Inlägg

Inlägg som Ejo2001 har skrivit i forumet
Av Ejo2001
Skrivet av rwkk:

Som en person som inte tycker om elgiganten heller riktigt, undrar jag ändå varför? Något specifikt?

För att hålla det kort, när de släppte MacBook Air M2 så åkte jag och min far till Elgiganten för att kolla in den, jag var mest nyfiken på att se hur lätt den var att bära med sig då jag ville ha en kompakt dator (Hade en hel del datorer, men behövde en Mac i utbildningssyfte). Gick in på Elgiganten och kollade in den, gjorde ganska vanliga standardtester, vek ihop den och kolla tjockleken, undersökte hur bra Mag-Safe kontakten var, testade att skriva på den, osv osv. Sen när jag är påväg ut så stannar en vakt oss och säger till oss att följa med honom. Plötsligt visar det sig att de kallat på Polis och påstår att jag har begått "försök till stöld av datorn".

Fick aldrig någon ursäkt av butiken efteråt när de konstaterade att jag var oskyldig, så jag vägrar sätta min fot på Elgiganten igen.

Av Ejo2001

Älskar konceptet! Synd bara att dealen idag kommer från Elgiganten, vägrar handla där, så blir inget för min del idag tyvärr : (

Hoppas på Inet, Webhallen, Komplett eller NetonNet nästa gång!

Av Ejo2001

När jag var mindre brukade jag älska Webhallen, det var butiken som hade allt! Men när jag fyllde ~16 så började jag handla på Inet, och har varit lojal kund där sen dess. Deras kundbemötande är det bästa jag någonsin varit med om, och deras sortiment är alltid spännande!

Jag brukar dagligen gå in på Inet och kolla igenom det senaste som kommit in, men kan knappt hitta det på Webhallen. Hittade för någon vecka sedan att det ligger längst ner och bakom en meny, inte alls lika lätt och spännande att gå igenom, bara jobbigt.

Jag gillar Webhallens tema, men jag känner verkligen inte som att jag är en uppskattad kund, utan just precis bara "En kund". Inet har roliga livestreams, en skön community, massa drops och giveaways, bra priser, gratis frakt, pingvinstång, presentkort på födelsedagar, och mycket mycket mer.

Om Webhallen kan nå Inets standards så kommer jag handla där oftare, men som det är nu så är Webhallen endast ett alternativ när man ska köpa något nischat som Inet inte har, typ en ismaskin eller liknande

Av Ejo2001

Vilken telefon borde jag skaffa?

Hej allihop!

Första posten här på forumet, så jag ber om ursäkt om denna post inte är lämplig :,)

Jag har nyligen skaffat Nreal Air, och jag inser nu att jag behöver en nyare telefon för att kunna använda dem (Har en Xiaomi 10T Pro samt en Asus ROG Phone 1). Min Asus skulle kunna fungera, men jag är lite skeptisk då det är lite av ett fulhack att koppla in. Jag har tittat runt på några telefoner, och undrar om ni skulle kunna lämna rekommendationer på vilken jag borde skaffa?

Mina användningsområden:

1. Cloud Gaming
2. Server hantering genom SSH
3. Spel-emulering
4. Lättare photoshop och video redigering
5. Remote Desktop
6. Youtube
7. Server hantering (Logga in på Azure och kolla moln status etc)
etc etc

Tack på förhand

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}