Inlägg

Inlägg som BeRetta har skrivit i forumet
Av BeRetta
Skrivet av Asus.David:

Jag brukar alltid dra in senaste BIOS, men har du ingen problem är de kanske inte nödvändigt.
Den ska stödja Raid, vet dock inte hur mycket du vinner i prestanda.

Jag har en G73Jh på väg hem. Frågan är om man vågar flasha bios med tanke på hur många som har förvandlat sina G73or till ett bokstöd när dom flashat. Har den inte förvandlats till ett bokstöd så har beslysningen på tangentbordet slutat fungera.

Nått man ska tänka på vid flash?

Av BeRetta

Tack till Misco. Rabatten var jäkligt välkommen när man handlar en ASUS G73:a till mycket bra pris.

Av BeRetta
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RubberDucc
Och på vågrät sju så ska ordet "Kundvård" in.

Fan nu påminde du mig om att jag har missat melodikrysset idag!

För övrigt så tycker jag det är dags att Mackan08 att säga var han står nu.

Av BeRetta

Om det är någon som är pervers så är det dom som inte tror att en man kan leka med ett barn utan att det ska vara något sexuellt. Peddos är en extrem minoritet. Samma sak som att flagga självmordsbombare när en arab går in en affär.

Av BeRetta

Sitter o jobbar på en Bowmore surf just nu. Inte så vansinnigt rökig som dom flesta single malt kan bli. Dessutom är den ganska billig. 300kr/lit i tyskland. Rekommenderas.

Av BeRetta

Det går aldrig..

Av BeRetta
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Axfred
1200 Micrograms - Let's get this party started
The Incredible Bongo Band - Apache
Moderat - Beatswaysick
Pendulum - 9,000 miles
Allt av MSTRKRFT, Justice, Daft Punk och Ratatat

Det var en bra låtlista!

Gott nytt år!

Av BeRetta

Ledsen men detta var dynga

Av BeRetta

Springer ni efter brödbilen för att se om det ramlar av smulor också?

Av BeRetta

Om inte pengarna hindrar dig från att gå från Vista till Win7 tycker jag faktiskt du ska byta. Själv ångrar jag inte en sekund. Kör fortfarande RC. Men som någon sa tidigare så drar det mycket mer ström så sitter du på en laptop så vänta.

Av BeRetta
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
i butik eller på nätet?

Båda..blir dock billigare i butik pga frakten.

Av BeRetta

Lös detta.....

De gamla krigen gick oftast ut på landavträdelser, jag lyckades bygga upp Sverige med en stor flotta och armé. Nu till det roliga..Jag fullständigt slaktade Frankrike med en landstigning vid engelska kanalen. Försöker få dom att gå med på fred mot en landavträdelse (Alscace) jag hade då intagit samtliga av deras provinser. Men icke..Så det vara bara till att slå ut de sista lilla trupperna dom hade o sen var hela Frankrike borta.

Varför går AI inte med på detta?? Att bli mosad som nation måste ju vara värre än att avstå ett litet område.

Vidare....på 30 år som Sverige med innehav av både spanien o frankrike..ALDRIG har AI kommit med någon form av diplomatiskt förslag. Ska jag behöva muta England för att bli min Allierade när vi har ett handelsavtal plus att vi bägge ligger i krig med frankrike och spanien??? Detta är ju skittrist. Vill man ha nån form av diplomati i ett spel kan jag rekommendera Europa Universalis 3.

Av BeRetta

Trevlig tråd!

Jag har haft FSX liggande i lådan med TrackIR och en Saitek X52 Pro hur länge som helst...dock så flyger jag aldrig. Varför inte då(?) Jag behöver lite roliga addons, ingen vänlig själ som kan tänkas lista några som höjer upplevelsen några snäpp? Det finns ju en miljard grejer där ute o det är svårt att hitta guldkornen.

Tacksam för den som är en inbiten flygare som kan hjälpa mig med detta.

Av BeRetta

Överlag hög byggkvalitet under fördelar rimmar jäkligt illa med att det är flera konstruktionsmissar såsom för korta skruvar och dåligt fästa galler. Detta verkar överlag vara skit..

Av BeRetta

Det är kvalitén på Sweclockers användare som sjunkit. Förr var det roligt att läsa här, det fanns en liten form av sarkasm och lätt anarki och bra mycket högre kvalité i inläggen. Dom användarna är long gone. Just nu är det pajkast och fanboyism i var o varannan tråd som "Hjälp mig brenna film", "Jag beställde dator igår den har inte kommit, jag dör"

Ilja vet vad jag pratar om..

Av BeRetta

Re: "Äggklocka" för Internet access

Citat:

Ursprungligen inskrivet av MarcusS
Det jag söker är något som gör det det möjligt för mig att låsa en browser till 30 minuters surfning innan man loggas ut och måste logga in igen. I en perfekt värld finns möjligheten att skapa en lista med användare och personliga inloggningar, samt att det inte går för en användare att logga in två gånger på rad.

Anledningen till detta är att jag är på en fartyg där ca 40 man måste dela på en uppkopplad dator, och för att alla ska få en möjlighet att kolla mailen osv måste vi börja begränsa tiden dom kan bli sittande.

Sitter du på hundvakten o får såna jobb som att begränsa besättningens surfande? 40 man var mkt..färja?

Av BeRetta

MS Raclusa. Pålurad 599kr på onoff...man kan få skiten för hälften på annat ställe.

Av BeRetta

Re: Tip IT!!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av maxkill
Dela med dig av dina tips här.

Lavazzo espresso kaffe - skaffa en mokabryggare om du inte har en http://www.nestle-nordic.com/NR/rdonlyres/93E84591-3B45-4B7B-... och sen är det bara att koka upp espressokaffet som enligt min smak är för starkt för att dricka rakt av.
ta en kopp eller glas och fyll med 3/4 delar mjölk och värm mjölken och häll i espresson. Smaken blir mkt godare än vanligt kaffe

Share your tips NOW med oss

Mitt tips på att göra en kaffe latte:

- skaffa en mokabryggare om du inte har en http://www.nestle-nordic.com/NR/rdonlyres/93E84591-3B45-4B7B-... och sen är det bara att koka upp espressokaffet som enligt min smak är för starkt för att dricka rakt av.
ta en kopp eller glas och fyll med 3/4 delar mjölk och värm mjölken och häll i espresson. Smaken blir mkt godare än vanligt kaffe

Av BeRetta
Citat:

Ursprungligen inskrivet av razerrazer
Jag har en Spotify invite:

Erbjud något

Sluta deala o håll dig i Invite tråden.

Av BeRetta

Gick den här tråden ut på att hela tiden upprepa att TS gjort fel?