Inlägg

Inlägg som rymdriddaren har skrivit i forumet
Av rymdriddaren
Skrivet av Foxtou:

Så här har det varit för mig sedan slutet av förra året. Kanske rullas det ut stegvis.

Samma för mig trodde inte detta var en nyhet.

Av rymdriddaren

Borde finnas lagar mot FOMO i spel, varför ens visa saker är "tidsbegränsade" innan dom försvinner ur en digital butik är helt upp och vägarna galet. Köp skin X idag innan det försvinner för imorgon måste vi ta den ur sortimentet...

Av rymdriddaren

Tror min lista ser ut ungefär så här just nu, där det är väldigt svårt att välja en klar etta så fyra stycken får hamna på samma rad. Resten är blandat och inte någon speciell turordning utan dom är bara delad andraplats. Dock har jag inte hunnit med alla smaker än men tror inte det kommer någon mer uppdatering från min sida.

Julmust (Dalamust) från Sahlins Brygghus / Blask Julmust från Gbg Soda / Zeunerts julmust från Kopparbergs Bryggeri / Julmust Whiskyfatslagrad från Hammars Bryggeri

Gammeldags Mora Must från Mora Bryggeri
Gammeldags julmust från VASA Bryggeri
Hammars julmust från Hammars Bryggeri
Julmust special från VASA Bryggeri
Nygårda ekfatslagrad julmust från Spendrups Bryggeri
Nygårda Julmust Vintage Oak från Spendrups Bryggeri
Nygårda julmust från Spendrups Bryggeri
Trocamust från Spendrups Bryggeri
Herrljunga klassisk julmust från Herrljunga Cider
Hammars julmust apelsin från Hammars Bryggeri
Julmust Kardemumma från Gbg Soda
Julmust Körsbär Vanilj från Stockholm Brewing Co.
Julmust Apelsin Vanilj från Stockholm Brewing Co.
Apotekarnes julmust från Carlsberg Sverige
Dugges Lyxmust från Dugges Bryggeri

Sen finns också dessa två, men jag hatar ingen människa så mycket att jag skulle rekommendera dom eller bjuda någon på dom.
Julmust, halvtorr från Dufvenkrooks
Julmust med enbär från Dufvenkrooks

Av rymdriddaren

Det borde vara minst 90 dagar, samt det ska stå 30, 60 och 90 priser samt redovisa ett snitt mellan 30-60 och 60-90. Och böter på minst 5% av deras totala årsomsättning per produkt som dom fuskar med.

Av rymdriddaren
Skrivet av Mörksuggan:

@JonasT Hur kyler man dessa törstsläckare? Knappast med vanlig CPU kylare luft/vatten?

Det står ju i artikelen vilka kylare dom använder. Såg ut att vara några AIO kylare.

Phanteks Glacier One 360D30
NZXT Kraken 360 (Threadripper)

Av rymdriddaren

Tycker alla politiker som tycker detta är det bästa sen skivat bröd kan börja genom att helt tillåta allmänheten fri access till alla politikers privatadata och konversationer, vill dom inte det så ska dom fan inte ta del av mina konversationer.

Av rymdriddaren

Väldigt nöjd med mitt 7900 XTX.

Av rymdriddaren

Hade varit intressant och veta deras definition av "aktiv" för jag såg inte det definerat någonstans eller så är jag blind.

Av rymdriddaren

"Nota Den 15 augusti 2023 avslutas förhandsprogrammet Xbox Game Pass Vänner och familj när vi granskar vad vi har lärt oss under de senaste månaderna och undersöker hur vi skapar ett erbjudande som vi kan lansera över hela världen."

Låter ju som dom vill fortsätta så länge dom listar ut vad dom ska ta betalt för tjänsten.

Av rymdriddaren

Fick starka Anthem trailer vibbar av denna trailer och det är inte direkt bra för vi vet ju alla vad som hände med det spelet. Men kul om EA faktiskt gör något "nytt" och inte bara tröskar på samma gamla titlar, sen om det blir grafiskt snyggt gör ju det nödvändigtvs inte till en hit även om jag tyckte mest det vara massa flashiga cirklar och effekter on-sceen hela tiden, game mechanics och content måste ju finnas där. Hoppas jag har fel och dom faktiskt lyckas får något bra ut genom dörren denna gång.

Av rymdriddaren

Winamp It really is a shit straight out of the llamas ass.

Av rymdriddaren

Postnord är fan långt bättre än dom andra leverantörerna, PTS är ett jävla skämt.

Av rymdriddaren

Infinite scroll/hyper scroll eller no deal.

Av rymdriddaren

Har redan sett supporttekniker som matar frågor till AI och sen implementerar dåliga eller rent av farliga lösningar baserat på vad AI föreslagit. Teknikerna har inte kunskap nog att förklara så AIn tolkar rätt så dom får lösningar som är felaktiga.
AI'n vet inte hur företagets infrastruktur är uppbyggt och vet vilka konstiga quickfixes någon tidigare nisse har implementerat som ingen vågar röra.

Jag kommer inte bli förvånad om något större system går ner för någon på backoffice vill vara cool och se hur duktig AI'n är och råkar implementera någon "lösning" rakt i prod.

Av rymdriddaren
Skrivet av RVX:

Tycker faktiskt desamma. Kan tycka att den ibland fått lite väl hård kritik, även om jag själv också fick konstiga resultat i början.
Men sen tror jag en faktor i det hela är hur pass vardagligt begrepp ordet googla är. Vet du inte hur man gör, här så ska jag googla fram det åt dig.
Förstå om man sitter på jobbet och behöver hjälp med nåt, så kommer en kollega fram och säger: men du...har'ru provat å binga? 😁

Funkar ju alltid med att fråga "har du sökt på nätet?", "Eller jag kan söka upp det åt dig". Eller "just sökit" kan dock misstolkas om har lite sämre engelska och ens indiska kollega blir sur och går till chef, sen får man ha ett sånt där jobbigt samtal och hitta någon ny plats att jobba på, men sök funkar normalt i dom flesta fall.

Av rymdriddaren

Inväntar 8800X3D eller möjligtvis 9800X3D då min 7900X borde räcka tills dess.

Av rymdriddaren
Skrivet av Lussarn:

Jag känner att jag behöver skaffa mig ett övervakningsbart nätaggregat. Typ Corsair HX1000i, men det är inte 3.0. Någon som vet om det kommer något intressant objekt? Det jag vill göra är att ha effekten och kanske tempen i hwinfo som jag sedan kan lägga i ett RTSS overlay.

MSI MEG Ai1000p eller Ai1300p?

Av rymdriddaren
Skrivet av Swedishchef_90:

Hur många % kör closed/custom loop? De måste ju rikta in försäljning mot det största massan

Ja det är ju lite det jag undrar, eftersom videon uppenbarligen visare en custom loop och så yrar dom om bättre luftflöde för en grupp som troligen idag redan inte tjänar så mycket mer på att ha just bättre luftflöde. Så varför visar dom inte med en luft kyld GPU och på sin höjd en AIO kyld CPU. Videon är ju inte för den stora massan.

Av rymdriddaren

Men varför visar dom enbart vattenkylning i sin fräcka bättre luftflöde lösning? Hur mycket mer tjänare du på en extra sida med luft om du redan kör en bra closed loop idag?

Av rymdriddaren
Skrivet av car2ns:

Okej! Har varit kund sen många år och varit i kontakt med kundtjänst med reklamationer etc och alltid blivit bra behandlad! Men alla kan ju inte ha samma upplevelse såklart, ingen är perfekt 10 av 10 ggr, inte ens Webhallen

Synd du fått en annan upplevelse en gång.

20 år som kund med extra deluxevipblackwhiteplatinum medlemskap och dom senaste ordrarna har dom inte ens lyckats leverera utan väntar att jag som kund ska ge upp istället

Dom har varit lysande tills typ förra året då hände något sen efter det så har jag gett upp.