Inlägg

Inlägg som bbihah har skrivit i forumet
Av bbihah

Update; verkar som köparen försöker backa ur EFTER vi signerat kontrakt. Så den finns fortfarande antar jag.

Av bbihah

Grafikkortet sålt. Bara Skärmen kvar.

Av bbihah

RX 6800 XT Asus Strix LC OC och Samsung Odyssey G7 27"

Får inte plats med radiator i min nya burk som jag håller på att bygga så den måste ut.
Fungerar fint, väldigt snyggt när det är satt vertikalt i datorn. Original förpackning och digitalt kvitto finns.

Pruta på.

Samsung skärmen har jag svårare att värdera men runt 3500 med prutmån skulle jag kunna tänka mig, är lite mindre säker på att skicka och kanske måste uphämtas. Original förpackning och digital kvitto finns. Fint skick, en av dom bästa skärmarna jag använt därför jag planerar på att uppgradera till en G9 Skärm.

Läs hela annonsen här

Av bbihah

Vet inte hur jag lyckades lägga upp bilderna här då dom skulle skickas i ett meddelande, man skall ju definitivt inte posta saker när man är nyvaken ... klockan 22 :/ får ursäkta, men kanske kan vara relevant för ditt intresse ändå. xd

Av bbihah
Av bbihah

Har ett 5800X3D som jag försöker bli av med.

Av bbihah

Har ett Asus 6800 xt strix LC OC. Tror jag kan tänka mig runt 6000.

Av bbihah

@OozySHADOW: Men nu är det inte ett Vega 64 som säljs, utan ett Vega 64 LC.
Det är som att säga att 1080 och 1080 TI är samma! Ge mig 1080 ti för 1080 peng brorsan.

Av bbihah

Hej kära intressenter, borde inte att lägga sig runt 1000 kronor under halva nypriset på ett kort klassa sig som skambud?

Fått problem med mitt nya kort och kommer antagligen få reklamera och få mina riksdaler tillbaka. Så det kan bli relevant att jag inte säljer mitt LC längre utan fortsätter att använda det istället.

Delvis anledning att folk bjuder 2500 för ett kort vars nypris vart 7000. Folk får mer för sina Vega 64 än vad folk bjudit hittills.

Av bbihah

Vega 64 Liquid Cooled

Sparsamt använt Vega 64 LC.

Fläkten på radiatorn utbytt till Noctua Industrial PPC.

Har svårt att skicka så avhämtning föredras starkt, finns mitt i Kalmar.

Läs hela annonsen här

Av bbihah
Skrivet av Shrillwhip:

Hej!

Jag har inte läst igenom alla 50 sidor i tråden, så jag ber om ursäkt om det redan finns svar på mina frågor. Men jag letar efter en AC som ska vara effektiv nog att kunna kyla ner en lägenhet på omkring 50-60 kvm. Det är ett plus om den även har uppvärmningsfunktion, samt om det medföljer fönsterkit (dock inga krav). Har kikat specifikt på Electrolux-modellerna, men blir ganska förvirrad av den uppsjö av modellnamn och de omdömen jag har läst. Finns det något slags "konsensus" i tråden över vilka modeller det är som gäller?

Jag överväger än så länge någon av följande modeller:

Electrolux Well P7 WP71-265WT:

https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4675311

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338CW:

https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5099669

Anses dessa vara bra? Den första (Well P7 WP71-265WT) är ganska dyrare än den andra (EXP34U338CW). Anses den vara värd prisskillnaden? Det finns också väldigt många modeller som liknar EXP34U338CW:an, men som varierar ganska kraftigt i pris. Finns det någon som har koll på vilken som är mest prisvärd? Jag är villig att betala uppemot 7-8000 kr så länge produkten är tillräckligt bra (men helst inte mer än 6000 kr). Är även öppen för andra modeller än Electrolux.

Uppskattar all hjälp jag kan få!

Har en Well p7 sedan mega sommaren förr förra året.
Väldigt nöjd, fönstermonteringen är väldigt enkel men behöver en lina tejp för att hålla handtaget från att släppa. En liten pettitess.
Själva enheten när man kör den i AC läge är rätt högljudd men om man sover 2-3 meter ifrån så är det inget problem. Själv sover jag typ 1.5 meter eller så ifrån den men brukar köra den god tid innan läggdags och sedan sätta max tempen kanska högt(typ 23) så går den inte igång om det inte råkar bli plötsligt varmt. T.ex morgonsolen.

Enda stora nackdelen som jag hittat med den är att om den står fuktigt till så kan du få smutsbildning, ev. svamp på rören. Alla ACer har detta problemet. Men på Well P7an har jag inte hittat något bra sätt att öppna och göra rent. Har kontaktat electrolux och bett om instruktioner hur man gör detta rätt men inte hört något än. Finns ingen bra info någonstans hur man gör detta.
Luktar lite unket när den får stå för länge. Blir mer relevant när det blir varmare att fixa, så har ju hört av mig till dom i god tid. Är oftast ett jävla jobb att göra rent vissa AC modeller så hoppas denna är rätt simpel.

Av bbihah

@Tickles: ASGARD söker folk vad jag vet, Svensk org uppenbarligen.

Har ingen personlig koppling till dem men massmördade dem förra veckan när jag jagade en bounty och lyckades ta mig ombord på deras Carrack.

Dom verkar vara rätt aktiva iallafall, ser dom lite då och då.

Av bbihah

Hade själv än tjomme som tyckte det vart smart att sno ett av mina konton, sedan länka både facebook, twitter, spotify och telefon till kontot. Genier.

Av bbihah

Unrailed! är ett kul coop/party spel
Risk of Rain 2

Om ni gillar att bygga grejer är Stormworks kul att köra coop.

Av bbihah

Köpte spelet, provade det. Vart icke jätte imponerad. Visst det är snyggare, närstridssystemet är snabbare och ser snyggare ut. Men kommer från Mordhau och blev bara less. Tyckte inte det vart värt pengen så gjorde refund och tänker köpa det längre fram när priset går ner sig och spelet ej är i early access.

Jag köpte det dagen efter det kom ut men hade ändå problem med att spelet crashade och vart tvungen att rollbacka ett par saves för att det skulle funka.

Av bbihah

Jag har spelat lite sedan wipen men fy fan. Kan inte lira favvo mappen Labs alls för alla fuskare där.
Reserv börjar bli ny favorit, men för ett par veckor sen verkar speedhackers och andra fladdermusätare dyka upp där för att få pengar till sin RLT.

Tragiskt att ännu ett spel ska stryka med pga av fuskare.
APB all over again.

Av bbihah

Tror de flesta tillverkarna börjar släppa nya varianter. Gigabytes Gaming OC åker ut och in kommer Aorus korten osv.

Av bbihah

Plockade upp ett Gigabyte gaming oc för runt 4000. Extremt nöjd, inte haft några problem hittils, är tyst och går kallt.

Är inte ett 2080 ti just precis, men man slipper punga ut hela datorkostnaden för ett kort och få 20% mer prestanda

Av bbihah

Har ett ASUS r9 390 Strix gaming som jag försöker bli av med.
Funkar fint, men kan ju direkt säga att det är en av dom sämsta kyllösningarna på någon GPU jag sett sedan Nvidias dammsugare.

Av bbihah

Gamescom*

Och ja, nu kan alla troll krypa tillbaka under sina broar och stanna där.
Kan garantera att dom kommer krypandes tillbaka inför nästa presentation, bara för att behöva slingra sig tillbaka i skam igen och åter igen.