Inlägg

Inlägg som Teddyboii har skrivit i forumet
Av Teddyboii
Skrivet av BananaFace:

Min mor vart tvungen att skicka in bild på hennes legitimation(med vissa delar utsuddade) för att verifiera hennes identitet när 2-stegsverifireringem failerade(hennes gamla telefonnummer hade inaktiverats). Borde ju gå att lösa med något liknande för din del.

Detta hade jag gärna gjort men jag lyckas inte ens komma till det steget. Jag tror det stramat åt personalkostnader ännu hårdare kanske? Jag har försökt all möjlig recovery som går att göra(enligt min mening).

Av Teddyboii
Skrivet av twk:

Den frågan hjälper inte TS i den situationen som han/hon är i nu.

Lycka till TS! Det borde ju vara enkelt för Facebook att lösa detta.
Skickades från m.sweclockers.com

Ja det borde verkligen vara enkelt för fb att lösa. Problemet är att komma i kontakt med dom då de inte har någon sorts kundtjänst över huvud taget.

Av Teddyboii

@anon298854: Nej det hjälper mig inte just nu. Jag har i princip inte ändrat några säkerhetsinställningar sedan jag blev medlem vilket var kanske 11 år sen.

Av Teddyboii

Mitt FB konto är hackat och jag kan ej få tillbaka det.

Jag var i thailand i två veckor. Loggade in på facebook på något guesthouse och har antagligen glömt att logga ut eller så var det keylogger på datorn. När jag försöker logga in via mail så skickar sidan mig till den som tagit över kontot "Alan Tony". Han har ändrat mail och mobilnummer så jag kan inte använda någon recovery alls. Han skickade till alla mina vänner och bad dom föra över pengar, sen blockade han dom.

Jag vill gärna ha tillbaka kontot eftersom jag har foton där som jag inte har någon annan stans och jag bad även folk jag lärde känna adda mig på facebook så vi kunde hålla kontakt senare.

Så facebooks hjälpsida / recovery skickar mig bara i en loop. Det verkar vara omöjligt att få kontakt med någon från facebook för att på så sätt slipper de svara på alla dumma frågor eller hjälpa folk med problem och därmed spara väldigt mycket personalkostnader. Jag kan bevisa att kontot är mitt men vet ej var jag ska vända mig? Någon som har nån bra idé om vad jag kan göra för att få tillbaka det?

Tacksam för all hjälp!

Av Teddyboii

Syftar på stationär dator. Kommer absolut att formatera hela min dator är något jag skjutit på i 4 år. Tror inte det hjälper att jag har windows 7 utan nyckel.

Av Teddyboii

Malware på chattjänster.

Hej.

Jag skapade denna profil endast för att försöka få rätsida på detta problem. Det är rättså speciellt så försök orka läsa igenom. Ger även bättre beskrivningar osv till folk som är välvilliga.

Första frågan är enkel. Går det att reverse-"streama" en rättså vanlig datorskärm? Dvs använda den som en kamera helt enkelt.

Är mer än säker på att jag syns på en sida som används till sexchat och detta är utan mitt godkännande. Har misstänkt det rättså länge och har även varit full de flesta gångerna vilket gjort att jag tänkt att det var fylletankar. Jag har alltså ingen kamera själv utan en stationär dator med skärm.

När jag scannade igenom datorn hittade jag en del malware. Det jag inte förstår är den faktiska tekniska lösningen som gör det möjligt att folk kan se mig på den sidan.

Detta är rättså jobbigt så är tacksam om jag kan hitta nått snille.

Mvh