Inlägg

Inlägg som rknDA1337 har skrivit i forumet
Av rknDA1337
Skrivet av Bael:

@rknDA1337: Ok.. Jag kanske missförstod dig men vad är missen från AMD?

att en användare kan göra inställningar, som inte är inkorrekta eller dåliga, som sedan ignoreras/kastas bort och dessutom låser fläkthastigheten på minimum 77%, det tycker jag är en fin miss! men jag stängde av allt som hade med amds 'tuning'-del och kör afterburner istället, nemas problemas

Av rknDA1337
Skrivet av Bael:

@rknDA1337: Såhär ser det ut när jag går in & tittar bara, jag aktiverar inget utan bara tittar.
https://imgur.com/hyZ2Owe

ja det är säkerligen unikt för en viss konfiguration, jag hade det aktiverat sedan innan t.ex.

Av rknDA1337

Skrattretande dålig miss: https://streamable.com/f70ft (detta fanns under 'Tuning'-delen av mjukvaran som jag använt för bättre fan-curves)

Förra uppdateringen gjorde tvärtom: satte hela raden på lägsta istället, men den kunde man ändra i alla fall (5700XT). Blir att återgå till 3:e-part, vet inte om jag litar på WattMan när det kommer från samma snickare.

Av rknDA1337

Med andra ord går det inte att lita på eran webbplats när man lägger ordrar? Något som bör överses, kanske

Edit: Ursäkta den negativa tonen, var ej menat så!

Skrivet av CDON.COM:

Dessvärre så är det brist på denna vara och vi har haft svårt att få in den. För ett par dagar sedan fick vi in 4 stycken och de såldes väldigt fort. Vi håller på att jaga efter fler men vi kan dessvärre inte svara på när vi får in fler.

Av rknDA1337

Spännande

La en order på en i7-6700K när det stod 1-3 dagars beräknad leveranstid. Antar att ni hade några i lager eller på G in. Under min order står processorn numera som "Förbokad". De flesta återförsäljarna har ett par veckor som preliminär leverans på den här. Bör jag oroa mig om att min order faktiskt kommer att skickas inom 1-3 dagar?

Av rknDA1337

2x 980 TI är perfekt för 1440p@144hz just nu:
https://www.youtube.com/watch?v=KCLMNJDPOcQ&feature=youtu.be&...

Men det kan bli lite svårt att trycka in två sådana kort för under 20papp. Som tur är har skärmen g-sync vilket gör att en enstaka 980-ti bör räcka i din situation, såvida du inte kräver klistrad 144fps @ ultra @ varje titel som är ute!