Inlägg

Inlägg som f@boy har skrivit i forumet
Av f@boy

Är inte forumet till för att vi ska hjälpas åt? Vet du så berätta eller håll käften.

Av f@boy

HJÄLP!
Fick svart skärm efter att flashat mitt sapphire 128 med 256 bioset, går inte att flasha om i felsäkert hellér

Av f@boy

Jag läste att det gick att flasha med 256 mb på mitt sapphire 128, provade och gick åt he. Bara svart skärm. I felsäkert kan jag inte flasha om heller. Någon som har något tips?

Av f@boy

Typ

Av f@boy

Nope

Av f@boy

Jag sitter på ett Enermax 430 som jag är nöjd med. Annars kan jag väl bara knipsa av kontakten från en annan nätdel och skarva, ser ut som 2 jord och 2 tolv volts kablar som ska sitta där. Jag har en annan nätdel liggande.

Av f@boy

Två frågor:
- Ska alltså P4 kontakten vara inkopplad fast det är AMD? Har ingen sådan på min PSU, var köper man en sån?
- Jag har 2 x 512 Mushkin level one PC 3500. Hur ska de sitta för optimal prestanda?

Tackar

Av f@boy

XP-M 2500 eller 2400? Och var?

Fick mitt lanparty idag och nu ska jag bara byta från en xp 2400+ till en mobile. Vilken ska jag köpa och var? Overclockers har slut på 2500 och ITbutikken har inga.

Av f@boy

Jag köpte mitt Sapphire 9800 pro på Newegg i USA för några veckor sedan och det är ett R360. Upptäckte det när jag satt på Arcticen.

Av f@boy

Maxtor

Jag köpte precis en sån här också, iofs gav jag bara 550:- i USA, men det är för mycket när den låter som en kulspruta. Och det är inget fel på dem, de bara låter så när de jobbar. Skulle hållit mig till Western istället.

Av f@boy

Jag köpte en samma dag den släpptes och är helnöjd. Köpte den på Dialect för 5200:- minus 1400 eftersom jag bytte till Comviq. Visst batteritiden är dålig men med en sån fin display förstår jag att den äter batteri. Och hur kul är det inte att visa musikvideos för polarna, impar på alla. Att kameran inte är inbyggd är synd men upplösningen 640*480 slår ju 310ans. Det enda är joysticken som är lite känslig men man vänjer sig.

Av f@boy

En intelligentare människa skulle förstås stängt av larmet istället

Av f@boy

Geforce 4 mx borde väl vara bättre av 2 dåliga kort.
Men varför inte spara lite mer pengar och köpa ett bra kort?

Av f@boy

Eftersom du verkar ha problem så hjälper jag dig med länkarna
http://forum.sweclockers.com/search.php?s=&action=showresults...

Av f@boy

Om du använder sökfunktionen så kanske något dyker upp och då kan du läsa att en recension är på gång, innan nyår hoppas jag.

Av f@boy

Skicka tillbaka det och byt till något annat, det är många som har problem med det, om man läser alla poster om det.

Av f@boy

Jo, hade rudis lärt sig stava kunde han kanske sökt på POV 4200 SE och fått upp lite länkar ( 20 +) till vad vi andra diskuterat i månader och läst på lite ( om han kan) innan han frågar.

Av f@boy

Det här måste vara rekord när det gäller folk som inte ens kan stava enligt vad man lär sig på svenskan i årskurs 7 eller tidigare. Jag fick läsa flera poster ett antal gånger för att förstå vad som menades. Tack och lov för Mcdonalds, där ni kanske kan få jobb.

Av f@boy

Har åkt på tull och moms + postavgifter flera gånger när jag beställt dvd från utomeuropa. Sist kostade filmer med frakt 270, sedan tillkom moms och tull och posthantering och postförskottsavgift?? på 50 :- ??.
209:- till ovanpå 270:-
Då blev det inte så billigt längre
479:- aaaoooowwww