Inlägg

Inlägg som Magnuss0n har skrivit i forumet
Av Magnuss0n

Jag köpte mina GSP 670 när de kom och använde det ett tag men blev helt galen på mjukvaran och hur kass den var map anslutningen.. Hittade dem igår och såg att padsen var helt slut så nu blev jag inspererad att modda mina också! Någon som vet ifall de har de fixat mjukvaran så man slipper få upp 23st headset alternativ när du försöker ansluta.

Av Magnuss0n

Jag vet att båda använder samma nät och är i princip samma bolag men då jag har Halebop på min privata telefon och Telia på företagstelefonen, båda iphone 8, så vill jag hävda att Telia faktiskt har bättre teckning även fast skillnaden är minimal. Samtal som bryts pga dålig teckning med Halebop gör inte det med Telia när man åker bil, Snabbare respons på att man korsar landsgränsen med Telia t.ex.

Det kan ju vara en skillnad mellan mina 2 telefoner som orsakar detta då jag inte har kunnat jämföra de två abonnemangen med en och samma telefon.

Av Magnuss0n

Jag brukar aldrig spara kartonger men vid en flytt så ångrar man att man inte sparat till TV t.ex. 65" OLED är varken smidig eller tålig tv att flytta runt på.
Min nya 34" skärm har jag sparat kartongen till men får se hur länge den får vara kvar då den tar upp ohyggligt mycket plats i förrådet.

Av Magnuss0n

Jag skulle rekommendera en stark dubbelhäftande tejp som du modifierar kardborrebandet med.
https://www.clasohlson.com/se/Dubbelhäftande-monteringst...
10kg/10cm tejp i hållfasthet borde räcka tycker jag!

Av Magnuss0n

Budar 5500kr och jag hämtar ikväll!

Av Magnuss0n

Jag har väldigt svårt att förstå argumentet "Gud va ful, kommer inte köpa den/ köpa Xbox". Det finns många saker man köper/inte köper pga utseende men inte en spelkonsol.
Visst det är tråkigt att ha en ful konsol men det är ju ändå hårdvaran samt de exklusiva speltitlarna varför man väljer en specifik konsol.

Min fundering är ifall man ska köpa den med eller utan cdläsare?
Digital edition lockar mest för jag får för mig att ljudnivån på den kommer att vara lägre för playstation brukar ju ha en tendens att låta nått fruktansvärt efter nått år. Samtidigt funderar jag hur bakåtkompatibiliteten funkar på en utan cdläsare.

Av Magnuss0n

Har haft mina GSP 670 i nästan ett år nu och jag är riktigt nöjd med dom med avseende på ljudkvaliten.
Ful? ja ganska fula. Tunga? inte överdrivet tunga, jag har suttit med mina i 10h+ utan problem men antar att det är från person till person vad man klarar av.
Har inga klagomål på micen heller och aldrig på dom jag pratat med heller (Kör man utan dongle och via bluetooth och windows, specielt teams, så kan det bli fördröjning på ljudet från micen.)

Det jag kan klaga på dock är deras gaming suite. Har aldrig haft nått problem med den förrän nån månad tillbaka (När sennheiser gick över till EPOS?) Nu hittar inte mjukvaran mitt headset om jag inte kör med kabel. Audio source har det gått från att endast finna GSP 670 till en herrans massa, dongels namn GSA 70, GSP 670 Hands-Free AG Audio m.m.
Headsetet med mic funkar dock på alla alternativ dock så skiftar kvalitet rätt rejält mellan alternativen och man kan inte ställa in EQ samt inställningarna för micen.

Jag har mailat EPOS gobal support angående detta.

Av Magnuss0n

CU34G2X har två displayports visar denna och testpilotens test. På komplett, Inet och netonnet så står det 1 displayport?
Har de gjort en uppdatering sedan de första CU34G2X kom ut på marknaden?
Nån som har beställt från nån av dessa sidor och hur många displayportar fick ni på eran?

Av Magnuss0n

Bra recension! Blir ett köp när dessa kommer in på lager!

Av Magnuss0n

Elgigantens hemsida kör med Queue-it pga hård belastning.. klockan 06:30..
Det känns rent spontant att det är en marknadsföringsgrej om att det ska upplevas som att varorna kommer ta slut fort. Eller så har de helt enkelt sjukt kassa servrar. Sjukt oavsett att få sitta i 30 min kö för att komma in på deras hemsida.

Av Magnuss0n

Spännande att se att denna skärm kommer ner på rabatt redan denna black friday. Enligt prisjakt så hittade den ut på marknaden i början av november. Lite klent med 100Hz men priset är verkligen lockande då jag också vill testa ultrawide.

Av Magnuss0n

Hoppas de lanserar sina skärmar även i Sverige!
Deras XIAOMI 34"Ultra Wide Curved Gaming Monitor för 350 euro vore inte helt fel.

Av Magnuss0n

"Alla svenska representanter röstade emot"
Njaa det var nått som gick lite snett..
Max Andersson, EU-parlamentariker för Miljöpartiet, twittrar:

"Socialdemokraterna röstade fel i voteringen om memes med mera, då det stod ett fel i deras röstlista. Sånt händer ibland när det är 252 yrkanden, och det är alltid lika beklagligt."

https://twitter.com/MaxAndersson/status/1039894029922648064

Av Magnuss0n

Lägger ett bud på 10.000 för allt + hämtar!