Inlägg

Inlägg som ferol har skrivit i forumet
Av ferol

Vilken färg på Node 304? Om svart, 450 + frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av ferol
Skrivet av MinscS2:

Coilwhine beror inte bara på kortet utan även kombinationen av komponenter i datorn.
Ett grafikkort med coilwhine behöver nödvändigtvis inte ha coilwhine i en annan dator.

Jag har själv inte haft Coilwhine på ett enda kort (inklusive mitt nuvarande Palit GamingPro OC) sedan jag bytte till ett kvalitétsnätagg 2013.
Kan förvisso haft extrem tur, men med tanke på hur vanligt coilwhine verkar vara nu för tiden och med tanke på hur ofta jag byter grafikkort så kan inte tur vara den enda anledningen.

Eller...?

Reklamerade mitt första MSI Duke pga massivt coil whine, fick ett nytt där RGB-loggan inte fungerade så behöll mitt första. Det värsta coil whinet har dock gett med sig nu och är endast märkbart i typ menyer på spel. Beställde just ett beQuiet Straight Power 11 750w för att ersätta mitt EVGA GQ 650w så får se om det blir någon skillnad!

Av ferol

Nån som upplever att det är mycket coil whine på 2080 ti?

Skickades från m.sweclockers.com

Av ferol
Skrivet av dakke:

Känns lustigt att komplett inte har en aning när korten kommer, samtidigt har de just nu 5 av dessa i lager: https://www.komplett.se/product/1090825/datorutrustning/dator...

Tror dessa kundtjänster har fått nån övergripande copy paste autosvar de ger alla som frågar...

Ja det verkar inte som att någon lyckas få något vettigt svar. Jag menar det är ju inte deras fel att produkterna inte kommer men lite kommunikation hade nog ingen klagat på.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ferol

Skrev precis med komplett och fick bekfräftat att de inte har någon aning om när korten kommer. Känns ju toppen att man missar release på både Fallout 76 och BF V.

Skickades från m.sweclockers.com