Inlägg

Inlägg som Swurre2019 har skrivit i forumet
Av Swurre2019

Nej inget med dricks ska införas, då blir det som i restaurangbranschen att man håller nere lönerna för att "de tjänar ju så mycket på dricksen ändå" detta skulle plockas bort från alla branscher istället, inte införas på nya.

Av Swurre2019

SD-kort i den storleken är kanske användbart på kameror som inte har CF Express, annars är ju CF Express mycket snabbare än SD-kort.

Av Swurre2019

Fulltower med mycket plats och bra luftflöde.

Av Swurre2019

Sedan när skivläsaren försvinner, vilket är ryktet på nästa version av Xbox så blir det ännu färre personer som köper en Xbox.

Av Swurre2019

Playstation 5 finns överallt nuförtiden verkar det som, DustinHome och Webhallen har alla modeller, visst de har höjt priset beroende på inflation osv men de får man räkna med. Alla som vill ha en borde få tag på en utan problem nu.

Av Swurre2019

Webhallen har PS5 Disc med Gow för 7790 kr

https://www.webhallen.com/se/product/354736-Playstation-5-Kon...

Av Swurre2019

Webhallen har PS5 Digital med Gow för 6790 kr

https://www.webhallen.com/se/product/354740-Playstation-5-Dig...

Av Swurre2019

Vi har en inflation på 12,3% i Sverige, detta påverkar priserna och sedan är svenska kronan värderad som toapapper för tillfället, så därför måste allt höjas.

Av Swurre2019

Webhallen har 50+ PS5 Disc versionen på väg till deras webblager.

PS5 Disc - God of War finns inne för beställning.

PS5 Digital - God of War finns inne för beställning.

Av Swurre2019

Webhallen har en massa PS5 nu både med disc och digital, med och utan God of War - Ragnarök.

Av Swurre2019

Webhallen har så man kan köpa PS5 Disc nu.

https://www.webhallen.com/se/product/354736-Playstation-5-Kon...

Av Swurre2019

Köper inget från Amazon, never has never will. De handlar bara om att tjäna pengar och så får man en massa problem när man ska reklamera.

Av Swurre2019

Min första mobil var en Nokia 3210, som jag hade i gymnasiet 1995-1998.

Av Swurre2019

I början av 00-talet ville de sätta alla på Samhall bara för att få bättre siffror och visa hur duktiga de var på arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen är och har alltid varit skit, är du duktig på att prata och har en positiv inställning när du kommer dit och säger att du kommer fixa jobb rätt så fort själv så hör du aldrig av dem utan får sköta dig själv, men kommer du dit och är helt nere och visar att du inte har något driv, då får du gå på deras möte varannan vecka och byter handledare hela tiden och krav på att du ska söka hur mycket jobb som helst och skriva ner vilka företag du ringt och skriva upp vilka du har pratat med osv. Så det gäller att vara positiv och vara duktig på att prata.

Det verkar som om de sätter personer med diverse diagnose på Samhall nuförtiden också, förr var det många med utvecklingsstörning som fick gå där bara för att de skulle hitta på något, sedan fick de in många invandrare där som hade svårt att får jobb, det är ju ofta städjobb. Men kan även vara totala idiot jobb som att sätta etiketter på sköljmedels flaskor med en pall med flaskor och en låda etiketter och sedan får du sköta dig själv, jobb som detta kan driva de festa till vansinne.

Som de skrev innan, en handledare på AF har ingen rätt att ge någon diagnos ADHD eller liknande, det ska vara utbildad medicinsk personal som gör det ingen annan.

Av Swurre2019

Dator/Kattlåda låter som ett framtida måste köp

Av Swurre2019
Skrivet av Oxies Husse:

Fan... nu blev det ett impulsköp. Vill spela Forbidden West... Ops.

Det är ett jättebra spel!

Av Swurre2019

Webhallen hade PS5 standard nu i veckan.

Av Swurre2019

Det är bara att gå in i butik hos Webhallen och förhandsboka en PS5 Standard, de ska tydligen få in en ny leverans i mitten på april.

Av Swurre2019
Skrivet av Jimmiq:

Vet inte om detta nämnts eller gäller fortfarande men.
https://www.webhallen.com/se/campaign/9331-PlayStation-5-med-...

Vet inte om detta stämmer, när jag var på Webhallen i Malmö så sa han i kassan att man inte kunde boka någon PS5 i butik, för kön blev så lång så de kommer aldrig få in tillräckligt många PS5 till alla i kön... han sa att man bara kunde boka över nätet den minuten de finns där innan de är fullbokade.

Av Swurre2019

Elgiganten har nya PS5 på gång nästa vecka, mer info på måndag tydligen.