Inlägg

Inlägg som chrillett har skrivit i forumet
Av chrillett

Hur startar du Faceit matchen? trycker du på knappen eller skriver du in ip:et i konsolen? Vet att det kan bli fps-drop ifall man connectar via knappen.

Av chrillett

Problem med externt ljudkort via USB

Tjena,
Har ett externt ljudkort (Propellerhead Balance) som dummar sig lite, när man startar vissa (tex CSGO) program och man har uppe firefox slutar den att fungera helt och man måste ta ur och sätta i sladden igen då startar den om då man stängt ner CSGO. Är det någon som har haft nåt liknande problem? Kan det vara bandbredden i usb som inte räcker till eller strömförsörjningen?

Av chrillett

Har en oöppnad 1070 med vanliga ACX 3.0 kylaren.

Av chrillett

Har samma problem, men bara ram då.
Hängde även med byte av hårdvara som ram-minnen, processor och moderkort

Av chrillett
Skrivet av Lordkiller:

Nu har det varit lugnt ett tag sedan senaste 3 dagarna kört ca 20 matcher dust2, mirage, office, nuke. Varje match är det ett till två nya konton som ligger topp 1/2 som bara oneshottar och står och skjuter genom väggar utan att veta eller hört vart man är. Orkar inte med alla fuskare på global. Kollat demo efter varje match och man ser hur dem siktar genom väggar vet allt och har aimassist. Nä nu tar jag och lägger av med cs igen tror jag kan hända att det blir esea framöver men just nu är jag bara för trött på allt fuskande

Sen har det även blivit ännu mer boosting services man möter som fuskar än jag någonsin stött på tidigare och både skriver det på sin steamprofil och är globals som bär lågrankare. Förr mötte man dessa någon match då och då nu möter jag dem var tredje match.

Jag vet inte vart du spelar men jag har inte sett en boostare på 2-3 månader och dom som jag sett har sugit å inte kunnat väga upp det dåliga lag han var med. Jag tycker fusket har minskat mycket jämfört med hur det var för ett halvår sen.

Av chrillett

Produkt: Acer Predator XB270HU 27" G-Sync IPS
Länk: http://www.inet.se/produkt/2205376/acer-27-predator-xb270hu-g...
Prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3021346
Pris: 5999kr