Inlägg

Inlägg som Dysfunco har skrivit i forumet
Av Dysfunco

Är det kostnadsfri retur på tangentbord som säljs av er på CDON själva, d.v.s inte utomstående butik

Av Dysfunco

Ingen som har 25-tummarn?

Av Dysfunco

Lite för stor för mitt ända mål (och möbeln) dessvärre Annars hade jag definitivt varit.

Av Dysfunco

Ultrawide skärm sökes

Hejsan! Är på jakt efter en begagnad 21:9 bildskärm eftersom jag tror formatet skulle passa väldigt bra för mina ändamål. (har ofta två program uppe intill varandra)

Jag har inte riktigt plats för större än 25" så jag har framförallt haft ögonen på LG:s modell 25UM58, men finns det andra fabrikat som gjort ultrawide-skärmar i samma storlek kan naturligtvis det också vara intressant!

Pris får diskuteras men jag letar förstås efter begagnat av en anledning och det är att jag hoppas komma undan ganska billigt, då jag hade oturen att min gamla dator säckade ihop (en gaminglaptop) och därför måste jag nu köpa både dator + skärm då jag beslutat mig för att satsa på en stationär istället.

Tack på förhand!

[Skärmen får skickas via t.ex Blocketpaketet som är väldigt säkert och inte kräver att annons ligger ute just där specifikt.]

Läs hela annonsen här

Av Dysfunco

Har någon ett aningen lägre bud att framföra så kan jag ju ta dessa naturligtvis, även om det återstår att se hur jag ställer mig till det.

Av Dysfunco

Xbox One Handkontroll Vulcano Shadow (HELT NY)

Helt ny, oanvänd Xbox One-kontroll i det exklusiva och jäkligt läckra utförandet Vulcano Shadow.

590 eller högst bjudande (inkl frakt)

Läs hela annonsen här

Av Dysfunco

Varför utnyttjar du inte garanti och låter dom laga den?

Av Dysfunco

Jaha, nu trillade polletten ner!
Tack.

Av Dysfunco

Hm skumt, får det inte att funka. Kanske upphörde att gälla precis kort innan jag skulle prova då?

Du menade väl att man skulle slå in xYv71332z efter att ha lagt CDON+ (299kr) 1 år i kundvagnen?

Av Dysfunco

Funkar inte för mig, lade ni bara cdon+ i korgen och sen använde som vanlig rabattkod?

Av Dysfunco

@oatp1b1: Hmm, det är möjligt. Har ingen järnkoll precis. Vet bara att det inte direkt är de lurarna jag tycker brukar komma på tal när folk snackar over-ear i prisklassen 1000-2500. Men jag tycker de är bättre både än redan nämnda X2 och Sennhesier HD598.

Är osäker på om DT770 och DT770 Pro är exakt samma heller? Men det kanske de är.

Av Dysfunco

FIFA 17 till Xbox One Säljes

Har ett digitalt exemplar av Fifa 17 till Xbox One som jag tänkte sälja till någon med större intresse för serien.

Kostar 699 i Xbox-butiken. Tänkte mig halva priset, d.v.s 350:-

Koden står ju på en lapp/pappersbit så att säga, men känns ju rätt onödigt att skicka den med vanlig Post - så köparen kan få koden levererad direkt på mejlen.

Betalningssätt hade kunnat vara till exempel Paypal, då syns väl pengarna direkt? Vore ett alternativ.

Läs hela annonsen här

Av Dysfunco

^4K är nog ingen idé i detta fall, medför inget gott såvida hans farsa inte har sportkanaler i 4k.

Av Dysfunco

Hmm, lite klurigt det där för som det brukar bli fasas ju så mycket ut när en ny standard kommer, i detta fall 4K. Så många av de bättre modellerna i de olika segmenten råkar ju vara sådana, men detta känns onödigt till din far eftersom bilden jämt måste skalas upp och processas. Känns som det är bättre med 1080p-TV om man hittar en bra.

Jag har ingen personlig erfarenhet av denna modell, men har en Bravia årsmodell 2016 i vardagsrummet som jag är väldigt nöjd och belåten med. Och jag antar nu när den tyvärr är utfasad (tänkte först tipsa om den annars) att denna är ersättaren: https://www.komplett.se/product/882262/tv-ljud-bild/tv/tv/son...

Bra pris.

Av Dysfunco

Är skitsvårt att ranka expansionerna, tycker jag, men om jag ändå skulle försöka mig på det tycker jag nog Legion är den bästa sedan Wrath of the Lich King. Topp tre för min del hade nog sett som följande: 1: The Burning Crusade 2: Wrath of The Lich King och 3: Legion.
Så säger magen åtminstone. Kanske är inte Burning Crusade etta om man ställde det sida vid sida med vissa av de andra spelen och verkligen synade det, men det hade ändå ett särskilt genomslag som allra första expansion och kommer nog på så sätt alltid ha en särskild plats i ens hjärta.

Men ja, sånt där kan ju komma och gå lite. Grejen är ju också att det är lättare att "räkna bort" vissa expansioner eftersom man trots allt redan spelat dem, men kanske hade man ändå inte velat vara utan dom. Pandaria var bitvis rätt najs ändå kan jag tycka, miljömässigt och i stil. Men på samma gång kändes det befriande med mer typiskt Warcraft-aktiga miljöer igen som i Legion.

Minst gillar jag nog Cataclysm följt av Draenor.

Av Dysfunco

En hörlur som jag kan tänka mig inte får den kärlek jag personligen tycker de förtjänar, och som i min mening klår lovordade lurar som till exempel Fidelio X2, är Beyerdynamic DT 770 Pro LTD. Älskar verkligen ljudprofilen i dessa, känns som de lyckas få all musik att låta mycket behagligare trots att det inte är på bekostnad av detaljrikedom eller klarhet. Men det där med ljud är ju förstås en väldigt individuell fråga också... Beroende på hur ens öron är, och hörsel, så kan man säkert vara olika mottaglig och tolerant för olika register med mera. Men för mig, rent personligen, slår dessa faktiskt de flesta lurarna jag testat - trots den blygsamma prislappen:

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1943897

Av Dysfunco

Har också denna dator, i grund och botten, bara det att jag köpte den begagnad för överkomliga 6500 och fick flera fördelar på köpet då den förre ägaren bytt ut processorn till ett i5 6600 samt uppgraderat till 16GB RAM.
Väldigt nöjd med datorn och än mer med tanke på priset jag fick, förstås. Har testat maxa lite olika spel och allt fungerar toppen så här långt. Den är snabb och dessutom mycket tyst, vilket är ett plus.

Den lite annorlunda formfaktorn, där den är ganska låg på höjden men desto bredare, passar dessutom mig jättebra då detta gjort att jag kunnat ställa undan den (i en IKEA-möbel) så att den knappt överhuvudtaget märks i rummet.

Av Dysfunco

Har klarat Blizzard Mountain nu. Inte maxat varenda enskilt event nödvändigtvis men kört klart alla olika tävlingar som fanns och slutfört det slutgiltiga racet i expansion, så att säga.
Står fast vid det jag tidigare sagt: riktigt, riktigt bra expansion som jag definitivt kan rekommendera alla som gillade Horizon 3 att införskaffa.

Av Dysfunco

Som ovanstående skrivit så har det med avsaknaden av guldkonto att göra, ja. Har varit så på Microsofts konsoler ända sedan Xbox Live lanserades på den första Xboxen 2003.

Av Dysfunco

Tycker Blizzard Mountain-expansionen är riktigt, riktigt bra. Faktiskt precis så bra som så sällan några tillägg/expansionspaket av det här slaget är. Tänkte först att 200 spänn var i saftigaste laget, men frågan är om det inte är värt det. Tycker prissättningen på tillägg känns lite svår att bedöma rimligheten i överhuvudtaget, men känns som jag plöjt ner åtskilliga timmar redan och har ännu rätt mycket kvar.
Riktigt välgjort och kul är det, tycker det bryter av perfekt med snön (kontrasten kunde ju inte varit större mot de andra mer typiska Australien-miljöerna) och större fokus på offroad-delen. Är dessutom helt vansinnigt snyggt emellanåt...
Perfekt nu när det dessutom installerat sig ordentliga mängder snö utanför fönstret även i verkligheten!

Du som inte köpt ännu: gör't !