Inlägg

Inlägg som anon34034 har skrivit i forumet

En anledning till att köpa en ytterligare SSD! Trevlig nyhet till lönehelgen!

World of Warcraft, satte säkert 600-700 dagar speltid i det, dock många smiles per hour, men nu i efterhand

Bästa MP trailern någonsin!

Köpte min dator till den releasen, grafikkort bundlat med spelet, dock uppgraderat gfx sen dess, men 2500k lever kvar än

Tycker trean håller än, varför göra en remake? Någon kanske borde måla om Mona Lisa, en 2000 tals remake

Om det blir som trean är idag, då blir det bra! Underbart gameplay som barbar! Det är bara kötta kötta kötta! Immortal King fire build / Slanderer&LittleRogue.. Eller Bul-Kathos WW build är också mysigt

Skrivet av norrby89:

Fast varför? Vad jag hört så är moderkorten mer eller mindre ljudlösa ändå så

Skickades från m.sweclockers.com

Rörliga delar tenderar att gå sönder / låta efter några år, inte den lättaste kyllösningen att byta, även om man tagit ut alla komponenter och sedan skruvat bort moderkortet - så återstår problemet, hur byter man? Var hittar man en ny fläkt som passar?

Hoppas de lärt sig skapa chipset som inte kräver aktiv kylning! Annars måste man vänta på 10980(intel).

@loevet: Andra ämnen som är intressanta för communityn där ligger nog essensen i mitt mothugg, men jag får respektera det! Tack

Skrivet av loevet:

Du nämner fortfarande inget konkret med vad du upplever som dåligt med nyheten? Är det ämnet i sig? Rubriksättning? Brödtexten? Som Kenneth redan nämnt kan vi inte svara på kritik som inte innehåller konkret kritik.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av _anka_:

Trist nyhet, hör inte hemma på sweclockers

Det finns inget fel i nyheten, nyheten i sig är problemet för mig. Vad är skillnaden på sweclockers & fz, där har ni en identitetskris på en abstrakt nivå anser jag, redan nu skiljer ni på sektioner högst upp på siten, lägg till fz.se där och skeppa all bloat-content där som rör spel!
FZ Tompa kan pusha alla Tropico addons som toppbetyg hela dagarna utan att du och jag behöver bry oss här!

Var tar döda hudceller vägen? Skapar ringar i ringarna, gula ringar.. mm en underbar vy om några år!

Skrivet av jhonekri:

Jao, var är det osäkra exakt vilket menar du ? Och oseriöst, jesus vad folk är oseriösa som använder googles tjänster dagligen isf. ?

Vad har jesus med det här att göra?

Varför lägga undersökningen på en extern länk? Känns osäkert / oseriöst!

Skrivet av Kenneth:

Feedback uppskattas alltid, men om det formuleras dålig så får man troligen ett dåligt svar tillbaka.

Här är ett exempel på dålig feedback. Säger i stort sätt bara "dåligt" men inte varför det är dåligt. Hur ska vi kunna förbättra oss om vi inte vet vad vi gör för fel.

Det här är bättre! Här får man en uppfattning av användarens upplevelser på SweClockers och förklarar vad den inte gillar.

Men som en annan skrev här så har vi skrivit om spel långt innan FZ satte sig i samma lokaler, och med tanke på kommentarerna så är det något som uppskattas av majoriteten om det är intressanta spel eller någon hårdvarukoppling.Vi ska självklart inte gå full-FZ, då har vi failat men många har ett spelintresse och vore dumt att ignorera det.

Börja läsa kommentarerna, inte första gången jag yttrar mig om min skitupplevelse här på swec / #swebladet.
Men det är kul att ni äntligen börjar läsa - och svara!
Nyligen
Vomit
Krävdes kanske en isbrytare för att väcka klickvärde hos redaktionen? Hade jag skrivit ett bättre inlägg, då hade det bara passerat

Skrivet av anon52343:

Undrar också varför Geeks AB inte separerar FZ och Sweclockers lika tydligt längre. Tycks vara någon sorts identitetskris, man vill skriva "lite grann" om spel på Swec samtidigt som man fortsätter satsa på FZ. De har lite problem med sin varumärkesprofilering, om det över huvud taget är något som de reflekterar över.

Men dom brukar bli defensiva när man kritisterar deras bolag, var ju det där med att kunna utvecklas och ta feedback...

För min egen del, ser hellre att de stänger mitt konto än att jag kniper tyst, en lojal kund yttrar sig för att förbättra dvs. inte låter skeppet sjunka

Behöver man wifi på sitt gaming / workstation moderkort, då väljer man ett moderkort med det!
Moderkortet saknar också... "onödiga" krusiduller

Skrivet av A11ium:

Tror min fläkt på moderkortet smyger igång först vid 70 grader i läget silent. Dvs stillastående och ljudlös i praktiken.

Om några år, om fläkten går sönder / börjar låta.. då är det bara att ta ut alla komponenter och skruva bort moderkortet och sen börja fippla med föråldrad teknik / kyllösning! Man lär sig massor om man gör det, t.ex. att inte köpa ett moderkort igen med fläkt på sydbryggan

Väntar fortfarande på tredje gen av Ryzen, kyla moderkort med 40mm fläkt är inte ok, en ny revision med passiv kylare saknas.