JF är unik och därför passar inte för alla. Men å andra sidan till skillnad från många andra "rena pvp corps" så har vi en lång historia, ett ökänt rykte, ett namn som alla känner igen. Men om ni hellre vill gå med nån random pvp corp... visst.

van uber: Ja, vi är emot ägande av rymd. Vi är strikt NRDS och rör oss över hela New Eden. Var vi hamnar beror på vad för campaign vi har.

Av ettis

Hej allihopa. Om nån här är intresserad av ren PVP inom en internationell organisation tillsammans med väl genomtänkta, resultatsorienterade campaigns men utan allt detta med att behöva försvara 0.0 rymd, ta en titt på detta:

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=125...

Vi baserar våra campaigner inom kontexten av EVEs bakgrundhistoria och har väldigt många dedikerade medlemmar. Detta behövs då många av våra campaginer sträcker sig månader om inte över ett år och detta nästan alltid mot överlägsna fienden, flera gånger större än oss själva.

Vår senaste campaign mot Sev3rance Alliance i Providence har nyss nått ett slut med goda resultat. Denna campaign har också blivit nämnt flera gånger i det officiella nyhetsorganisationen ISD, ni kan läsa om en av dessa här och resultatet av campaignen här.

Vi har flera svenskar i alliansen och medelåldern ligger över 25 enligt vår senaste undersökning.

Om nån har några frågor, kom gärna förbi vår kanal "Star Fraction Public".

Vår Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/thestarfraction

Av ettis

may the force be with you!

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Enkronan
Här är en indikation på att Gud inte finns: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6381559.ab

Varför? Om Gud inte ingriper i människors liv då hon har en fri vilja kunde han ingripa vart kulan hamnade då de befann sig i en kyrka som ju anses vara en helig plats: den förlupna kulan har ju ingen vilja.:P

LOL... pwned

Av ettis

127 = 1111111 binärt.

Av ettis

Bästa: Fick en diplom för bäst studieresultat i klassen i en kurs

Sämsta: Failade en tenta någon månad där efter..

Av ettis

starcraft!

0 - orka med raketer, slöseri med pengar

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MasteraCe
Tycker du har all rätt att vara besviken.. får man ett usb minne eller en mössa kan man ju inte gnälla ( som vissa gör ) då det var gratis.. Men inget?

Du får ju omslagspapper... är väl nått, kan komma till bra användning.

Av ettis

Intel Limited Edition Skull Gear fick jag

Behövde precis en vattenflaska och musmatta, så jag är nöjd.

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ljungan11
Fasiken vad besviken jag man blir när jag lagt ut 2500 på ett 5850 kort... hoppas inte det är sant.

Fasiken att jag köpte en dator 10 år sen för 20000kr men nu finns det datorer för halva priset som är flera gånger bättre...

Av ettis

1kg

Av ettis

Hade också liknade tankar, så jag frågade en lärare, hans tips var att jag skulle gifta mig med en amerikansk tjej ;P

Av ettis

sata

Av ettis
Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Chigurh
Innebär det att X10 kan ha multi-touch? Antar att multi-touch är både mjukvara och hårdvara? Har X10 skärmen stöd för det?

X10 har kapacitiv skärm så ja, hårdvarumässigt stödjer den stödjer multi toch.

Av ettis

Ingen multitouch, 256k färger, bara android 1.6 och sjukt segt... nej tack

Av ettis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leinhart
Dem Direct X11 funktionerna som är aktuella idag, är de mjukvarubaserade eller hårdvarubaserade.. Jag undrar nämligen hur mycket jag går miste om med 4890?

Mycket av dx11 kan implementeras via mjukvara men just tesselation kräver hårdvaruimplementering ja.