Inlägg

Inlägg som MegaJoe har skrivit i forumet
Av MegaJoe
Av MegaJoe

I vanlig ordning..

Så i vanlig ordning verkar jag göra en egen tolkning av tävlingens upplägg haha! Kollade inte kolla på andras bidrag förrän jag börjat på min egen - så avslutade det jag påbörjat

Min tolkning av en återskapad dator! Hade lätt lagt mer tid på den, men jobb imorrn - kommer vara så trött! TT__TT

Godnatt gott folk!

https://i.imgur.com/4e8XQHM.jpg

Av MegaJoe

Bild 6 är från ett annat chassi

Edit: Oj, sorry, såg att Vigge1994 skrev liknande

Av MegaJoe

Den vita grejen på bild 4?

https://i.ibb.co/t4B6VzF/83729.jpg

Av MegaJoe

Men wow vilka bra bidrag som ramlar in! 😯

Av MegaJoe
Av MegaJoe
Av MegaJoe

Så många bra bidrag! Folk är duktiga!

Slänger in mitt eget bidrag också och hoppas på det bästa

https://i.imgur.com/MZ5hlUX.jpg

Av MegaJoe
Skrivet av bliss:

Nu verkar det som det blev så, tack så mycket.
Har gått och varit orolig hela veckan och har varit fast beslutsam att du skulle peta ner mig tillslut med en handfull röster.
Känns som det varit ett battle of the ages den senaste veckan, Oldschool vs Newschool.
Vid ett sånt här "dödläge" tycker man nästan att det skulle bli två priser

Otroligt ambitiöst bygge Herr Lindbom, hatten av för det arbete du lagt ner på surfdatorn!

Stort grattis ^_^ Mycket bra gjort, det förtjänade du <3

Av MegaJoe

@xfade: Haha, right? Hon var så glad att få hjälpa till med "klännings-jobboten". Efter vi var klar med min utstyrsel, gjorde vi en åt henne också

Av MegaJoe

Tack alla fina!

Tack alla superfina som har röstat på mitt bidrag! Tycker det redan syns rätt tydligt vilka som har störst chans att vinna, men jag ville ändå dela med mig av en gif som ett speciellt tack för alla som röstat på 9an.
Min dotter (snart 4 år) fick hjälpa mig mycket med detta projekt, och inte allra minst när vi skulle fota. Jag var livrädd att något skulle gå sönder, så hon fick skutta runt mig och ge mig allting Hon förtjänar lite cred, så delar en ytterst liten del av det stora jobbet hon bidrog med ^_^
Tack alla fina än en gång och lycka till, ledande bidrag Det har varit en superkul tävling och jag hoppas på fler framöver!

https://i.imgur.com/U9bCSqf.gif

Av MegaJoe
Skrivet av Ratatosk:

Jättesvårt val, många fina bidrag.
Jag skrev upp mina favortier och fick dem till åtta.
Blev nr 9 till sist, lite unikt och subtilt, men finns många andra som är så fina, nr 11 vinner absolut i söthetspoäng.
Ni som kom med i finalen är alla vinnare i viss mån.

Tack, fina du! <3

Av MegaJoe

Kul att få vara med i final! Tack för en rolig tävling!

Av MegaJoe
Skrivet av eldarhan:

Det var ett kreativt bygge med mycket cosplaykänsla! Du har nog en stor chans att vinna då det verkligen skriker cosplay. Tror inte många har råd med ett kort för 14K, det har inte jag heller därför ställde jag upp i tävlingen.
Brukar aldrig vara med i tävlingar då jag aldrig vunnit något och ligger alltid i mitten gällande allt haha... men belöningen lät så bra. Har också en liten ny bebis hemma dit största delen energin går åt. Sedan dag 1 till förlossning varit mardröm och nu har allt lugnat sig så ville jag unna min nörd inom mig med något sånt här.

Skickades från m.sweclockers.com

Tack detsamma! Jag såg ditt bygge och ba "No way, har inte en chans" ^_^ Arbetskollegorna övertygade mig att skickade in i slutänden ändå. Gillar din passion i insatsen också! Lyckades du sova inatt <3?

Grattis till den lille!! Det är faktiskt många som gör så - införskaffar något riktigt ganska precis när den lille har kommit. Jag bygger datorer som extraknäck så har varit med om många med den motivationen

Av MegaJoe
Skrivet av Tugge76:

...det som är synd i dessa tävlingar är att dom som vinner är oftast dom som har råd att själva KÖPA produkterna...och detta kan man oftast se genom vad det läggs på tävlings-bidragen...alla har inte råd att köpa dator-produkter för att göra "kläder" av dessa...vilket gör att den "fattige" har inte en chans att ens vara nära att vinna tävlingar som dessa.
Min dator har jag fått bygga med verkligen blod svett och tårar samt tagit matpengar (har sjukbidrag från försäkrings-kassan) så en dröm att vinna är en i alla fall dröm för mig.
Sen för att inte slå hårt mot bidragen och jag menade absolut INGET illa menat. Men era bidrag är WAY bättre än mitt...tyvärr för min del.

Nu vet jag inte om du räknar mitt bidrag som en av de som såg ut att vara dyr eller menar att jag skulle kunna ha råd med ett nytt grafikkort - för det har jag verkligen inte lol!
Jag är en småbarnsmamma som jobbar deltid och som lägger de mesta av mina pengar på min dotter. Jag la ungefär 50 kronor på detta bygge (för koppartejpen), för det var exakt hur mycket jag hade råd att invenstera.

Jag använde mig av en trasig väggklocka som fläkt, kläder från långt bak i garderoben som jag vanligtvis inte använder och snodde lite av dotterns målarfärger för att måla. Skar sönder en gammal jogamatta och snodde en kartong från jobbet. Lånade dammsugarslangen från dammsugaren och fick en gammal LED-list av arbetskollegan, som för övrigt var vit så jag klistrade fast ett grönt billigt tyg runtom den.

Min arbetskollega berättade om denna tävling i lördags. Lördag-kväll spenderade jag att planera projektet och kolla vad jag hade hemma, större delen av söndagen och sent måndag-kväll byggde jag och tisdag monterade jag ihop allt och tog bilder. Det var exakt så mycket tid och pengar jag hade råd med.

I slutänden handlar det helt om planering. Jag löste allt i huvudet innan jag satte saxen i kartongen. Jag hade en relativt tydlig vision av vad jag ville ha

Jag inkluderar några bilder från mitt "proffsiga" bygge

https://i.imgur.com/Xpo9vQW.jpg

https://i.imgur.com/knBmpxd.jpg

Av MegaJoe

@p.lindblom: Naww, nu blev jag ju ledsen att jag bor så långt norröver! Det var ju en superkul idé ^_^ Snälla be nån ta bilder om du springer iförd kostymen!

Av MegaJoe

Min tolkning på grafikkorts-cosplay
Önskade nästan att vattenkylningen fungerade på riktigt.. blev ganska varmt efter ett tag!

Känns som att jag svävade iväg långt från vad alla andra skapat. Blev nästan lite orolig för att ladda upp mitt eget bidrag efter att ha sett alla andras här, men gjort är gjort! (All dressed up and no con to go -sigh-)

https://i.imgur.com/JPaTcaI.jpg

https://i.imgur.com/1bEYfWb.jpg

Fler bilder

Close-ups och detaljer

Ser att några skrivit ner vilket material som används, så gör väll det jag med

Tyg!
Kartong
Eva foam
Blompinnar
El-, koppar-, aluminium- och silvertejp
Dammsugarslang lol
Färg
Ram från en klocka
LED-list
Led-lysdioder
Battier
Bälten
Lim. Massa lim.

Dold text