Inlägg

Inlägg som Klonk97 har skrivit i forumet
Av Klonk97
Skrivet av superapan:

Domaren dömer. Men ändå känns det inte korrekt att endast 1 av 10 gamers skulle ha ett AMD-kort.

När jag hade mitt 980ti dök frågan om att delta i undersökningen upp titt som tätt. Nu med mitt 6900xt efter 2 års ägande har jag inte fått frågan av steam en ända gång. Sure foliehatten sitter löst men vad vet jag

Mvh

Av Klonk97

Just nu jobbar jag inte alls, tog äntligen tummer ur och började plugga civilingenjör rymdteknik! För ett år sen körde jag lastbil, trivdes dock väldigt bra, jobbade 3 dagar i veckan och tjänade runt 30 efter skatt. Men kände inte att jag ville fortsätta med det resten av livet så nu är jag tillbaks i skolan.

Mvh

Av Klonk97

Många gissningar senare tog mig hit.

Mvh

Av Klonk97
Skrivet av Fueleh:

Mitt 6900XT fungerar fortfarande väldigt dåligt så skulle nog inte köpt... allt pga drivrutinerna, nvidia ligger flera år framför.

Låter ungefär som min upplevelse av mitt 6900xt. Riktigt tråkigt för det är ett bra kort så länge det inte kraschar.

Mvh

Av Klonk97

Jag är väl så ung så jag har inte ens hört talas om något av alternativen utöver qwerty...

Mvh

Av Klonk97

Sämre än komplett 😭

Mvh

Av Klonk97

Lutar mot att det blir en sån här, har väntat på tok för länge med att byta ut nuvarande burken.

Mvh

Av Klonk97
Skrivet av Pugilisten:

Jag ska se alla Godzilla-filmer i den ordning som släppts.

Ett nyårslöfte i min smak!

Mvh

Av Klonk97

Produkt: Acer Predator Helios 300
Länk: https://www.inet.se/produkt/1966641/acer-predator-helios-300-...
Kategori: Datorer
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5853621
Pris: 16990kr

Av Klonk97

Bästa julklappen i år!

God Jul på er alla!

Mvh

Av Klonk97

Fick ett "Supreme giftcard diamond". Rättså smidigt för det fanns mycket att välja på och då kan man välja vad som passar en själv bäst.

Mvh

Av Klonk97

Ultrawide gamingskärm Svive PYX 35D601

Tjenare. Jag har länge gått i tankarna på att byta skärm och det är ultrawide som jag fått upp ögonen för. Jag såg att komplett hade ett okej pris på den här skärmen : https://www.komplett.se/product/1182510/gaming/spelutrustning...

Är den något att ha?
Jag sitter idag med följande skärm : https://www.komplett.se/product/823882?noredirect=true# så jag misstänker att nästan vilken skärm som helst är en bra uppgradering. Men tänkte först höra med experterna här om det är en okej skärm eller om det finns något bättre för liknande pengar.

Mvh

Av Klonk97

Om de har något grafikkort för rimlig peng(dvs inte 2x msrp) så kan jag tänka mig det. Annars är jag mest sugen på en ny skärm, min 27tums med 1080p börjar kännas lite sådär och jag vill gärna upp till ultrawide och gärna mer än 144hz.

Mvh

Av Klonk97

Brukar föredra att uppgradera enskilda komponenter, men nu nästa gång blir det i princip en helt ny dator så får min gamle farsgubbe ärva min nuvarande. Frågan är bara när det blir en ny dator, med dagens priser är jag inte så värst sugen...

Mvh

Av Klonk97

Kommer fortsätta rulla runt med min kranbil i södra Sverige.
Hade chefen accepterat Eurotruck simulator som jobb så kanske det hade funkat hemifrån...

Mvh

Av Klonk97

Första gången man fick alla rätt även om det var 3 gissningar.

Mvh

Av Klonk97
Skrivet av OSkar000:

Nu står datorn på golvet och saknar fönster men ibland ser det ut som nåt litet troll har disco därinne när man tittar genom fläkten på baksidan.

Tack för dagens skratt!

Ot: Min dator saknar RGB helt och hållet, kan vara för den är såpass gammal vid det här laget...

Mvh

Av Klonk97
Skrivet av TheFlyingFin:

Jag fick alltid höra om hur otroligt dåligt betalt chaufförer har och hur alla utländska stjäl jobben, men då COVID slog med full kraft så stod jag plötsligt utan mitt VÄLDIGT välbetalda jobb som fordonselektriker, och av en slump så erbjöd en lokal åkare mig att börja köra flisbil, och eftersom jag skulle börja studera hösten efteråt, och det bara handlade om 4 månader så bestämde jag mig för att pröva. Lönen kom som en chock. Plockade ut 45k EFTER skatt. Visst, veckorna var väldigt långa, jobbet förvånansvärt tungt fysiskt, och sociala livet tog sig en ordentlig törn, men lönen var nog en total överraskning. Men liksom du så insåg även jag att jag inte vill köra lastbil hela livet, och började universitet ändå, fastän jag nog övervägde att stanna kvar bakom ratten något år till.

Jo precis, det är verkligen en fin lön man drar ut, jag kör dock inte flis utan en kranbil så jag står mest på hustak och snackar skit med snickare, men det blir ofta långa veckor... Tanken för mig var att plugga detta året men insåg att det kan vara gott att ha lite pengar tills man börjar så jag har tänkt att jag ska jobba ett år till.

Mvh

Av Klonk97

Provar på att köra lastbil just nu, men som det ser ut blir det att jag pluggar mot civilingenjör nästa höst istället. Trots att det är bra lön som lastbilschaufför så känner jag att det inte är vad jag vill syssla med resten av livet.

Mvh

Av Klonk97

Vilken klockren tråd!

Sprang 5-10km varannan dag för något år sedan men efter jag gjorde lumpen så försvann suget att springa helt och hållet. Nu för tiden har jag inga skor som är bra och använder oftast de som anledning till att jag inte springer nu... Så jag skulle vilja ha lite tips på skor som är bra för att springa på asfalt men också lite i skogsmiljö.

Mvh