Inlägg

Inlägg som rayneD har skrivit i forumet
Av rayneD

@segafreaks: Då kan du ju använda de nya fiskedragen till att fiska efter fler rabatter i framtiden (cringe jag vet)

Av rayneD

@Svaniis: Köpte inte du för 16000 med direktbetalning :/?

Av rayneD

@Chris_Kadaver: Verkar som att maxrabatt nu är satt till 164kr.

Av rayneD

Vi på Sweclockers kan vell fixa en samåkning till Wish huvudkontor och diskutera lite?

Av rayneD

Eftersom rabatten nu har ett tak på 164kr så kan vi alla glömma bort den där oseriösa sidan.

Av rayneD

Jag beställde två mobiler och en laptop för ett sammanlagt värde av ca 6000kr, 2600 efter rabatter och mitt levereras just nu utan några problem.

Av rayneD
Skrivet av seraj5:

Nej men jag hoppades. Antar att du skriver som du gör för att du inte köpte alls så nu tar du ut de på de som faktiskt köpt.

Jag har fortfarande hopp, kampen är då fan inte över, you wish!

Jag köpte andra saker med 60% rabatt. Säger sig självt att det inte kommer fungera när alla försöker köpa samma produkt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rayneD

@Herr Kantarell: Är Wish som ger oss rabatten inte tillverkarna av korten.

Av rayneD

@Aldric T: Moms.

Av rayneD

Finns ett diagram som räknar ut vad dina nya timings ska vara på vid högre hastighet än vad minnet är menat för. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bmpKK2Su8Ih-JaXwkR9dg.... Skriver helt enkelt in sina standard timings samt hastighet och vad man vill uppnå för hastighet så genererar det nya timings för dig. Det går alltså att spara pengar på att köpa minnen med låg hastighet för att sedan överclocka dessa med sämre timings men endå få en gratis prestandaökning. Video om det här https://www.youtube.com/watch?v=gFPxNAQeI8Y.

Av rayneD

Jag gjorde missen att köpa 2133mhz minnen specifikt https://www.inet.se/produkt/6110151/corsair-16gb-2x8gb-ddr4-2... när jag köpte mitt ryzen paket direkt efter det hade kommit ut. Jag kör dom i 3200 nu men fick ju såklart släppa tyglarna med timings för att få dom stabila. Vad jag har märkt är att iallafall i spel så är högre hastighet på minnet även fast du kanske får sämre timings att föredra.

Av rayneD

Som ni ser i testet så är det ingen jätteskillnad, har blivit lite väl hypat kring minneshastigheter--> ryzen.

Av rayneD

@makatech Den peakar på 82 grader vid stresstest över flera timmar i prime95 med alla cores på 100%, vid spelande går ju oftast inte prollen på 100%. Jag hade "otur" med lotteriet därför jag måste upp i nästan 1.4V för att få den att gå stabilt i 3.9ghz så beror ju på vilka frekvenser man vill uppnå. Den går stabilt på 3.8ghz med endast 1.32V och max 73 grader. Så nöjer man sig med 3.8ghz+ (om man inte har riktigt otur) med bra tempraturer så räcker stockkylaren, vill man uppnå mer så krävs oftast bättre kylare.

Av rayneD

@makatech min går i 3.9ghz (1.39V) med peak på 82 grader i prime95 med stockkylare.

Av rayneD

Koderna verkar bara gå att registrera via mobil ?

Av rayneD

Fan vilka pengar ni tjänar Synd att man inte har råd själv bara :/