Inlägg

Inlägg som KikkomaN^SWE har skrivit i forumet
Av KikkomaN^SWE

Ingen som är intresserad av att köpa min nykel, sänker priset till 19$ (eller högstbjudande) vilket är exakt det jag betalade. 15$+tax=19$. Ni får självklart tillhörande Fileplanet konto.

Av KikkomaN^SWE

Har en openbeta key över som jag säljer för 150kr eller högstbjudande (Ungefär samma som det kostar hos filefront men ni slipper sitta uppe halva natten för att försöka få tag i en)

Av KikkomaN^SWE

Oskarpa filmer i vlc med Vista

Har nyligen installerat Vista och upptäckte då ett problem. Alla filmer jag försöker spela upp blir oskarpa (Se bild nedan). Har provat vanliga AVI filer, dvd filmer samt 720p filer men alla är oskarpa.

Här kan ni se en printscreen.
http://img229.imageshack.us/img229/9199/oskarpfu8.jpg

Några idéer? Måste verkligen fixa det här annars tvingas jag gå tillbaka till xp igen.

Av KikkomaN^SWE

Jag är också ute efter en key, har redan spelet installerat och uppdaterat. Är villig att erbjuda mycket generösa grejer i utbyte.
Är också sugen på att dela konto med någon, så jag kan få prova spelet medan ni sover eller är offline, generösa erbjudanden här med.

Adda mig på msn: kikkoman@hush.com vid intresse.

Av KikkomaN^SWE

Någon som skulle kunna tänka sig att dela sitt beta konto med mig? Kommer bara spela när ni inte spelar/är offline, är villig att erbjuda fina saker i utbyte.

Inser att det här är i gråzonen, men eftersom frågor om försäljning av wowkonton är tillåtet antar jag att detta med tillåts.

Av KikkomaN^SWE

Vad kan man få för ett par knappt begagnade Oakley brillor?

Vet att det här förmodligen inte är rätt ställe att fråga på men kunde inte komma på något bättre.

Har ett par knappt använda Oakley Splice, i stort sett nyskick då de är köpta i slutet på en sommar för några år sen och jag sommaren därpå hade fått glasögon.

http://oakley.com/pd/1230/2531
Nypriset låg på 1895 i min närbutik om jag inte minns fel.

Vad tror ni man kan få ut för dem? Var är bästa stället att försöka kränga dem tror ni?

Av KikkomaN^SWE

Stoppa 5400 2.5" i en laptop som orginal hade 4200 rpm.

Har en bärbar med kraschad hårddisk, en 2.5" 4200rpm. Nu tänkte jag köpa en 5400 2.5" istället för en 4200 för att snabba upp burken lite. Finns det några risker med det?

Av KikkomaN^SWE

Tack för svaret. Har en annan fråga, den är kanske lite OT men bättre än att skapa en ny tråd bara för den. Kan man lämna fmsändaren i bilen dygnet runt när bilen står parkerad utomhus utan värme eller kommer det försämra/skada elektroniken i fmsändaren?

Av KikkomaN^SWE

AuduaX DGT-301 kör på bil adaptern med batteri i?

Har nyligen köpt en AudiaX DGT-301 fmsändare för att använda i bilen och jag undrar om någon vet om går bra att ha batteriet i medan man kör med bil ac-adaptern? Skälet till att jag frågar är att på min förra fmsändare fick man inte göra det.

Jag har kollat manualen och googlat men inte hittat något konkret svar.
Tacksam för svar.
P.s. Om någon undrar varför jag vill ha batteriet i när jag ska använda den i bilen är skälet att jag ibland kör en annan bil och är för lat för att flytta ac-adaptern mellan:)

Av KikkomaN^SWE

Låter som bra förslag, ska investera i en sån där stång, löpning blir det dock inget av på vintern tror jag då min hals inte tål kyla vid löpning. Så då blir det spinning, hantlar (har redan), situps, armhävningar och chinups tillsvidare.

Av KikkomaN^SWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av impera
Efter egna erfarenhete så skulle jag råda dig till att pallra dig ner till gymmet. Om du tror att du medan du tränar kommer titta på film etc så misstar du dig. Visst du kan träna upp armar o framförallt mage med egen kroppsvikt men du kommer inte ens i närheten av vad du kan uppnå på gym. Sedan för 400 spänn får du knappt en hantel med vikter till.

Har redan hantlar hemma, jag kommer förmodligen börja om på gymmet sen när jag skaffat jobb så att man lätt kan träna efter jobbet, men just nu är det för struligt. Måste åka med en buss strax efter 16 och kommer hem 22.30. Inte värt all den dötiden tycker jag.

Av KikkomaN^SWE

Kanske inte svaren jag hade hoppats men man får väl skylla sig själv när man frågar sånt här på ett dataforum

Har väl inga större mål med träningen, få bättre kondition, starkare i armarna och träna magen. Det borde väl gå göra utan några dyra maskiner?

Exempel på hur jag hade tänkt lägga upp det.

Söndag.
1h på motionscykeln

Tisdag
Biceps/Triceps/Axlar/ med hantelövning. Några tips på övningar?
Typ 3x25 Armhävningar

Torsdag
Bröst med hantelövningar. Några tips på övningar?
Mage, 3x 50-75 situps.

Av KikkomaN^SWE

Gymma hemma?

Började före jul gå till ett gym och jag tyckte det var helt okej, men inte värt tiden och pengarna jag var tvungen att lägga ut för bussar, månadskostnad o.s.v.

Jag har funderat lite på att börja träna hemma, lär ju vara aningen roligare att träna medan man ser en bra film hemma än tillsammans med massa biffar på ett gym. Behöver dock tips på övningar jag kan göra och hur jag bör lägga upp det. Har tillgång till hantlar och en motionscykel hemma, kan tänka mig att köpa utrustning men den får inte vara dyrare än 300-400kr.

Grymt tacksam för tips:)

Av KikkomaN^SWE

Vista ändrar upplösning på min primära skärm när tvn (dvi->hdmi) startar.

Har en primär skärm 1920x1200 inkopplad med dvi samt en 720p tv inkopplad via dvi->hdmi kabel. Skrivbordet är utökat från skärmen till tvn och allt funkar prima.

Men när jag stänger av tvn och startar den igen blinkar min primära skärm några gånger för att sedan startas i 800x640 upplösning. Hur blir jag av med detta? Grymt nöjd med vista hittils annars.

Kan tillägga att jag har ett Radeon X1650PRO gfx kort.
Tacksam för hjälp.

Av KikkomaN^SWE

Bästa desktop linux för mig?

Nu är sista droppen fallen, datorn kraschade idag under normalt användande och nu fungerar inte windows överhuvudtaget. Hade självklart ingen nylig backup och hyffsat mycket data försvann.

Jag tog mig då en funderare och kom fram till att jag egentligen skulle kunna gå över till linux. Jag har dolat lite i linux på fritiden förut samt gått en kurs i det under gymnasiet så jag är inte helt novis.

Jag har dock några krav: Svenska Spels Pokerklient, Poker Tracker 2, Handhistory converter samt Gametime+ måste gå få att fungera. Är det möjligt i dagsläget? I wine eller liknande så klart då

Disten ska ha ett stort utbud av program och nyttiga tillägg. Jag har alltid varit ganska fascinerad av OSX Leopards GUI så det får gärna likna det ganska mycket, men huvudsaken är att det är grafiskt avancerat utan att bli för plottrigt och fånigt.

En sista sak, är väldigt förtjust i samurize till windows, finns det någon liknande applikation med stöd för tv-guide, RSS osv.

Ber om ursäkt för denna Text Wall of Death
Grymt tacksam för svar.

Av KikkomaN^SWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PaE
Winamp?

http://www.winamp.com/

Säker på att winamp klarar allt det där? Har inte använt winamp sen napsters tid så vad vet jag

Citat:

Ursprungligen inskrivet av thuvan
foobar är hur bra som helst

Ska ta mig en titt på det.

EDIT: Testade winamp och det uppfyller alla mina krav, tackar. Vet inte varför jag hade fått för mig att winamp var ett föråldrat program utan funktioner som äter minne till frukost :). I stand corrected.

Av KikkomaN^SWE

Söker musikspelare som uppfyller mina krav

Söker en musikspelare till windows som:

*Går att ställa in så den genomsöker en viss mapp varje gång den startas efter nytillagd musik
*Tar lite minne och gärna har en smidig minispelare, dvs ett skal som tar mycket lite plats.
*Går att binda knappkombinationer till de vanliga funktionerna som byta låt, höja/sänka samt paus/play.

Av KikkomaN^SWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 2takt
http://img508.imageshack.us/img508/4001/cordseyp1.jpg

Så ser ett amerikanskt uttag ut, men antagligen kan du köra med en svenska kabel och slippa en adapter. En sådan kabel som följer med perkulatorer, PSU:n etc.

Dessutom skulle jag tro att du inte behöver ställa om nått på skärmen utan det körs automatiskt av den inbyggda konverteraren.

Det är det jag misstänker också, att den automatiskt stäler om sig. Men finns det något sätt att försäkra sig om det? Vill ju inte bränna en så pass dyr skärm.

Av KikkomaN^SWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 2takt
Hmm, USA har väll inte samma uttag? Så antar du måste skaffa en adapter av något slag.

Verkar vara en standard strömkontakt, dvs en sådan som man ansluter i nätaggen. Men hur ställer jag om skärmen till 230 volt?

Av KikkomaN^SWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonte[YoT]
Ja hur klarar du dig undan tullen, berätta!
Ganska osmidigt om du inte tänkt på det.

Killen jag köpte av skickar den som en gåva med lågt värde.