Inlägg

Inlägg som Catbug har skrivit i forumet
Av Catbug

Jag hoppar in igen!

5000 kr för 1080ti upphämtning idag fördelaktigt

Blev misslyckad uppskjuten deal på alternativet

Av Catbug

Drar tillbaka mitt bud. Hittade liknande produkt i samma prisklass.

Lycka till med försäljningen

Av Catbug

5000 kr upphämtning för 1080 ti

tillbakadraget!

Av Catbug

Är intresserad att köpa din i9 9900k samt Asus MAXIMUS XI HERO. Paketpris möjligt?

Av Catbug

Drar tillbaka bud. Misstog modellen.

Av Catbug

3100 kr + frakt

tillbakadraget

Av Catbug

2900+frakt

Av Catbug

Den är inte tillgängligt just i denna stund men jag har ett Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 OC som jag tänkt uppgradera snarast. Ska bara sätta klorna i nåt att byta den med. Finns i Uppsala och den är 300mm lång o 40mm hög.

Av Catbug

2500 + frakt

Av Catbug

Installerade det igår eftersom jag skaffat ny Asus Rog Strix Z270H och gillade det starkt... tills min GPU buggade imorse och var konstant på 100% pga problem med TPU inställningarna. Var tvungen att ladda ner AsusCleaner program för att få bort skiten. Sedan var gpu:n fortfarande fast vid 1506mhz så fick av/aktivera för få tillbaka den till vanligt.

Håller mig till de godtrogna MSI Afterburner och CPU-Z

Av Catbug

Tack för alla svar!

Verkar som jag kommer pressa vidare med paypal då. Skickade ett meddelande via paypals tjänster till säljaren och ska följa upp det om några dagar då jag till 99% inte kommer få något svar.

Min bank är Swedbank men där måste jag vänta tills 15 dagar efter transaktionen för att anmäla reklamation. :/

Av Catbug

Tips för att uppgradera ram från 8 gb (2x4gb) till 16 gb

Jag har 2x4gb Corsair DDR4 2400mhz 1.2v och ska uppgradera till 16 gb (har skaffat gtx 1070)

Beställde in en 8gb sticka med samma värden men oroar mig nu för prestandaförlusten med 3 sticks ist. för 2 eller 4.

Bör jag ist. skaffa ett paket på 2x8gb (t.ex denna) och sälja av mina 2x4gb, eller ska jag utöka med två identiska 4gb?

Edit: 8 gb stickan har visst CL1.6 så de har inte helt samma värden.

Av Catbug

@Anders9110: Jo är väl värt ett försök.

Men bara för att vara övertydlig; räknas paypal som direktbetalning? Vad jag hunnit läsa på så är det ju direkt kopplat till en bank eller kreditkort.

Av Catbug

Efter snabb googling härledde polisen en till konsumenteuropa.se som sen härledde en till hallakonsument.se som hanterar tvister inom Sverige.

https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/klaga-...

De skriver här att man bör kontakta andra rådgivare innan man går vidare till tvist. Kom fram till att min kommun har kostnadsfri rådgivning på Stadsbiblioteket i stan (Uppsala), så kanske värt att ta sig dit med ärendet?

Av Catbug

Hjälp med bedrägerianmälan ang. Windows 10 Pro Retail nyckel från Keystore.biz

Lite hjälp på hur och vart man bör rikta sig ang. följande tvist.

Beställde en digital version av Windows 10 Pro Retail edition för 669 kr den 11e Juli från Keystore.biz. Fick direkt efteråt mail om att varan var på baklager (vilket inte på något sätt framkom på hemsidan) så leverans skulle dröja max 24 timmar.

Har nu den 20e Juli ännu inte fått produkten. Har försökt kontakta dem flertal gånger men inget svar. Andra konsumenter på prisjakt.se har anmält om identiska omständigheter de senaste 2 veckorna.

Sedan åtminstone 20e Juli har dessutom Keystore.biz säkerhetslicens gått ut så man kan inte ens få tillgång till deras hemsida.

Har kvitto och beställningsbekräftelser sparade på email. Betalade via paypal så har transaktionsbevis och allt kvar också.

Om jag kommer ihåg rätt så var företaget skriven på en adress i Linköping, svårt att kolla nu när sidan inte är åtkomlig.

Råd?

Av Catbug

Intresserad, 675 kr + frakt

Av Catbug

@ghostfenix: Prova amerikanska servrarna om du tål att stå ut med ping:en. Det är garanterat att någon pratar, men kan inte garantera att det något intelligent Finska servrarna är också ganska bra.

Av Catbug

Ser fram emot att spela om det på pc (spelade på PS4 för 1-2 år sedan) nu när jag investerat i lite faktisk prestanda. Atmosfären är så sjukt förhöjd med grafiken och fps:en.

Av Catbug

Om man är trött på AAA-online-shooters så kan Insurgency eller Rising Storm 2 vara skön omväxling med mer fokus på metodiskt spelande och inlevelse.