Inlägg

Inlägg som Norrbotten har skrivit i forumet
Av Norrbotten
Skrivet av Kantvals:

Herregud, har aldrig hört något sådant här idiotiskt förut. Tänker du någonsin efter innan du skriver något? Alla vet ju att BB förare är retarded, speciellt de som grindar tyska linjen!

Där förstörde du min semester, måste man komma online på måndag och lära upp dig hur en riktig BB förare spelar. Rakt fram o dö är mitt motto och alla vet att det är sitt lags fel när man väl dör av torps.

Skickades från m.sweclockers.com

Man ser ju vem som är bäst... sanslöst dåligt

https://s11.postimg.org/tw0zqbxib/noobkantvals.jpg

Av Norrbotten

@Kantvals:
Ja vart fan håller du hus!! Jag saknar ju min slagpåse jag kan lura in bland fiender och ta allt stryk (så jag kan leverera)

Av Norrbotten

Statistik fungerar ypperligt att använda sig av om man har tillräckligt med underlag av data. Du kommer få en normalfördelad kurva där majoriteten av spelarna ligger på ett medelvärde med en standardavvikelse.
Detta använder man sig av när man balanserar skeppet.
Det kommer alltid finnas ett fåtal antal folk som ligger i de yttre fraktilen på kurvan (+- 2σ).
Vissa spelar gudomligt, andra spelar ruttet medans majoriteten spelar "normalt"

och ang rng som skulle påverka så mycket i balanseringen så kommer denna ingå i normalfördelningen då den också är procentbaserad, alltså är rng irrelevant om underlaget man använder är tillräckligt god.

Sen ang nya kapten-skillen som ser riktningen på närmsta skeppet. Fattar inte hur detta ska vara "game-breaking" för bb förare, är man inte helt retarderad inser man ju att en jagare är nära och torpeder bör komma nån gång, vad hjälper informationen att en dd någon stans i närheten ligger med bredsida mot dig (lär han ju göra hela tiden till torpederna är klara).

Enda riktiga fördelen denna skill har som jag kan se nu är dd vs dd i en cap när man båda är i smoke, då är det ju superviktig information att veta hur båten i röken är riktad om man ska dra iväg torpeder mot röken, är ju ganska dåligt att göra det om han har fören mot mig och på så vis kan komma undan lätt.

Utöver detta så välkomnar jag nya skills, kul att något annorlunda händer och man kan få testa på lite nya grejer

Av Norrbotten
Skrivet av Kantvals:

Kör Montana istället. Funkar riktigt bra när man är 2. Jag får all stryk och Stony får all creds.

Skickades från m.sweclockers.com

Haha, precis som det ska vara

Men jag håller med Kantvals. 2 x Montana är sjukligt kul om man sitter på ts. Är nog inte trevligt att möta 2st slagskepp som kommer in och "brawlar"och som bestraffar samma skuta

Av Norrbotten

@Torach:
Knep rank 1 igår. Så nu är man fruktad på de sju haven med min Jolly Roger

Av Norrbotten

Nog fan funkar modifiers

http://oi65.tinypic.com/2h3203n.jpg

Av Norrbotten
Skrivet av pa1983:

Det är ju just det, "om det är roligt i morgon". I morgon kanske dom patachar bort allt som gör spelet bra för dig och så sitter du där.

Men jag får väl gå och köpa mig en Kristallkula så jag kan se hur nästa spel jag lägger pengar på ser ut vid EOL.....

Vad det gäller företag, löner och lönsamhet så är det företagets problem och inget jag eller konsumenter ska behöva bry sig om.
Betalar jag för en "upplevelse" som ett spel förväntar jag mig att den upplevelsen inte patchas bort nästa dag.

Men jag är inte förvånad i dag då folk ställer lite till inga krav på spelutvecklare eller företag för den delen alls men gärna öppnar plånboken.

Helst ska man betala mer så dom fixar det dom sabbade som man betalade för första gången.

Och ja jag kommer ha kvar min 18 poängs kapten, men den måste tränas om både för skepp och säkert förmågor med då vad som blir nya T8 kanske inte alls gynnas av samma skills.
Och ja vi fick dubloner och en vecka på oss sist att träna om dom men tyvärr med massa skepp räcker inte alltid tiden det och det vet WG så man får likt förbanat pröjsa för omträningar om det blir fel eller man inte hade möjlighet under veckan det var mer eller mindre gratis.

Jag är inte ett dugg intresserad av det bara för WG ska flytta runt och nerfa skepp som fungerade ypperligt. Varför flytta Fubuki som flera undrat på deras forumet då det är en av dom få riktigt bra högtiers IJN DDs.

Jag stör mig på att dagens spel inte kan vara en färdig produkt utan ska utvecklas som Beta i 5 år, det man köper och gillar finns inte kvar 12 månader senare för då ska det trendanpassas till nästa målgrupp av potentiella konsumenter.

Tyvärr är "färdiga" spel vid släpp något som snart är utrotat och early access utan innehåll är det enda som kommer finnas tillslut.

Tyckte WG gjorde mycket bra i början under Beta och efter officiella släppet men nu verkar dom ju spåra ur mer och mer.

Aja. Ingen ide att måla fan på väggen innan det är i drift. Vi får helt enkelt se vad som händer
WG skriver trots allt "if you have unlocked a certain ship in the Japanese Destroyers branch that has been affected by the change, we'll make sure that you are properly compensated!"

Av Norrbotten
Skrivet av pa1983:

Jaha nu ska WG fucka upp hela IJN DD linjen. Min T8 Fubuki blir en T6, jag har för fan en 18 poängs kapten på den FFS! WG sug min "infoga lämpligt ord" WG!

Vad fan är det med spelutvecklare och den konstanta ADHD behovet att ändra fundamentala spelmekaniker i spelen idag lika ofta som en annan byter kallingar?

Först var det expansions på 90 talet, sedan blev det DLC på 2000 talet, nu är spelen inte färdiga utan det tar 4 jävla år och under tiden ska det köpas DLC's och spelmekaniken ska göras om 511 jävla gånger tills allt man gillade i spelet är utraderat?

Hur fan tycker folk moderna spel seriöst är kul? Hur jävla kul är det att logga in nästa dag, inse att man måste lära om sig ALLT eller att den karaktär, uppgraderingar, skills mm man specialiserat sig ä omgjorda, borttagna, nerfade åt hellvete eller på annat vis fuckade?

Kan någon förklara för mig vad "moderna" gamers finner så jävla kul i det för jag begriper det inte? För mig finns inget bättre än ett färdigt spel där jag kan bedöma spelet och dessa framtida från dagen det släpps? Jag har inget problem med fristående expansioner eller DLC's riktade mot dom som vill ha mer av det samma men som är annars fristående och frivilliga men det här konstanta ändrandet i kärnan av spelet driver mig för fan till vansinne och inte fan blir man mer sugen på att köpa spel legalt i alla fall.

Nu får jag med andra ord vänta i evigheter för att se vad som händer med min Fubuki och IJN trädet i övrigt och den osäkerheten hatar jag värkligen!

Jag skulle gärna vilja veta av dom som gillar denna "osäkerhet" med konstant "evolving" (antar att man kallar det så, classy and shit) games.

Wall of text hits you for 9000!..

1) Det är ett spel? Låter som någon är på väg att dö av ditt inlägg.
2) Vad har din 18-poängskapten med flytten till t6 att göra? han kommer väl fortfarande ha 18p och så rimligen kunna användas i den båten som tar fubukis plats?
3) Du jämför med spel från "förr" där inköpspriset var ungefär det samma som idag. Adderar du inflationen sedan dess skulle du behöva betala dryga 600-700 spänn för ett spel idag vilket ingen hade gjort, lösningen är tex dlc
4) Spelföretagen är just företag, det ska betalas lön kontinuerligt till spelutvecklarna mm. Släpper ett bolag ett spel vartannat år har de även utgifter under den perioden som måste betalas.
5) Ett bolag måste vara lönsamt, annars är det ingen ide att offra sin tid och kunskap i det.
6) Alla bolag vill bli framgångsrika där man kan skörda sin vinst stort!

Stör du dig på ett spel så besitter du det mäktigaste verktyget. Köp de inte!
På så vis bidrar du inte till ett koncept du inte gillar, och tycker fler som du kommer de göra samma sak

Ps. Och till din fråga, jag bryr mig inte ett smack om "osäkerheten", så länge de funkar bra och spelet fortfarande är roligt rör det mig inte ryggen.

Av Norrbotten

Mjaha! jag får nog ta tillbaka min tidigare post! SÅHÄR dras en slipsten

https://s22.postimg.io/uhavtmse7/Fubuki_slakt.jpg

https://s22.postimg.io/red6q28ch/Fubuki_bas_xp.jpg

Av Norrbotten

Så dras en slipsten! 11.2k xp är nog rekord för mig

https://s21.postimg.org/m9p4dzlsn/l2p.jpg

Av Norrbotten

Vill bara önska alla jag spelat med en bra sommar och hoppas vi ses igen efter.

Nu väntar en 18h lång tågresa förutsatt att
kantvalls inte ställer till med något på spåret

PS. Hoppas även er jag inte spelat med får en lika bra sommar DS.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Norrbotten

Tyvärr slutade matchen med en förlust, men lite nöjd över statsen ändå (Synd att man inte fick clear sky med 90 plan... men men)

http://imgur.com/5LrnfNA

http://i.imgur.com/5LrnfNA.jpg

Av Norrbotten
Skrivet av Rasmus117:

Jag undrar om de kommer ändra runt ekonomin i spelet, man blir ju inte sugen på att spela tier 10 om man kan gå minus även fast man vann matchen.

Detta är faktiskt ett mycket bra sätt att hålla populationen i låga tiers hög. Hade ju varit riktigt illa ifall alla bara spelade tier 10 när de väl nått dit.

Sedan tycker jag faktiskt hela tankegången kring ekonomin är bra. Spelet är helt gratis och fullt möjligt att spela utan att betala en krona. Vill man stödja utvecklarna kan man köpa något.
Jag kör premium och köper nån båt och flaggor emellanåt. Har inga problem att lägga typ en tvåhundring i månaden då jag tycker spelet är otroligt kul.

Av Norrbotten

Sådär! Då va datorn hemma hos mig!
Supernöjd med hela affären.
Extra plus var:
Bra pris.
Riktigt trevlig och hjälpsam herre att ha och göra affär med.
Proffsigt packat och väldigt välskötta saker (såg nytt ut) .

Tack för en bra affär

Mvh

Av Norrbotten

@crazysanta: Ok. Då lägger jag ett bud på 9500:-

Av Norrbotten

Finns det möjlighet att skicka datorn? Blir lite långt att fara till Göteborg för min del
Mvh