Inlägg

Inlägg som Acidphiber har skrivit i forumet
Av Acidphiber

Superusers

Är inte Sweclockers främst för superusers? Otroligt så lama på datorer dator nördar blivit de senaste 20-30 åren. Hade ni varit mina anställda skulle det blivit teknik förbud för de flesta som skriver här. Sen att en utvecklare vill veta varför man är missnöjd med en produkt är inget ovanligt och inte alls värt en gnällig artikel.

Av Acidphiber

Wsl och onedrive fungerar super i Windows 11. Har inte behov av nas och virtuella maskiner längre och nu med copilot integrerat i Windows 11 blir det bara bättre och bättre. Dessutom kan man köra ms github copilot i det bästa utvecklar verktyget som finns även detta från Microsoft. Apple och Google har verkligen inget att imponera med längre

Av Acidphiber

Lite off topic fast efter 1jan 2024 kan man inte använda steam på Windows 7 längre. Har kvar win 7 på en av mina maskiner tänkte testa steamos eller bara Debian med steam installerat. Deflesta gamers byter nog från 7 till 11 innan året är slut.

Av Acidphiber

DB fil

Det kan vara en. dB fil som inte kopierats. Ställ in så du kan se dolda filer sedan jämför du antal filer mellan mapparna.