Inlägg

Inlägg som Hoonasmeister har skrivit i forumet
Av Hoonasmeister

Corsair RM650
650W nätagg med 80+ Gold, Modulärt.

400kr .

Av Hoonasmeister

Användare: @Frankoz
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Swish och Frakt
Produkt: RØDE NT-USB & RØDE PSA1

Positivt:

  • Snabb betalning

  • Bra kommunikation

Negativt:

  • Ingenting

Slutbetyg: 5/5

Av Hoonasmeister

Har arbetat med fiber och även med nyproduktion av hus.

Kan mycket väl vara så att det gula 50mm röret du ser i skåpet är gröna röret för fiber, bara det att dem skarvat sista biten med ett gult rör. (Har varit med om det några gånger)

Har du inget rör förberett för fiber så kommer dem garanterat plöja ner fibern i gräsmattan, snabbt och smärtfritt

Av Hoonasmeister

Kan vara som för mig och många andra, att du har olika fibernät inkommande till fastigheten. Och switchen i din fastighet är inkopplad till fel nät för ditt abonnemang.

Av Hoonasmeister

Direkt från comhems hemsida.

Vi erbjuder tjänster via såväl vertikala som öppna nät. Med Com Hem som leverantör garanteras både du som fastighetsägare och dina boende stor valfrihet, ett brett produktutbud, konkurrenskraftiga priser och hög och stabil tjänstekvalitet. Vi ansluter i huvudsak till följande typer av fastighetsnät:

FiberKoax som byggs med fiberoptisk kabel till fastigheter och koaxialkabel i fastighetsnätet. Digital- och analog-tv kan anslutas utan separata boxar.
FiberLAN med fiber till byggnaden (FTTB) som byggs med fiberoptisk kabel till varje byggnad och partvinnad kopparkabel (Twisted Pair) i fastighetsnätet. Lägenhetsnät där datorer enkelt ansluts till RJ45-uttag. Digital-tv ansluts via digital-tv-mottagare (separat box).
FiberLAN med fiber till hemmet (FTTH) som byggs med fiberoptisk kabel till varje bostad, en mediaomvandlare per lägenhet och partvinnad kopparkabel (Twisted Pair) i lägenhetsnäten. Lägenhetsnät där datorer enkelt ansluts till RJ45-uttag. Digital-tv ansluts via digital-tv-mottagare (separat box).
Med FiberLAN och FiberKoax i fastigheter går det att kombinera det bästa av två infrastrukturer, vilket ger maximal enkelhet och flexibilitet för de boende. Som leverantör säkerställer vi att både vårt nät och fastighetsnätet möter de tekniska designkrav som specificeras i svensk och europeisk standard. Det medför såväl säkerhet som effektivitet och att du som fastighetsägare ges full valfrihet att anlita den operatör som du vill ha.

Så, FiberKoax är FIBER in i fastigheten. Men dem använder sig av koax inom själva fastigheten för enklare uppgradering då dem slipper göra ett nytt nät med cat kabel (eller fiber vilket är sälsynt).

Av Hoonasmeister

Någon som har Electrolux portabel AC? (Av nyare modell) Som kan rekommendera dem? Är dem tyst?

Av Hoonasmeister

Kollat upp din hastighet på bredbandskollen.se ?

Har problem med mitt inbyggda nätverkskort att den begränsar hastigheten till 2mb/s ibland.
Detta löser jag genom att gå in på Egenskaper för nätverkskort -> Avancerat -> Speed & Duplex. Där jag ändrar från Auto Negotiation till 1.0 Gbps Full Duplex. Eller tvärtom.

Av Hoonasmeister

Bara o byta moderkort, Windows 10 är gjort för "plug and play" nu för tiden.

Av Hoonasmeister
Av Hoonasmeister

Har en Logitech G403 Prodigy som använd max 2timmar, Är alldeles för van min rival så går inte byta.

350kr.

Av Hoonasmeister

Har ett Xbox One S vitt (1TB) i Boden, några månader gammalt. Knappt använt! Följer med konto med alla Battlefield, Red Dead Redemption (Med fodral och skivor), samt 1 månad Xbox Gamepass och Ea Access. Vill ha 1800kr för det.

Av Hoonasmeister

Har testat lite och rekommenderar att streama med 6000 i bitrate, under det blir det ganska pixligt. iallafall om man ska streama i 1080.

720 går bra med ca 3500 bitrate.

Av Hoonasmeister

Följer denna tråd, har en mi box s och hade varit kanon med trådad anslutning.

Av Hoonasmeister

Apex och pubg men pubg är alldeles för buggigt och känns väldigt beta.

Av Hoonasmeister

Montageskruv kanske funkar? dom har dock rätt bred skalle men tunn.