Inlägg

Inlägg som Mantus har skrivit i forumet
Av Mantus

Någon som har en pris idé vad jag kan sälja en asmodus minkin 2 för är fler färgad köpte den mest för batteritid en är aespme på den men jag har vejpar på den i drygt en till en o en halv månad... Vet inte var jag ska lägga ut den heller är 500-600 för dyrt den är i sjukt bra skick. Har en tfv12 som jag bara använde coilsen som följde med och en oanvänd 3 coilig ena men den är i samma färg även smoks rdta som man kan göra om till träningskläder vad vore hela paketet värtcmån tro?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mantus

riktigt mysig Morgon/Lunch läsning. Stort tack! Älskat ljud sedan jag var riktigt riktigt liten minns mitt första soundblaster kan ha varit på min 486 66mhz kostade en hel del men kan ha varit någon senare dator minnet rostigt. Men gillat Creative produkterna jag haft. Körde inbyggt ljudkort ett bra tag där mellan 2005-2014, även fast jag är så fattig sjukpensionär man bara kan bli så tycker jag rent ljud är ren lycka och jag undrar verkligen hur bra den där scout 2.0 funktionen fungerar räknar den ut ungefär vinkel i fps spel fotsteg eller gevärs eld kommer ifrån? Kul att de använder kraften som dagens elektronik börjar ha till lite nytänkande saker men fungerar det riktigt bra så kommer nog sports fps spel garanterat göra kontroll om inställning gällande den där funktionen känns det som.

Något jag oxå blev imponerad på när jag hittade mitt creative soundblaster Z som fanns som demoprodukt 2-3år sedan för 280kr kändes verkligen som ett riktigt kap. Älskar micken som man kan ställa in omfognsvidd bland annat och hur mycket renare ljudet blev i mina "dock nu trasiga" akg hörlurar, men även billigare hörlurar som mina marshal v2 som jag tänkte köpa på teknik magasinet på ljud special pris dom tog 599kr men 40steg bort tänkte jag äsh lika bra jag kollar in chlas ohlssons och de hade samma fast för 189kr gömd bakom en kartong längst ner var skadad kartong och utgående produkt eller något sådant.
Men mainstream hörlurar som mina marshal är inte spec tungdrivna även fast mobiltelefoner inte kan spela ens i samma alfabet nära volymen jag vill ha och även få någolunda rent ljud, men tungdrivna hörlurar som mina gamla AKG finns ju absolut mer tungdrivna hörlurar en drös av dem men jag blir imponerad av hur mycket ett ljudkort kan göra brukade ha på högsta med det som följde med asus rampage 2 extreme var ju som externt oxå men inte ett dugg i samma liga men fysatik vad högt ljud det blev. Jag spelar alltid extremt högt men över 20% drygt så blir det obehagligt i lurarna. Jämfört ljudet med flac / Spotify / Skaffade den där dyra musiktjänsten där ett tag som kör okomprimerat men deras utbud var ju inte att hurra för. Hörlurarna samt en jbl bt högtalare fast körde med hörlurs kontakt iaf hörde ingen skilldnad mellan min harman kardon 5.1 förstärkare och Hdmi från datorn och Sb Z förutom i Spotify där jag aldrig brukar använda EQ osv men provade en ratt som gjorde komprimerat ljud renare så gillade ljudet just i spotify mer med ljudkortet.

Men kör man med 5.1 analogt /5.0/2.x system och bryr sig lite om ljud så är det riktigt bra investering, missade se vad detta kort låg på men det är ju garanterat bättre än mitt sb-z och om man vågar så Demo produkter med full garanti kan vara en värd extra present åt dig själv. Tror Z har en hörlursförstärkare på 600 vad heter det är så trött än amen ohm säger vi finns ju några få hörlurar som kör 800 men endå dessa personer sitter nog med ett fint ljudkort studio eller liknande eller dac / fin förstärkare + optisk från moderkortet.
Men kör man analog så 2.0 dac/vilket nästan externa ljudkort som folk vet vad namnet är. Ska man köra förstärkare usb hörlurar osv behöver använda koaxial 5.1 eller optisk och känner ljud inte är någonting för dig eller inte stor faktor så helt klart om du inte kommer över ett billigt och har plats i lådan så kör på ditt moderkorts. .

Som vanligt så fumlar jag bort mig i mitt skrivande sorry som alltid.
Men bra recension som sagt Garanterat ett grymt bra kort för spelare oxå, men hatar när molex kontakten sitter på sidan hatar bara att mitt grafikkort använder 2st 8pins pci-e, borde satt om inte allt passar bak satt till front utgången satt tex den kontakten o hörnet på sidan längst bak tun kabel lättare gömma, samt var så länge sedan jag kollade på kablar men tänkte på hårdisk strömsladd kanske hade varit smididgare men kom på att dem är lika otympliga.

För folk med datorhögtalare för över 1k skulle jag rekomendera ett ljudkort oxå. Jag är iaf grymt nöjd över mitt soundblaster Z samt vad vore världen utan musik mm, minns bara när dolby prologic 1 kom god damn vad impad jag blev minns jag sparade som tusan till en vhs med 8 videohuvuden ville ha stereo ljud bara för få mono bak <3 Ha en fortsatt trevlig helg

Av Mantus

Vågar du chansa på en kina platta så tror jag att frugan köpte min chuwi hi 8 för 750kr är riktigt nöjd med den android + windows 10 riktigt härlig att ha som slö surfa samt kolla lite plex och netflix usa osv på tvn Helt nöjd var väl paketerad oxå. 2gb ddr3 en intel z3637 upp till 2.133mhz quadcore dock 8 tum denna vet inte om 10 tum är det du är ute efter?

Men finns många fina kina plattor för runt 1000kr även 10tum skulle jag tro Kolla gearbest aliexpress osv

Av Mantus

Hejsan där är så att jag har blivit riktigtmwugen på införskaffa mog en Rx200 vet att man ska köpa samma batterier o ladda dem i samma laddare funderar på en nicore d4 mest troligt som laddare, eller skulle ni rekomendera något annat har nu bara en istick 60w en ijust 2 och brudens nått 40w tc, men tänkte kanske kommer behöva kraften i framtiden samt sen ser riktigt fin fin ut =). Samt riktigt sigen på börja försöka pillra med egna coils spelar märke på ohm coil mätare någon roll? samt finns det nått bra komplett kitt ni rekomenderr att börja med? Blivit helt frälst i vapes o diy juicer o allt med det här sen det fick mig slita röka och mitt extrema 24\7 snusande i 17år samt pengarna jag sparar från tobak o imte är ite o super är förtidspensionerad och får ej köra bil samt har social fobi så tänkte jag coil bygg lärning vore nått. är ej rik så nått annat ni reko,emderar än rx200 om ni ej tycker den. Blir dyrt köra färdig coils till min uwellcrown o melo 2 :/ Sen en fråga till vad rekomenderar ni till en mini 25w för automizer en nautilus eller dylikt tänkte nått mellan 1-1,5ohm typ. åhue måmga frågor här sorry. blovot less datorer så blor säöja oväg allt såmt billigt förutom maimen o imvestera i vape. hjälper mitt wpckerberoende för sötsaker när man är diabetiker wå wlipper fräta sömder mina nerver o organ i kroppen med fel ph värde alla tycker jag ser mkt friskare sen jag började vejpa för fyra månader sdan. just love em. skriver på min nya platta från frun så hoppas jag imte slriver för jemskt. lote ovan så ner om ursäkt. Vape on bröder och systrar =] Mvh Marcus J

Av Mantus

Någon som kan rekomendera ett tangentbord bluetooth samtmfodral som man kan ha datorn uppställt eller såntmdär paket ,edmfodral innehållamdesmtangemtbordmtill 8tums platta helstmsvensktmtangentbord. Fick en chwimhi8 av frugan sommtidig julklapp och jagmär impad över hurmbra wim tio går,så tamgemtbord o mus är,detmjagmbara nu nehövermså lan jag skippa mina laptops . Riktigt nöjd över kvaliten o skärmen på dennq billiga platta så glad kina plattor finns!

Av Mantus

Underbara x58 (L) Går få levande än xeon processorer går hitta billigt och är kalla samt i flertrådade spel klockat ligger min väldigt gamla härk runt 5830 8c/16c i cpu-z benchen jag testade nyss funkar helt klart än med dagens grafikkort och lite överklock med billiga saker Älskade min 920 (L) blir bara så glad se dessa används fortfarande av folk. Sorry för offtopic! Nästa köpare ge sakerna kärlek

Av Mantus

Fick ett litet vapemail idag där jag köpte lite batterier, ett till fruns smocare perfect tv 40w då jag antar det är ett kinesiskt noname batteri på 2200mah i den så kände jag för att byta mot ett lite säkrare, pulade upp undersidan "japanska skitskruvarna var av så dålig metall så sista skruven bröt jag upp men den höll endå med bara 1 när jag satte ihop den" Men när jag skulle byta batteri så vart det först en stor skumgummi grejj ovanför som satt klistrad till nån bricka och såg ut som nå järnkrokar över batteriet var plast ivägen för hela batteriet så kunde som inte klura ut hur fasen jag får mig till att byta det utan att riva sönder fruns vape :/ Tagit en bild för så långt jag kunde få upp den. Har någon nån ide för att jag hade hoppats på det bara var att plocka ut och trycka dit ett nytt 18650 batteri som ska vara i. Det som följde med är det som är i.
I krisfall får jag väll låta henne vejpa och hoppas inte den blir en rörbomb och när det är slut trycka dit ett av mina oanvända sony 4vtc 2100mah eller efest 3000mah 35A. Hade kännts bättre ha någon av dessa i den istället

Bild på det jag fick upp gick inte riktigt få upp hela moderkortet mer än en bit oxå. Vet ej hur man länka bilder snabbgooglat från imgur men hittade inte det man skulle skriva in från sidan jag läste man bara behövde kopiera in. men jag testar den här annars lägger jag dit google drive bildlänkar. Ingen mästerkamera bara opo använd så kan vara svårt att se. Men ni experter kanske har nått tips jag kan prova eller förstår sig på anordningen. Provar länk nu:

http://i.imgur.com/4JVfGWE.jpg

Sen fick jag lite mer ejuices var pank för jag hade 2 hyror som sjukpensionär ^^ Men detta har blivit min hobby. Sen tips på en automizer som både tar förgjorda coils och som jag kan pröva på skapa coils till då ajg ordnat mig en ohm mätare och matat igenom lite vettiga guider gick elektronik för herrans massa år sedan så ohms lag är inte tiptop kan jag väll säga.

Bild på vapemailen. (Måste göra en beställning från fast tech behöver lite istick 60w skal om ingen vet var dessa kan finnas här i sverige? Samt behöver jag ett nytt melo 2 glastub då när jag skulle byta från vitt till rött "för jul" så jag skruvade och gjorde allt jag kunde tills det släppte en liten glasbit från uttre höljet men den fungerar än så länge men tänkte när det spricker helt så man har en reserv :]

Bild från vapemailen Provade på min coclate cake banana milkshake innan den steppat sina dagar men fan blev helt hooked smakar friterad banan och vanlijglass xD älskar diy

http://i.imgur.com/XvVqwre.jpg

Oxå kände jag för prova lite olika driptips gillar kolfibern rätt mkt men frostat glas eller porslinet kan vara lika goodie :]

http://i.imgur.com/T8aIcc9.jpg

Någon som säljer premium juicer här på forumet om man visar legitimation osv alternativt har byteshandel på de bästa man tycker man har till de någon annan tycker de lyckas med? 5ml flaskor kostar ju ingenting hade varit kul byta o prova på andras :]

MVh Mantus / emc2vapor på google+
Trevlig natt till er alla nu!

#redigerat för jag glömde driptips bilden dom stackarna kostar ju inte många kronor som tur är Sen om någon hittar en gangmod klon så snälla säg till mig vill ha en i min monter för ecigg mest bara medans orginalet känns lite dyrt

Kan btw säga lightyoufire har riktigt snabb support, beställde 2 coils till frugans innokin isub men fick 2st kangertech 0.5ohm av någon anledning men mailade lite snabbt imorse och hon lovade jag skulle ha de jag beställde imorogn och bad om ursäkt

Sen en sista fråga medans jag lix håller på, funderar på ge denna till min fru den kommer ju inte hinna komma innan jul men den kommer ju någongång https://www.fasttech.com/products/0/10011578/3667101-mini-meg...
Problemet är att jag inte kan klura ut vilka jädra coils det är som passar och man ska köpa till :/ Någon som har en ide?

Tusen tack till de som orkar kolla och tack kära vejpar bröder och fröknar för eran kunskap Mvh Marcus J

Av Mantus

Vaprmail att ge till frugan så jag får tillbaka min var en billig dak men hälften så tung som min istick 60w med melo 2. Hennes köptes på nån storrea från gearbest med innokin isub automizer och aparaten är det inget fel på 0.5 ohm följde med batteri men det blir beställa ett sony ellet dylilt säkrare battwri då jag ej kollat vad som den har i då själva lådan gick på 17dollar och isubben på 7.50 samt beställdr jag ett gäng 0.15ohm ni200 men nu brovar jag ti 0.5 ohm mer smak helt klart så måste jag hitta sådan. Men frun är nöjd metallic rosa och hon älskar den mer än ijust 2n hon lånade av mig var snabb frakt gratis oxå så kändes helt klart värt. Skickar länken med hur den ser ut till min google drive mapp där bilder finns älskar själv den är så lätt och har tc oxå och var så billih men blir ett vtc 4 iden endå känns säkrare. Måste dkruva ut cad den använder för storlek. Älskar vape mail https://drive.google.com/folderview?id=0B1BjtBUKyx0NUDM4SzltT...

Av Mantus

@Zippeer:

Aaaah nice tackar s[ mycket herrn Läser så mycket om möjliga kommande lagändringar och är aldeles för mycket text för höst versionen av mig som ej är så bra att minnas vad han läser medans han läser så tar det säkra inför det osäkra och tänkte hamstra in på nikotin och vad man nu kommer behöva dvs allt. Jag som till och med börjat bygga en monter för min blivande växande samling hoppas dom inte poopar detta nu Är så skönt att kunna sluta snusa och diabetesen mår så mkt bättre utan sötsuget...

Förästen är det någon som har något tips på någon snygg liten usbkyl typ 2liters flaskor i max höjd eller nått sådant kan gå på usb eller vanligt elutag. Tänkte ha de ejuicer jag varierar mellan oftast i den en med en hylla imellan vore inte fel heller. Vet inte ens om sådana går få tag på längre. De små 33cl usb kylskåpen som var morderna för 2-300kr för nått år sedan hittar jag knappt, men hade fungerat oxå bättre än inget. Min dröm vore en genomskinlig dörr iaf hade varit snitzigt. Och max 1000kr helst billigare då man är rik som förtidspensionerad. Men lägger mina pengar på denna hobby istället för vad man gjorde när man drack ute när man varit nykterrist eller nån öl då o då ihop me frun. Sen slutade röka efter 17år för ett år sedan och slutade mitt 15åriga snusande för 1 månad så billigare hobby o hälsosammare kropp

Sen den där drippern du länkade ska jag ta och kika på då jag hållit på i 7 veckor så vet jag ej var man ska köpa ifrån men är väll bara googla Fick nyss veta av frun att i någon facebook grupp så fick hon en Tobeco - Tugboat V2 (RDA) för en hundring med tråd måste sätta mig in i dripping nu tills vidare men alltid bra att ha en. Ohm mätare antar lär behövas. Phue mycket att läsa :/ men hoppas den inte är helt värdelös iaf som börjans dripper. Kör Istick tc60w 0.15ohm för stunden ibland min ijust2 0.3ohm billiga saker men är helt klart nöjd använder min ego Ce8 till kaffe och för känna känslan av att nått såhär billigt kunde vara bättre än min sommarköpta elcigg för 1pund från pundstore var bättre och ju mer man betalar desto mer överaskad verkar man bli.

Men var köper ni era diy grejjer föresten? smaker och sådant som framhäver smaker om någon har tips till en pank sjukpensionär som skriver för mkt och ger er ont i ögonen sorry :} Trevlig vecka grabbar älskar den här tråden! Btw större batteri än sony 2100mah v4 nått som jag kör nu som är säkert och fungerar med variabel volt? Och var köpa? Tänkte batteriet som följer med en billig men färgen tilltalade mig till den här http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_193404.html litar jag inte på batteriet så tänkte byta ut det oxå så den inte sprängs i fruns ansikte eller något. Köpte någon rosa innokin http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_190970.html till oxå så kanske hon kan skippa dem där fimp pinnarna och fick inte köpa nått över 300kr så köpte dem där 2 på rea när det var så var under budgeten iaf, men batteriet känner jag för att köpa ett 4pack större än 2100mah som det jag har, så man kan ha ett extra med sig på resa osv. Så frågar daz experts här de som orkat läsa mitt ig i svenska dyslexiska adhd + diverse inlägg :]

För ju mer jag läser desto mer yr blir jag bara en bra ohm mätare klagar jag ej över heller minns inte var jag såg nån för 130kr fördåligt minne. Näfasen in på eciggforums sida och försöka läsa nått av info samt lite google + grupper då jag har brännt facebook sen svejpa hade nå guider oxå :]

Nu slutskrivet! Tack ska ni ha om jag får svar på en fråga och ni som läst 1 femtedel av inlägget ni har gjort det bra även om ni inte orka läsa mer :).

Tack o hej!

Av Mantus

Undrar varifrån ni hittar dessa butiker med essenser och sånt som förstärker smaken riktigt? Hittar massa fina sidor från uk så funderar ifrån där. Samt flaskor helst mörk glas sedan är det en chans att beställa in nikotin från uk eller tar tullen det och stor skattar det? Älskar som natt syssla sitta och blanda :] Mvh Marcus, Sen btw förslag på en första dripper? :]

Av Mantus
Skrivet av XPerion:

Upptäckte nyligen detta hos Gearbest och e cigg verkar intressant.
Iallafall tänker jag testa på det och ser hur det funkar.
Så kan nån rekommendera nån billig "starter kit" med allting inkluderat och man kan börja direkt?
Ju mer jag läser om det, ju krångligare verkar det vara. ohm/watt/atomizer/e juice.
Vill ha nåt billigt och enkelt, så kan börja direkt och testa. Sen får se om ska fortsätta.

Är nån av dessa nåt att ha?

Eleaf iJust 2 Stainless Steel E-Cigarette Kit with 2600mAh Battery 5.5ml Atomizer - SILVER
http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_197998.html

Original Eleaf iStick TC 60W E Cigaratte Starter Kit
http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_241763.html

Original Joyetech EVic Mini Express Kit
http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_232175.html?wid=3

Original Kamry Tech X6 Plus 304 Stainless Steel E
http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_211739.html?wid=3

Sen e-juice skall man också ha för smakens skull? Vilka och var ska man beställa ifrån?

Ijust2 är riktigt prisvärd och lätt att hantera köpte en 60w tc åt frugan men hon gillade ijusten mer så vi bytte. Ijust är väldigt simpel och vill man ha mer inställningar och temp kontroll kan jag helt klart rekommendera isticken kör 0.15ohm runt 285c och nikotin mellan 10-18mg hjälper riktigt bra för sluta mitt snusande från en dosa lös om dagen till 2 portions snusar om dagen på en månads tid hjälpt även mitt destruktiva sltsug som förstört min diabetes så jag knappt äter godis längre så bara posetivt med dessa små uppfinningar :]

Av Mantus

Började vejpa förra månaden och kikar på grejjerna i den här tråden, känns som man ska lära sig nått man aldrig provat på förut Men alltid härligt läsa lite överkurs då jag hoppas jag kommer dit en dag Slutade min 16års 24/7 snusning på 1 månad med dessa underbara aparater! Nu är det fruns tur xD

Av Mantus

Beror på vad för personer det är du umgås med och vad för personer tjejerna är, men burkar alltid funka med att vara artig, börja bjuda på dig själv bjuder hon tillbaka med lite snack så there you go. Försök läsa av personen du pratar med om du hört i bakgrunden vad hon garvat åt eller ja det är svårt är väldigt individuelt. Stammar som en tok sedan barnsben så alltid haft svårt öppna käften ens framför tjejer men de kom till mig snarare endå nått fel var det var kortast i klassen enda posetiva var väll att jag inte hade alla hemma som ung resulterade i mer hjärnskakningar och brytna ben än jag kunde räkna till. Men jag haft tur som hittade en kvinna som räddade mitt liv och gifte oss för 3 år sedan. Så se de flesta som en övning att prata med, när den rätte kommer så kommer du nog inte ha så svårt att prata med na, behöver visserligen inte vara den rätte men va skön och avkopplad bara va dig själv kommer du längst på men va inte för dryg. Men vet inte som sagt vad för tjejer du är ute efter vissa gillar man ska vara rent av ett svin medans andra vill man ska vara världens ängel. Men du kommer fixa det här bästa du kan göra är oxå att tro på dig själv! Alla tjejer gillar självförtroende eller de flesta iallafall

Mvh / En som ej är dr phil!

Av Mantus

Kände ingen praktisk skilldnad mellan köra dual channel med 4x4gb och trippel med 6x4gb med min 920 i 4ghz samt köp 4st 4gb minnen 1600mhz och spara 2 av dina nuvarande om du vill ha tjugo GB minne dom kommer klocka ner sig till 1333mhz men är nog lättare o lika billigt hitta 1600 eller 1866mhz minnen begär eller . Kör IAF 2 olika märken och 1600mhz samt 2133mhz minnen med 3 olika modeller i min x58 setup inga problem här mellan gskill ripjaws och Kingston blue 1.65v och Kingston nyare minnen son är 1.65v. Är ju bra regel med att inte mixa minnen men fungerat bra på både mitt asus rampage 2 extreme moderkort och mitt nuvarande rampage 3 E med xeon processor fungerade lika fint med min 920 C0 processor. Mvh

Av Mantus

Himlarns peppad på kontrollen och linjen när man får pengar på måndag. Kul folk fått leverans redan Får hoppas man kan lära av sig 360 kontrollen så man slipper kramp så får frugan köra med den ist. Tack för recensionen mvh\M

Av Mantus
Skrivet av addek83:

Att rekommendationen är en I7, innebär det att FO4 kommer kunna nyttja fler än 4 trådar?

Det hoppas jag på så mitt gammherk x58 x5660 kan utnyttja alla cores o trådar och kan still live on

Av Mantus

Blir önska 8gb moduler istället för nuvarande 4gb av herr tomten iår 24gb är riktigt för lite för dimm drive när alla spel blir större samt innan dem slutar tillverka ddr3 :/ är ett tag kvar hoppas jag iaf på vill mitt gammherk till dator ska leva sålänge allting fungerar bra ^^

Av Mantus

Alla distanser ditsatta långsökt men tänkte ifall ditt gamla moderkort var ett matx och ditt nuvarande är atx så ska det dit med några till distanser. Annars ta lös sladdar sätt dit dem igen ordentligt ta lös ramminnen sätt fast dem efter handboken till ditt nya moderkort igen tex

Av Mantus

Lägger min röst oxå på ett 380 istället för 960 som DHW ovanför rekomenderar

Av Mantus
Skrivet av Mogwaii:

Man bör inte blanda olika märken på minnen.
Man bör inte köra med minnen i olika hastighet.
Man ska inte blanda minnen med olika volt.

Gör man det får man ställa så båda minnena kör på den långsammaste hastigheten av dem 2 och minsta volten.

Man bör heller inte byta ut komponenter om man inte vet vad man ska ha eller hur det funkar.
Börja med att läsa din moderkortsmanual och kolla vilka minnen som är certifierade samt hur man ställer in bios med två minnes stickor.

Alltid en bra regel att köra samma märke och samma typ av minne men för mig har det fungerat i 4 olika moderkort hälften 3st amd med olika chipset osv
men jag kan ha allmänt tur oxå.
Läst många trådar att just x58 ska vara väldigt ramminne känsliga mot att blanda minnen osv
Men kör 2st gamla Kingston 1600mhz 1600mhz 1.65v med 2st g.skill rippsaw 2133mhz minnen 1.65v "i den hastigheten" sen nyligt köpte jag till kingston fury 1600mhz 1.5v minnen och fungerar gallant. kör dem med ramkyl fläkt och 1.65v med lägre timings. Men alla kan ha tur och otur som sagt.

Men för trådskaparen så låter det nästan som det är något fel på dina ramminnen eller inställda fel timings, vet att om jag ändrar en timing inställning den som syns som högst nummer i cpu-z rör jag den åt något håll så vägrar datorn starta av någon anledning även om jag kör med 2 ramminnen oxå. Men ställ in dina ramminnen i timings som är speccade för dina segaste ramminnen så borde det gå galant men kör som alla säger dina minnen i den hastighet smo är speccade som 1600mhz.

Mvh Marcus