Inlägg

Inlägg som HURRDURRGG har skrivit i forumet
Av HURRDURRGG
Skrivet av hejsanbabe:

Någon som kan rekomendera ett starkt jävla nätagg som ska klara av det utan problem?

Skickades från m.sweclockers.com

Alltså, du ska klara dig på 750W om det inte är så att det är trasigt, men du säger även att det har testats ett annat PSU.
Var har du inhandlat nya grejerna? Det skulle kunna vara lönt att lämna in den till Inet (eller liknande) för att göra en diagnostisering, för om du har gjort allt som alla skrivit i tråden så känns det som att alternativ;

  1. Din dator står i ett Currykryss Skoja

  2. Handhavande fel

Och jag vill bara förtydliga att det inte är någon skam i det - Practice makes perfect. Man måste få lära sig, men ibland kommer man till det stadiet när man gjort allt, och det är synnerligen svårt att guida dig mycket djupare över ett forum dessvärre.

Hoppas det löser sig!

Av HURRDURRGG

Hmm... Oroväckande lite skillnad mot OP 5T, förutom just baksidan i glas, vilket jag sällan ser som en fördel.
Gick från att ha iPhone sedan 2010, till i vintras när jag bytte till OP 5T. Trodde aldrig att jag skulle vara så otroligt nöjd.

Av HURRDURRGG

Sennheiser, välj och vraka.
Sitter f.n. med GSP 350, sluter ljudet otroligt bra, har inte hört sambon på två timmar nu. Sen vill du ha studiolurar, Har tidigare suttit med HD-serien förut med extern mikrofon.
Sennheiser har alltid levererat bäst när det kommer till CS tycker jag, otroligt nöjd.

EDIT: Testat BD som länkats i inlägget ovan. Också otroligt trevliga kåpor!

Av HURRDURRGG

Stort tack!

Av HURRDURRGG

"740 kr, det motsvarar drygt 400 stycken blöjor" -Blivande mamma

https://i.imgur.com/1tGjji5.jpg

  1. Var tvungen att dra ned klockningen när förra kylaren pajade, så satte in denna budgetsnurra, som håller min 4790k på 55 grader under idle... Oklockat. "Arctic Freezer" - I beg to differ.

  2. Det är väldigt svårt att ekonomiskt motivera ett köp av en redig kylare, när det snart är dags att bli förälder. Som den blivande mamman sa: "740 kr, det motsvarar drygt 400 stycken blöjor"

  3. ...och framför allt, kan ju inte åka på LAN med det nuvarande förskräckliga åbäke till processorkylare. Man får ju skämmas.

/Er HURRDURRGG