Inlägg

Inlägg som anon304340 har skrivit i forumet
Av anon304340

Vilka äggskallar ni är. Journalist ? Hahaha. En äcklig kriminell som i princip var spion åt Ryssland.

Av anon304340
Skrivet av Fluf:

https://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rsvarets_radioanstalt#FR...

Ehh, jo. All trafik över Sveriges gränser skannas av FRA.

Du missförstår med flit.

Av anon304340
Skrivet av Mangee75:

OH NO!!!
Hur ska alla dessa USA fanatiker i detta forum få över skulden på Huawei?
För detta händer bara med kinesiska företag.

Så för dig är personal på ett privat företag i en demokrati samma sak som kommunister i en militärdiktatur ? Bara så jag förstår resonemanget ?

Skrivet av Fluf:

All information som går ut till utländska servrar scannas och undersöks även av FRA.

Nej det gör det inte. I Kina gör det det, det är hela poängen med deras great firewall. Finns inget sådant i Sverige.

Av anon304340

Japp för mig också.

Av anon304340
Skrivet av Juus1:

Jag har fått pengarna reserverade på mitt konto nu. Kommer imorgon.
Nordea.

//C

Det står på mitt konto också. Det brukar väl ofta bli tillgängligt på eftermiddagen när det syns på det sättet.

Av anon304340

@Söderbäck: Rift CV1 går ju inte köpa längre och S har inte släppts ännu så just nu är det ju andra alternativ om man inte kan vänta som gäller.

Rift S släpps väl inom ett par veckor men lite lustigt att de valt att inte ha något alls för försäljning i nästan en månad.

Verkar som något gick fel där i planeringen.

Av anon304340
Skrivet av Xinpei:

Majoritet är majoritet och hela det demokratiska systemet bygger på det. Dessutom argumenterar du lite med ett argumentationsfel (Argumentum ad populum) här. Bara för att en stor del av medlemmarna är emot något så betyder det inte per automatik att det är negativt. Om 49,99% var för avskaffande av demokrati så betyder det inte att demokrati är något negativt. Att hälften känner sig överkörda är något man inte kommer undan. Spelar ingen roll om det handlar om 49% eller 2%. Den "förlorande" parten i en omröstning kommer alltid att känna sig överkörd.

50% kallas för enkel majoritet, det finns även så kallad kvalificerad majoritet och det är inte mindre demokratiskt för det. Vissa frågor är helt enkelt för viktiga. Ditt exempel med "avskaffa demokrati" eller mer realistiskt grundlags ändringar är en sådan fråga där man knappast kan ha enkel majoritet.

Av anon304340

@sebpettersson: och zenimax påstår att allt stals av dem. Kod och prototyp. Så fort något bolag blir framgångsrikt dyker liknande historier upp då de knappast lever i ett vakum utan pratar med varandra och rekryterar från varandra.

Oculus var först med fresnel linser, har ett egetutvecklat tracking system och har fortfarande den bästa kontrollern på marknaden. Man kan svårligen påstå att något stals från en taskig prototyp hos valve när den inte hade något av dessa.

Men jag inser att "det andra teamet" alltid kommer tro på dessa skrönor så jag lämnar det där.

Av anon304340

Jag tycker det är rena fantasier just nu om detta headset. Ni kommer bli besvikna. Hade de haft ett headset som ligger så före alla andra så hade de garanterat funnits på GDC och PAX. Nu postar de en taskig bild för att jävlas med konkurrenterna.

Av anon304340

@Irregular Programming: det finns ingen seriös person som tror det annat än valve/vive fanboys

För övrigt, om valve index skulle vara så mycket bättre än allt på marknaden är det minsann otroligt märkligt att de fegar med detaljerna och bara släpper en bild. Det har varit två stora mässor den senaste veckan och ingenting har avslöjats eller presenterats.

Så gör man inte om man har det bästa headsetet på gång redan i Maj.

Av anon304340

@AplAy: nej det är ingen tull när du beställer från Oculus sida. Det är det priset som gäller.

Av anon304340

Microsoft gjorde helt rätt och förbjöd alla att göra sådana här fånerier. Finns det någon "tradition" som måste dö så är det denna.

Av anon304340

@Irregular Programming: det där med valve och oculus är ju en skröna. De var på besök och fick se en prototyp. Att påstå att Rift är baserat på den när den har en helt annan tracking är ju bara fånigt.

Av anon304340

Vi får väl se men just nu är ju spekulationerna på webben rätt absurda, allt ifrån full body tracking till 1001ppi display, någon typ av dual lins system ("index") etc, etc

Det kan helt enkelt bli något i stil med wmr, två kameror tracking och upplösning som nuvarande. Varför skulle egentligen valve vara så otroligt före alla andra i industrin ? Lite absurda förväntningar just nu tycker jag.

Av anon304340

Knappast en presentation då de inte avslöjat några specs. Men det hindrade inte reddit från att gå apeshit. De har redan bestämt sig att Oculus S är död etc. Helt utan att några specs avslöjats.

Det enda man ser är att den har en fysisk IPD inställning vilket ju Oculus skippat nu. Om den har inside out tracking så är det endast med två front riktade kameror vilket knappast ger en tillfredsställande tracking.

En del sajter har postat samma bild med konstrast och ljus ändrat och då framträder punkter som skulle kunna vara sensorer för tracking precis som vive har. Troligtvis har den alltså outside in med lighthouse.

Av anon304340

@Mangee75: Tillverkat i ett land är inte samma sak som att chippen är helt designade där. Tycker det är helt otroligt hur ni bara väljer att blunda för alla bevis och fortsätter babbla om USA.

Även skrämmande med folk som inte förstår principiella skillnader mellan demokratier och diktaturer.

Av anon304340

@Redzo: för det första är kina en militär diktatur, men det verkar inte spela någon roll för Huawei fanatikerna. Förutom alla andra bevis som redan finns och har nämnts så kan du ju läsa detta som är ett par dagar gammalt:

https://arstechnica.com/gadgets/2019/03/how-microsoft-found-a...

Av anon304340
Skrivet av MultiMan:

Uppenbart inte särskilt många som oroar sig (och inte jag heller): https://computersweden.idg.se/2.2683/1.716461/apple-andraplat...

Många har ju ropat på bevis. Här är det svart på vitt att de skapar drivers med bakdörrar.

Av anon304340

Står ju i princip hela lösningen i uppgiftstexten

Av anon304340

Huawei installerar bakdörrar på sin hårdvara, tror ni verkligen att detta var ett misstag gällande deras laptops ?

https://arstechnica.com/gadgets/2019/03/how-microsoft-found-a...