Inlägg

Inlägg som DracoZ har skrivit i forumet
Av DracoZ

Polyester eller inte, vad får man för 500kr i dagens samhälle. Fin tröja som jag hoppas sweclockers lyckas få ihop 500 beställningar.
Beställde vilket fall 1st igår

Tack och bra initiativ...

Av DracoZ

Tröttnat på öl så blir rosevin här

Av DracoZ

Testa uppdatera bios alt som de andra skriver uppdatera operativsystemet. Lycka till

Av DracoZ

Står den på samma ställe utan massa vibrationer så lär batteriet ge upp först. Köper man en hyffsad dator annars så täcker garantin. Hört en laptop inte ska hålla mer än 5 år...
Köpte en Asus laptop för över 12k som gav upp efter 2 år och garantin gällde inte "riktigt surt". Har nu en acer laptop i källaren som används ibland och den är nu 5 år och funkar klockrent ännu!!!!

Av DracoZ
Skrivet av TMG:

Av de grafikkorten som finns på marknaden just nu skulle jag rekommendera 5700 XT. Borde ge närmare dubbla prestandan. 5600 XT är också ett bra alternativ om man köper nytt, men jag skulle ha svårt att motivera att uppgradera till det då prestandaskillnaden inte blir så stor från ett 390X.

Tack får kika på det

Av DracoZ
Skrivet av Vzano:

Låter man grafikkortet arbeta så snabbt den bara kan kommer den att bli varm oavsett vad man spelar, begränsar man antalet FPS som kortet ska beräkna med Vsync så brukar belastningen och temperaturen sjunka. AMDs kort under 200 och 300 serien var kända för att bli väldigt varma och det var normalt att nå ca 95 °C under belastning med AMDs egna kylare.

390X har inte mycket att säga jämfört med dagens kort, det är okej kort men korten i mellansegmentet idag är bättre med hästlängder.

Jag känner inte till vilken temperatur PS4 når men det finns flera faktorer som påverkar hur varmt en GPU blir.

Tack för svar, vilket kort rekommenderar du om man ska uppgradera datorn i framtiden?

Av DracoZ

Har detta kort, hur står sig detta grafikkort mot de nya på marknaden osv?
När grabben lirrar fortknite ligger den på ca 85-90 grader. Antar fortknite kräver mycket kräm ?

Jag spelar det på vår Ps4 och där märker man inget!

Av DracoZ

Testa med tex en TP-link extender, det gjorde nytta för mig. Satte den i rummet med sämst mottagning och nu får jag bra. Jag har en dyrare router men räckvidd är begränsad pga tjocka väggar mm.

Av DracoZ

Rtac86u

Av DracoZ

Jag har haft Asus routern sen den lanserades. Grymt nöjd med den och stabil räckvidd och mycket inställning möjligheter.
Har ca 6-8 enheter anslutna!

Av DracoZ

Därför man lirrar COD på ps4

Av DracoZ

Vimla är bra mycket bättre än de flesta operatörer, dock har de haft växtvärk och är inte alltid så lätt att få kontakt med dem. Men som tur är så har jag inte behövt kontakta dem så många ggr utan det flyter på bra. Nån som vill testa dem, pma mig så skickar jag över en tipslänk så vi får lite rabatt