Inlägg

Inlägg som Thorbar har skrivit i forumet
Av Thorbar

7175 kr för 1909 kWh. SE1. Litet hus på 75 m2, med vattenburen elvärme (elpatron som värmer vattnet) samt LLVP. Rätt mycket för det lilla huset, men det är ett mycket gammalt hus som säkerligen skulle behöva isoleras bättre och december uppe i norraste norra Sverige har varit rätt så kall. Långa perioder kallare än -20 och även rätt många dagar kallare än -30.

Av Thorbar

Det är så jäkla synd att det är så få spel som speltillverkarna/utgivarna gett ok till Nvidia att göra tillgängliga via Geforce Now. Om hela ens Steam-bibliotek hade funnits tillgängligt så hade det varit fantastiskt, som det är nu så är det bara okej. Själva principen med att kunna använda vilken enhet som helst i princip och strömma spel med bra kvalitet är ju otroligt bra. Jag själv har en billig Chromebook som jag strömmar spel till via Geforce Now som aldrig hade gått att spela på annat än en svindyr bärbar PC (eller en ok stationär) och det funkar riktigt bra trots enbart mobilt bredband (4G+). När jag däremot känner mig klar med de få spel som är intressanta för mig som i dagsläget finns på Geforce Now, så tror jag inte att jag kommer fortsätta betala för 3080 abonnemanget som jag har nu, trots att jag tycker själva lösningen med att strömma spel annars är makalöst bra.

Av Thorbar
Skrivet av Yamato:

Jag har läst om en lösning, att man använder "Cyber engine tweak" och då får man upp en konsoll (?) där man kan skriva in kommandon som t ex att spawna fram den där bilen och "fixa" uppdraget
Känns ju kanske inte korrekt men det är ett sätt.
Min tanke är att vänta lite och hoppas att det ska komma en buggfix, fast det kanske man inte vågar hoppas på då detta problem verkar funnits länge, men ändå, jag hinner ändå inte spela nu så kan lika gärna vänta lite och se vad som händer

/edit: länk till hela inlägget (tråden) om den där fixen:
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/p942fk/nomad_...

Jag spelar på PS5 så den lösningen fungerar tyvärr inte, men tack för tipset ändå. Jag har hyfsat mycket kvar att klara av i spelet, så jag får hoppas på att det kommer en buggfix för bägge de uppdragen som jag har problem med innan jag känner mig klar med spelet. Egentligen så borde jag väl kanske ha väntat tills versionen som är förbättrad för PS5 kom, men när spelet dök upp på 50% rea under black friday så kunde jag inte stå emot.

Av Thorbar
Skrivet av Yamato:

Jomenvisst, nu har jag uppgraderat allt som går, klarat allt som går. Förutom EN grej, det här uppdraget "These boots are made for walkin'". Det ska vara min första bil som står där och man ska genomsöka den. Men det är bara ett problem, det är ingen bil där!? Någon som råkat ut för det och löst det på något sätt?

Har exakt samma problem, är också intresserad på om någon har en lösning på detta. Ingen bil där för mig heller. Har även problem med att uppdraget "I fought the law" har buggat ihop, ska prata med River Ward, bara det att han är nere i källaren/nedervåningen i en byggnad och det går inte att ta sig ner i källaren/nedervåningen på något sätt så jag kommer inte åt att prata med honom. Fungerar inte heller att försöka gå till nästa plats i uppdragsserien, då finns inte de personer som ska finas där på plats. Något frustrerande med sådana här buggar.

Av Thorbar

Spelade igenom God of War på Playstation 5 i slutet på förra året och det är helt klart värt en genomspelning om ni inte spelat det tidigare, ett riktigt toppenspel på alla sätt och vis. Som några tidigare noterat så är det lite konstigt att endast Nvidias grafikkort specificeras eftersom Playstation 4 (och även Playstation 5) har APU från AMD och man kan ju tänka att det då till och med skulle vara lättare att ange vilka kort från AMD som krävs istället för Nvidia. Menmen, det är ju inte så svårt att kolla vilka AMD-kort som motsvarar de från Nvidia i prestanda.

Av Thorbar

Älskar Xbox Gamepass så en motsvarighet för PS5 skulle vara guld värt. Vad jag läst så verkar det inte bli fullt lika bra däremot i och med ambitionen inte verkar vara att helt nya spel av Sonys egna studios (och ev. andra som man gjort avtal med) ska släppas där gratis samma dag som de kommer ut i handeln, utan att det blir spel som har några eller flera månader på nacken samt äldre spel. Har man inte så bråttom med att få spela de nyaste spelen så spelar det ju kanske ingen roll förstås, men om jag känner mig själv rätt så brukar jag ha dåligt tålamod om det finns ett nytt spel jag gärna vill spela...