Inlägg

Inlägg som Benjiofswe har skrivit i forumet
Av Benjiofswe

Hade gärna köpt denna mobil. Det är så synd att den inte släpps i EU

Av Benjiofswe
Skrivet av Jonas79:

Hur stabilt tycker du Gspace blev efter senaste uppdateringen 9 februari på Appgallery.

Vet att folk innan dom senaste 2 uppdateringarna klaga att vissa appar behövde mer tillåtelse inställningsmöjligheter för att fungera korrekta.

Skulle vara intresserad av hur du uppfattat vad som ändrats & förbättras eller försämras mellan dom 3 versionerna.

Gspace funkade super bra men nu börjar det bli en del reklam men är irriterande tyvärr.

Av Benjiofswe

Bra telefon

Skrivet av holetaker:

Tjo!
Är det någon mening att köpa en Huawei p30 pro nu?
Jag menar, den har ju funnits ute ett tag så frågan är hur länge den kommer uppdateras.

Ska inte vara några problem att köpa Huawei P30 Pro nu. Var och pratade med en säljare på Elgiganten och han sa att den mobilen säger som det var en helt ny. Under BF gick den för 4990SEK. Tydligen så sålde den som smör. Rekommenderar mobilen eftersom jag har haft den själv och batteritiden tillsammans med Kameran var dunder

Av Benjiofswe

Du kan koppla mobilen till Hisuite, genom där kan du föra över det du behöver få över

Av Benjiofswe

Huawei P30 Pro kommer ha Google och det kommer inte försvinna från mobilerna som Huawei har uttalat.

Av Benjiofswe
Skrivet av Jwaboa:

Hej, jag är ute efter en ny laptop att ha till mina studier till maskiningenjör och till hobbyprojekt. Den kommer användas till lite CAD, MATLAB och knåpa ihop rapporter. Jag har siktat in mig på Huawei Matebook 14 med i5-10210U, 16gb ram, Nvidia mx350 2gb.

Mitt val baseras på 14 tums skärm då den kommer behövas släpas fram och tillbaka till universitetet så den ska va lätt att få med sig men fortfarande gå att arbeta på. Då jag kommer använda den till CAD så som Fusion 360 och Creo Parametrics 4.0 anser jag att jag iallafall behöver lite grafikminne. Räcker det med mx350 2gb?

En väldigt viktig egenskap är batteriet på 56Wh då jag inte vill ha en dator som dör under dagen vid typ tentaplugg. Att jag behöver ha en laddare i närheten vid högre belastning känns ändå acceptabelt.

Den finns ju också i en lite dyrare variant med i7 och touchskärm. Är jag bara dum som inte lägger till 2000kr och köper den istället?

Det jag funderar på är om man vågar köpa sig en Huaweiprodukt nu när relationen mellan Kina och USA är lite frostig. Hur kommer det se ut med stödet för Windows i framtiden.

Har ni något annat förslag som skulle kunna passa mig?

Huawei Matebook 14 kommer inte med Intel längre. Verkar som den kommer med AMD 4000H vilket är sjukt och väldigt prisvärt!