Inlägg

Inlägg som Masterx98 har skrivit i forumet
Av Masterx98

Bara God of War enskilt är bättre än hela Activision Blizzard, bara ren fakta. Och helt ärligt har COD inte varit densamma efter MW2 blir dock intressant vad SONY nästa steg blir.

Av Masterx98

Till er som säger att Microsoft har vunnit över Sony

God of War > Activision Blizzard

Ren fakta bara

Av Masterx98
Skrivet av x-X-GETO-X-x:

Tjena allihopa jag vill bara kolla med några som har beställt ps5or från senaste elgiganten utlottningen. Själv fick jag tag på en men leveransen har verkligen dröjt ut. Själv sa dom att dom skickade min order i måndags men den har inte nått bring än. Har någon samma problem med att era ps5or från elgiganten är sena?

Måste lägga till att min PS5 blev tydligen skadad under "leverans" tiden så dom var tvungen att skicka en ny till mig så inte riktig nice upplevelse faktiskt.

Edit: Och jag har inte fått min PS5 sen utlottningen heller

Av Masterx98

Min PS5 som jag vann från Elgigantens utlottning och som skulle komma idag har blivit märkt som skadad...nice med andra ord

Av Masterx98

Har en fråga
Fungerar HDMI 2.1 kabeln med en 2.0 port i TVn?

Av Masterx98

Efter femte gången så blev jag utvald!

Av Masterx98

Någon som har fått mail från Elgigantens utlottning än?

Av Masterx98
Skrivet av Dyyb:

Genom att handla

Hur mycket snackar vi om? Räcker det med köp över 100kr?

Av Masterx98
Skrivet av sompe:

Nä, nu får det fan hända något. Tar snart av mig spenderarbyxorna för dagen

Blir det ingen drop idag så blir det drop nästa vecka garanterat.

Av Masterx98

Andra gången gilt, blev inte utvald...

Av Masterx98
Skrivet av Bossy:

Haha, ja det här kommer förmodligen ta många dagar innan man eventuellt får något besked.

Står ju i deras instagram att de kommer skicka beskedet idag vilka som kommer få köpa.

Tips: Kolla skräppost, de kan hamna där också

Av Masterx98
Skrivet av Bossy:

Någon som fått eller vet när Elgiganten skickar ut/mailar ut om man "vunnit" chansen att köpa en PS5:a utav dem, ska ju skickas ut idag om jag förstått det rätt?!

12:00

Av Masterx98
Skrivet av Veriuz:

Är det säkert? De lottar väl ut chansen att få köpa

Dom la upp upp på PS5 sidan "Fylls på i lager den 20 September" det var dock endast digital versionen. Jag kollade upp det dagen efter, texten togs bort.

Så det kan vara 50/50 och kan vara värt att checka, men jag tror att Elgiganten kommer börja fylla hyllorna till höst.

Av Masterx98
Skrivet av MrBean1234566:

Någon vänlig själ som besitter på information om när nästa leverans av PS5 kommer in igen, kom nyligen in på
Netonnet men tog slut direkt. Går rykte om att Mediamarkt ska släppa inom kort! Någon som vet något om det eller har annan information får ni gärna dela med här, tack på förhand!

Elgiganten kommer göra ett drop om cirka en vecka.

Av Masterx98

Är imponerad över hur mycket Webbhallen fyller på, respekt!

Av Masterx98
Skrivet av nu1mlock:

Ja, det är standardversionen. Jag hade först tänkt köpa en utan skivläsare, då jag ändå inte har plats för fodral och föredrar digitalt om möjligt. Men sen såg jag vilka galna priser Sony tar för spelen.

I samband med mitt köp av PS5 idag så köpte jag även Last of Us Part 2 från Inet för 259kr (Sony tar 419kr), Final Fantasy 7 Remake från Elgiganten för 269kr (Sony tar 699kr), Ghost of Tsushima Director's Cut från Nettonnet för 699kr (Sony tar 849kr) och Returnal från samma butik för 599kr (Sony tar 849kr).

Kostnad för spel: 1826kr
Kostnad för spel med Digital Edition: 2816kr

Redan efter runt 4st spel (beroende på kostnad) så är man uppe i samma summa, trots att Digital Edition var 1000kr billigare vid inköp. När jag sedan köper nya Horizon och God of War nästa år så har Standard Edition sparat mig en hel del.

Men ska man bara spela två spel och sedan sälja sitt Playstation 5 så kan det ju vara vettigt med Digital Edition.

Edit: För er som inte har möjlighet att kolla forumet efter uppdateringar så kan jag rekommendera Android-appen Web Altert.

Använd appen för att skapa en alert. Enkel beskrivning finns i appen. Jag använde appen för att gå in på gpukollen.ingman.me, klicka på PS5 och sedan markera området där det står "0 av 1 system filtrerade". Bland inställningarna kan appen kolla var 10:e minut och du får en notifikation, signal, vibration när det ändrar sig.

Jag tänkte inte så mycket på priserna ifall jag ska vara ärlig men nu i efterhand när jag kollar på disk priserna så är det otroligt mycket billigare än PS store, tänkte också att de mycket smidigt att man slipper byta CD. Kanske blir att köpa standard versionen istället trots allt.

Av Masterx98
Skrivet av Nevitar:

Fortfarande 50+ kvar i skrivande stund.

Är det endast standard edition? Har sett att flera butiker har fyllt på med PS5 senaste dagarna men ingen digital dock :/

Av Masterx98

Hade chansen att beställa PS5 Digital versionen men valde att inte göra det på grund av spel utbudet är inte så stort just nu, jag lär ångra mig snart haha.