Inlägg

Inlägg som Klonk97 har skrivit i forumet

Använder ingen plånbok utan till mobilen har jag istället ett "flip-cover" där alla kort jag behöver för vardagen får plats. Tycker inte dessa smala mobiler får plats på ett bekvämt sätt i handen och uppskattar därför att det blir lite tjockare. Skärmskydd fick jag med mobilen och det har suttit på sen dess.

Mvh

Skrivet av Yrch:

Snyggt!

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Rolig tillbakablick! Körde själv med en i5-750 fram tills 2015. Min var klockad till 4.2ghz och prestandan dög för spelen jag spelade.

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av anon99339:

Vad är detta för trollinlägg? Skriv vad du inte gillar så kan åtminstone användare bli varnade från det som är bra att undvika.

Har du missat att nvidia sa att man var galen om man köpte ett grafikkort utan ray-tracing?

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Förhoppningsvis en riktigt prisvärd processor som förmodligen kommer att passa i många billigare märkesdatoter. Hoppas på ett starkt 2020 för AMD.

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Nivity:

Vad hände med 1080p ;O

Skulle gissa på att det inte är medtaget för det här är ett lite kortare test än vanligt. DX12 är inte heller medtaget i testet till exempel.
Det är troligtvis för att Sweclockers ej har full bemanning än utan det fortfarande är semester för vissa.

Kan ju lugnt säga att det kliade lite i fingrarna när jag ser det här kortet, men får trots allt avvakta tills jag är hemkommen från Japan... Sen vill jag gärna ha ray-tracing till Cyberpunk 2077 men det har AMD ett litet tag på sig att få fram innan release.

Mvh

Skrivet av Nivity:

Att ha uppe discord, chrome osv när man spelar har aldrig någonsin varit ett problem för mig med 6700k så vet inte hur folk kan ha problem med det lol

Om det hade varit ett problem så hade jag köpt ny cpu direkt då jag alltid har discord och chrome igång (och även youtube videos igång när jag spelar vissa spel).

Polarn med 6600k hade problem med att bara ha discord igång när vi lirade Battlefield 1 på vissa maps. Kan ju lugnt säga att de 4 extra trådarna som 6700k har verkligen hjälper!

Mvh

Skrivet av Hcz:

Att det kommer upp AMD betyder bara att du har sökt på det inte att Sweclockers användare har det =P

Nja, Prisjakt visar vad som är populärast i just den kategorin. Går du själv in på Prisjakt och klickar in dig under processorer så är det exakt samma lista som visades i tråden. Så just nu är i det i alla fall populärt att kika vart man kan få en AMD processor billigast och det brukar tyda på att folk går i tankarna om att köpa dem!

Mvh

Skrivet av Niolator:

Är det någon fler än mig som reagerar på att ASUS har ökat klockfrekvensen med nästan 15% jämfört med referensdesignen men det står att man har fått upp prestandan med 4,65%? Det låter ytterst konstigt i mina öron.

I basutförandet är det större skillnad, ja. Men kikar du på "boost läget" så är skillnaden 6.8% istället. Prestanda och frekvens skalar inte heller linjärt så det kan nog förklara att det inte är ett sådant stort hopp i prestanda.

Mvh

@BengaBang:
@Zonar:

Juste såklart! Att jag glömde något så enkelt... Ni båda har helt klart rätt, tänkte på tok för snabbt och skyller på att jag inte varit och tagit första koppen kaffe.

Mvh

@Esseboy: Blir det inte lite svårt att få något att inte låta alls? Ljudnivån från 5700 XT låg på 49.5 decibel. Om du vill ha 300% lägre ljudnivå så blir det väl 49.5 - 49.5 x 3= -99 decibel. Nu är jag ingen vetenskapsman men saker brukar väl inte ha ett negativt DB värde utan det är väl omöjligt.

Mvh

@Dual-Tjur jo precis, 4 kärnor är nästan på gränsen idag tycker jag. För optimala spelupplevelsen idag är det minst 6 kärnor eller 4 med HT som gäller.

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Jag rockar fortfarande 6700k och har absolut inga problem med den! Polaren som kör en 6600k har däremot börjat få lite stutter i nyare titlar. Vi är påväg ifrån 4 kärnor i allt raskare takt!

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Riktigt sugen på att införskaffa mig en ordentlig ratt med pedaler och växelspak. Det är inte riktigt samma känsla som att spela med tangentbordet...

Mvh

Så länge inte lootlåder ger någon som helst fördel i spel utan bara är saker som ändrar utseendet så har jag absolut inget problem med lootlådor. Det är dock bra att de nu ska börja visa vilken chans man har för att få sakerna i lådorna.

Mvh

Skrivet av spinxen:

Jag kollade Swec's test av 2070S och där snittar ju den enligt prestanda index över spel över 100fps i 4k?

Skickades från m.sweclockers.com


Jag tror du har tolkat deras prestandaindex lite fel! Deras prestandaindex visar inte hur grafikkorten presterar ur ett FPS-perspektiv utan snarare hur bra ett grafikkort är(I det här fallet mot ett 1080) jämfört med kortet som är satt som referens vid 100(tänk ett procentsystem). Det betyder att ett 2070 Super som ligger på 130 i 4k DX11 presterar i snitt 30% bättre än ett 1080 i den upplösningen. Medans ett 980ti som jag har endast presterar 74% av vad ett 1080 klarar i snitt. Så tyvärr behövs lite mer kraft för att driva runt 4k.

Mvh

Skrivet av robalm:

Har inte sett någon som ALLTID skriver negativt om AMD, då menar jag alltid. Kolla själv på hans poster.
Avskyr dock inte, det är något du hittar på.

Sant, fel av mig. Du skrev faktiskt inte att du avskyr honom, det var bara något jag fick fram från tonen i din kommentar.
Att du sen inte sett personerna som ALLTID skriver negativa saker om AMD kanske pratar mer för hur din syn på det hela är vinklat lite mer åt det ena hållet /.s
Jag tycker det finns ett par personer här på forumet som är väldigt positiva till det ena men inte till det andra och det gäller givetvis båda sidorna.

Mvh