Inlägg

Inlägg som toker!!! har skrivit i forumet
Av toker!!!

thomasT vilken butik beställde du ifrån ?

Av toker!!!

köpa t610 på nätet frågor

tjena tänkte köpa mig en t610 och tänker troligen beställa den på nätet på grund av att de e så jävulskt mycket billigare,

men nu har jag lite frågor, vet inte om man vågar beställa online tänker då mest på ifall man får problem med telefonen hur är de då med garatier och liknade,

antar att man måste lämna in den till de som har webbutiken, för de går väl inte att lämna in den i vilken butik som helst ?

vad tycker ni vågar man beställa från nätet ? isåfall kan man lite på omdömerna om butikerna på pricerunner.com

Av toker!!!

f 0 15 sen nummer 5 sen nummer 7 sen 7w .9 sen p sen 12 sen 11 sen 6 sen 10 sen 1 sen 7 sen 6 sen 6 sen 9 sen 7 sen 4 sen 5 sen 11 sen 12 sen 1 sen 11 sen 6 sista får nu komma på själv där har ni koden till låset...fy fan vad jobbigt...tog säkert 40 min ibörjan skrev jag inte ner men ni fattar när de börjar stämma..alltså vilken plats man ska trycka på

gahhah allt men behövde var en jävla nyckel!!

så där då har man klarat de då!

Av toker!!!

winamp krånglar

tjena winamp har fått nåt fel och vägrar spela upp låtar som innehåller åäö, hur fixar man detta den vill tydligen att jag ska ladda hem ett till språk ?
och jag hittar inget på deras hemsida ?

Hjälp kan inte vara utan musik!!

Vi kan dock vara utan dig, vilket vi även blir om du inte lägger ner användandet av "CP" hela tiden. //Grillcliff

Av toker!!!

digitalkamera

vad skulle ni köpa för digitalkamera om ni fick 6000-8000kr att handla för ?

kommer troligen bli jag som får välja vad utbildningen ja går på ska köpa in för digitalkamera, så ja skulle behöva lite tips på vad jag ska rekomendrar.

min lärare har istort sett 2krav att blixten ska gå upp itaket och ner för att reducera röda ögon och att de ska vara en skaplig zoom på kameran.

den ska användas till att foton som senare ska ingå i borchyrer och liknade grejor dvs layout och design grejor.

länka gärna till sidor där man kan läsa recensioner osv!

tack på förhand

edit hoppas på att ja la tråden på rätt ställe, tyckte den passade bäst här. ligger den fel så ber ja någon snäll moderator att flytta tråden.

Av toker!!!

dämpa vibrationer

tjena, just ringde hyresvärden å klagade på att ja spelade hög musik, han så nåt om att basvibrationen kändes i hela huset eller nåt sånt ?
vad kan man göra för att man ska kunna spela utan att idioten klagar ?

kan påpeka att de bor i stortsett bara pensionärer i mitt hus och ingen har klagat tidigare. men hyresvärden e allmänt sur på mig sen ja hade fest å spelade visst hög musik till klockan 4.

människan är för övrigt sinnessjuk och mor vet om att han har en affär med en annan kvinna bör ja nämna de å hota gubben ?

eller finns de nåt smidigt sätt att göra så man kan spela ändå,
ja tycker ja borde ju få spela nu klockan e ju bara 19,57
de är väl efter klockan 22.00 de ska vara tyst.

skulle vara tacksam för svar
hoppas på att de är rätt forum, har ja lagt de i fel kan väl nån vänlig moderator flytta de till nåt forum som är mer lämpligt

Av toker!!!

windows media player 9.00.00

laddade hem den igår efter som ja fick upp en sån där ruta att den fanns updateringar ute.. men den här versionen suger ju verkligen häst pung.. går de att avinstallera den här å få tebax den gamla ? gillade den 1000gånger bättre... och isåfall vart ska ja få tag på den gamla ?

mvh
Toker

Av toker!!!

vilken codec

tjena laddat ner en film men de funkar inte riktigt blir bara grön bild lixom vilken codec fattas ? ljuder funkar men ja bilden e grön å i bland lite pixels som man ser...

så vilken codec bör ja installera för att avhjälpa detta

Av toker!!!

lösenordet och användarnamnen är fake spara ner sida de ska gå..spara ner denna de går flashlevel2_swf.htm öppna den i notepad eller nåt så borde du komma vidare...

skulle själv behöva hjälp med level 3 hur fan ska man lyckas spara ner java

Av toker!!!

spara swf filen så e de lungt...bara file save as

Av toker!!!

skräm helvete

tjena sitter här å märker att skärmen börjar pajja...antar att ja blir tvungen att köpa en ny så vart hittar ja en billig skärm ?

minst 17" och typ tco 95

vill inte lägga ner en förmögenhet på en ny skärm känns jävligt tungt... vågar man köpa en begagnad och isåfall vart kan man hitta såna billigast gärna tips på sidor osv...

hoppas på hjälp för de här känns förjävligt skärmen har blivit helt svart 5ggr idag nu den ända som hjälper e att slå på fan skapet!

behöver hjälp snarast!

hoppas att ni snälla swecare kan hjälpa mig!

Av toker!!!

hur länger man på sub på en film alltså inte en egen utan en färdig ?
om nån nu har varit snäll att gjor en sån till deras *host *amatörfilm

Av toker!!!

elite finns det inte nåt ställe i er stad där man kan trycka egna tröjor då?, brukar ju finnas sånna ställen där man kan tex få ett foto och en text på en t-shirt.

du kan ju fråga om de bara kan göra text, själv tryckte jag massa tröjer när jag vara nere på kos. då hade dom bara ett program på datorn å en typ skrivare som skar ut bokstäverna ur nåt speciellt papper som dom sedan strök på men typ ett tokstort strykjärn.

vill gärna ha lite tips på texter man kan ha,
har:
fuck me im famous
desperat
singel
säsångare