Inlägg

Inlägg som Fenati har skrivit i forumet
Av Fenati
Skrivet av rareixarna:

Ska man slå till på ett 1080ti eller värt att vänta till nya 2070?

Skickades från m.sweclockers.com

Så vida du inte tänker delta i en turnering eller liknande ikväll så gör du nog bäst i att vänta ett par dagar tills recensionerna av 2080ti kommer ut och utifrån det besluta dig för om det är värt det.

Av Fenati

Känns lite som en klassisk säljpitch där man slutligen avslöjar att produkten givetvis är hutlöst dyr.

Av Fenati

Tror man får komma ihåg att Dice är ett minne blott, EA styr skutan nu och då får man nog räkna med att spelet också blir allt annat än det som var grundskälen till att Battlefield 1942 blev så populärt.

Det är lite som när morsan gjorde köttbullar, man kan inte utgå ifrån att mamma scans köttbullar är lika goda bara för att det påstås att en mamma tillverkat dem.

Av Fenati
Skrivet av Flygplanet:

Ja, men nu kan du manövrera direkt istället för att det tar, vadå, 20 sekunder att lyfta, under vilka någon kan i princip garanterat skjuta ihjäl dig.

Som sagt, gör man fiendens bas till en no fly zone dvs en zon man inte får träda in i så går det inte att bli ihjälskjuten.

Av Fenati
Skrivet av Flygplanet:

Tror det är mkt för att vad som ofta hände var att om du förlorade en luftstrid så var det väldigt enkelt att bevaka startbanan så du aldrig kom upp i luften igen.

Det är inte värre än att göra fiendens bas till en no fly zone. Vill man så kan man hitta lösningar på allt.

Som det är nu så spawnar ju flygplanet dessutom på samma plats varje gång så om vi pratar bevakning så går det att göra även i Battlefield 5.

Av Fenati

Tycker att spelkänslan är helt okej, möjligen att det känns rörigt ibland.

Samtidigt tråkigt att dom mer och mer går ifrån Battlefield känslan, jag tyckte det var charmigt när samtliga fordon hade landningsbanor och parkeringsplatser. Att direkt bli inkastad i ett flygplan som redan är i luften är alldeles för arkadigt för min smak, gillar det inte alls.